Volbloeiers: theatraal ouderenfestival in het park van buitenplaats Akerendam in Beverwijk

NHD 5-07-23, De tuin van buitenplaats Akerendam in Beverwijk wordt op 14 juli door Karavaan omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Het is de eerste editie van Volbloeiers.


Karavaan – buitengewoon theater op locatie – kleedt het hele terrein aan in Italiaanse sferen. Alsof de bezoekers voor één dag op vakantie zijn. Ze kunnen genieten van muziek, theater en dans. Het programma start met een openingsconcert van de zangeres Leoni Jansen begeleid door Jeroen Kramer. En ook Gerda Havertong maakt haar opwachting.

Daarna barsten alle activiteiten in het park los. Overal in het park zijn korte scenes te zien van dans, theater of muziek. Bij de oranjerie is er klassieke muziek met harp en zang en kunnen bezoekers genieten van lekkere hapjes en drankjes in een fijne ambiance.

Deelnemen

Geïnteresseerden kunnen ook actief deelnemen aan het programma, bijvoorbeeld door aan te schuiven bij een biologische wijnproeverij, een sing-a-long of een dans-workshop. Je kunt aanschuiven bij ’de Oploskoffie’ en lachen om mobiele acts. Het publiek eindigt gezamenlijk met live muziek van Fort van Verbeelding.

Volbloeiers is een programma van Karavaan, buitengewoon theater op locatie in samenwerking met Fonds Sluijterman van Loo en mede mogelijk gemaakt door gemeente Beverwijk.

Er is keuze uit een middagprogramma dat start om 14 uur of het avondprogramma dat om 19 uur begint. Tickets kosten 12,50 euro, inclusief welkomstdrankje, en zijn te verkrijgen via www.volbloeiers.nl .

Recent nieuws

Foto: Moon Saris

FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN LIET LANDSCHAP BELEVEN OP ZONOVERGOTEN LANDGOED

Afgelopen weekend was het een feestje op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Met bijzonder muziektheater onder luifels, circus tussen de bomen en muziek en theater in de monumentale schuur genoten kinderen en volwassenen op een van de mooiste plekken van de Haarlemmermeer. Met hoeden, slippers, sproeiers, ijsjes en watertappunten beleefde Grazende Zwaan een bloedhete editie.

Lees verder

KARAVAAN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE MARCOM COORDINATOR

Ons team is op zoek naar een enthousiaste MarCom-coördinator die creativiteit combineert met strategisch inzicht om onze marketing- en communicatie-inspanningen naar een nog hoger level te brengen. Ben jij of ken jij deze duizendpoot?

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN DOOPT MONUMENTALE BOERDERIJSCHUUR OM VOOR MINI MATTHÄUS- PASSION CONCERT

HAARLEMMERMEER - Op 9 en 10 september keert het avontuurlijke festival Grazende Zwaan terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Speciaal voor deze editie tovert het festival de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond voor een nieuw klassiek boerderijconcert.

Lees verder

Volg ons op social media!