Vacature stagiair communicatie en marketing

Karavaan zoekt stagiair!

Karavaan presenteert en ontwikkelt buitengewoon theater op locatie. Karavaan heeft haar wortels in Noord-Holland. Gefascineerd door het leven in Noord-Holland en het door mensenhanden gemaakte landschap bedachten we hoe fantastisch het zou zijn om dáárvoor een podium te timmeren. Karavaan brengt professionele (podium)kunsten van gerenommeerde én jonge makers op bijzondere plekken. Met theater, muziek en performance laten we in een ongedwongen sfeer wereldse onderwerpen landen op een podium in Noord-Holland. Zo is het een feestje om naar Karavaan te gaan én het gaat ook nog ergens over.

In 2021 organiseert Karavaan van 21 t/m 30 mei het festival ‘Op Stap met Karavaan’ en van 6 t/m 15 augustus het Karavaan festival op verschillende plekken in regio Groot Alkmaar. Het unieke festivalprogramma van Karavaan bestaat uit locatietheater, workshops, theatrale installaties, muziek en andere activiteiten op en om het festivalhart in Alkmaar. Ook presenteren we door het jaar heen Specials met mooie voorstellingen en projecten op betekenisvolle locaties.

Karavaan bied je een unieke kans om ervaring op te doen binnen een energieke festivalorganisatie en de wereld van de nationale podiumkunsten in een maatschappelijke context. De stage is inhoudelijk en uitvoerend, en in overleg ook te combineren met een klein onderzoek.

Taken:

  • minimaal derdejaars HBO-niveau (media, kunstmanagement, communicatie, CMV of andere relevante opleiding)

  • goed en vlot kunnen communiceren met verschillende doelgroepen

  • enthousiaste aanpakker

  • initiatiefrijk en communicatief

  • open persoonlijkheid met inhoud en interesse voor waar een festival als Karavaan voor staat


Wij hebben op dit moment ruimte voor een stagiaire, dus ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten en dan kun je snel beginnen! De periode gaat in overleg. Er is een stagevergoeding beschikbaar.

Mail je sollicitatie naar info@karavaan.nl.

Volg ons op social media!