Toegift

Gratis naar Karavaan Festival en Yes in my BackYard

Gratis naar een voorstelling van Karavaan Festival!
18 t/m 29 mei vindt Karavaan Festival weer plaats. Iedereen die de AlkmaarPas of DijkenwaardPas gratis heeft gehad mag gratis (met 2 personen) naar een voorstelling! Als je geen Alkmaar of DijkenWaard pas hebt, maar wel een minimuminkomen dan geldt deze actie ook voor jou. Je kunt kiezen uit vier verschillende voorstellingen: Alleen met de Goden, En wat doe jij, De Laatste Boom en Herinner Ons.

Gratis naar Yes In My BackYard
Van 18 t/m 29 mei vindt ook weer YES IN MY BACKYARD plaats, het festivalhart van Karavaan in het groene Victoriepark in Alkmaar. Hier staan verschillende theatertentjes. Daarnaast is er muziek, zijn er workshops en kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Iedereen die de AlkmaarPas of DijkenwaardPas gratis heeft gehad mag gratis (met 2 personen) naar YIMBY en krijgt daarbij twee muntjes die te gebruiken zijn voor een drankje, maar ook voor een voorstelling op het festivalterrein. Heb je ook een minimuminkomen, maar heb je geen Alkmaar- of DijkenwaardPas? Dan mag jij ook de tickets bestellen.

04 2120x1193 1 408x214 1

Wil jij ook naar een gratis naar een voorstelling en/of naar YIMBY?
Laat dan je gegevens achter bij Karavaan. Je kunt aangeven welke dag je het beste uitkomt en dan ontvang je van Karavaan de gratis kaartjes!

Volg ons op social media!