Lange rij voor ouderenfestival Volbloeiers van de Karavaan in Beverwijk

15 juli 2023 - Noord-Hollands Dagblad Voor de allereerste keer bracht Karavaan een ouderenfestival onder de naam Volbloeiers. De tuin van Buitenplaats Akerendam in Beverwijk werd vrijdag- en avodmiddag omgetoverd in zonnige sferen.


Nog voor de poorten van het landgoed openden, was het al druk bij het festival. Een lange rij van vooral wat oudere bezoekers – sommigen met rollator en anderen in een rolstoel – stond voor de versierde poort klaar.

De bezoekers dompelden zich onder in Zuid-Europese sferen met ballades door Italiaanse casanova’s, prachtige harpmuziek van Ekatarina Levental, verhalen van actrice Gerda Havertong.

Karavaan – Buitengewoon theater op locatie – zorgde voor een afwisselend programma. Een middagprogramma en een avondprogramma om het nog eens dunnetjes over te doen.

Lees het hele artikel:
https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20230714_63887759

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen