Lange rij voor ouderenfestival Volbloeiers van de Karavaan in Beverwijk

Foto jjfoto/Vincent de Vries

NHD 14-07-23, Voor de allereerste keer bracht Karavaan een ouderenfestival onder de naam Volbloeiers. De tuin van Buitenplaats Akerendam in Beverwijk werd vrijdag- en avodmiddag omgetoverd in zonnige sferen.


Nog voor de poorten van het landgoed openden, was het al druk bij het festival. Een lange rij van vooral wat oudere bezoekers – sommigen met rollator en anderen in een rolstoel – stond voor de versierde poort klaar.

De bezoekers dompelden zich onder in Zuid-Europese sferen met ballades door Italiaanse casanovaโ€™s, prachtige harpmuziek van Ekatarina Levental, verhalen van actrice Gerda Havertong.

Karavaan – Buitengewoon theater op locatie – zorgde voor een afwisselend programma. Een middagprogramma en een avondprogramma om het nog eens dunnetjes over te doen.

Recent nieuws

Foto: Moon Saris

FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN LIET LANDSCHAP BELEVEN OP ZONOVERGOTEN LANDGOED

Afgelopen weekend was het een feestje op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Met bijzonder muziektheater onder luifels, circus tussen de bomen en muziek en theater in de monumentale schuur genoten kinderen en volwassenen op een van de mooiste plekken van de Haarlemmermeer. Met hoeden, slippers, sproeiers, ijsjes en watertappunten beleefde Grazende Zwaan een bloedhete editie.

Lees verder

KARAVAAN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE MARCOM COORDINATOR

Ons team is op zoek naar een enthousiaste MarCom-coรถrdinator die creativiteit combineert met strategisch inzicht om onze marketing- en communicatie-inspanningen naar een nog hoger level te brengen. Ben jij of ken jij deze duizendpoot?

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN DOOPT MONUMENTALE BOERDERIJSCHUUR OM VOOR MINI MATTHร„US- PASSION CONCERT

HAARLEMMERMEER - Op 9 en 10 september keert het avontuurlijke festival Grazende Zwaan terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Speciaal voor deze editie tovert het festival de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond voor een nieuw klassiek boerderijconcert.

Lees verder

Volg ons op social media!