Brandstof

Gek he, een voorstelling waarbij je geen applaus kunt geven, ook voor de acteurs. Om ze (en ons) toch te kunnen meegeven wat jullie vonden kun je hier jouw digitale applaus achterlaten. Vinden we heel fijn om te horen. Dankjewel!

Nanda

Zeker gek om geen applaus te kunnen geven. Ik wil een staande ovatie geven en mijn handen blauw klappen. Wat een prachtige voorstelling hebben jullie gemaakt. Heel erg bedankt daarvoor!!!!!!

Irene en Gert

Heel verrassend en mooi hoe het verhaal zich ontvouwde. We hebben er van genoten!

Ivanka en Jeroen

Bijzondere voorstelling, we moesten er in het begin even inkomen maar daarna werd het steeds duidelijker. Soms kwam het echt binnen! Mooie zang, goed spel en echt uniek! Weer een ervaring rijker!

Kim Vermeulen

Het was een intense beleving! Heel fijn om op deze manier toch weer theater te kunnen beleven. Alles was ontzettend goed georganiseerd, waardoor de beleving van de voorstelling voorop kon staan. Complimenten daarvoor! De voorstelling zette aan tot denken en bood op een prettige manier reflectie. De intieme setting maakte het tot een bijzondere ervaring.

Loes en John

Wat een brandstof. Tot nu toe brandt het vuurtje. Koplampen ogen contact dat een dode man oplevert. De eenzaamheid omdat je niet weet wat er achter die ogen zit. Het oude romantische beeld van vuurtje en wijntje niet bereikbaar want gezien van achter een ruit. Dat doet Corona met ons, het woord hoefde niet eens genoemd te worden. Zowel de teksten als de uitbeeldingen van de gevoelens van de spelers waren ijzersterk. Een theaterervaring om niet te vergeten. Bedankt : applaus voor de hele crew!

Freija en Bryan

Applaus voor jullie allemaal! Heerlijk om weer even naar het theater te gaan! Ook al zaten we in de auto de fysieke nabijheid was fijn!! En prachtig gespeeld, applaus applaus!

Michel Veering

Verrassend, getuigd van lef. Stof tot nadenken, zeker wanneer je bij een stoplicht in de ogen van je tegenligger kijkt....

ingrid janszen

????????????????????? ? ? ? ? ? ? ? ? . Staande ovatie voor deze originele, goed uitgevoerde voorstelling: letterlijk een 5-luik in een passende omgeving.

Martijn

De tweede keer nog leuker dan de eerste!!

Andreas Zwager

Jaaa heerlijk origineel weer. We moesten er even inkomen maar al gaande weg werd natuurlijk meer duidelijk en greep het verhaal ons aardig beet. Mooie verbanden, mooie zang, goede kwaliteit van het geluid. We hebben genoten, dank jullie wel!

E. Lumiers

Ik vond de voorstelling Brandstof bijzonder! De locatie, de wijze waarop het verhaal doorliep en iedere performer een eigen kenmerk had, in de stem, klank, beweging en het gebruik van de omgeving. Corona-proef was het zeker maar ook de intieme sfeer van de voorstelling.

Bob

Was een topvoorstelling. Superleuk gedaan zodat we dit toch konden zien vanuit de auto en mooi om te zien hoe de verhaallijnen bij elkaar kwamen in de laatste acte. Keep it up!

Els Koster en Wies Remeeus

Wat een mooie poëtische en ontroerende voorstelling over een diepgaande , kortstondige ontmoeting op de grens van leven en dood.

Kees Orij en familie

Het was een bijzondere en verrassende ervaring om vanuit de auto de acteurs te zien en horen. De organisatie was perfect. Bij aankomst werden we met de eigen naam welkom geheten. Toch extra leuk zo’n persoonlijk tintje. Elke acteur/ actrice wist op eigen wijze te boeien en de koppeling te maken met de ander. De cirkel was rond bij de laatste presentatie. Complimenten aan acteurs en organisatie.

Caro

Met 3 auto’s de fantastische voorstelling bezocht. Pas aan het einde viel alles op z’n plaats. Aanrader!

Jop van den Berg

Een mooie voorstelling. Fraai vanuit verschillende invalshoeken opgebouwd, waarbij eindelijk in het laatste "bedrijf" alles duidelijk wordt. Bedankt dat we zo weer eens van een levende theater konden genieten.

Mischa bijl

prachtig en ontroerend. Wat een cadeau om dit mee te mogen maken. Bij het derde stuk begonnen de puzzelstukjes langzaam vorm te krijgen. Verstild, ontroerd, enthousiast en dankbaar verlieten wij het terrein nog na genietend van wat we hadden beleefd. Bedankt!

Lieke van Zuuk

Onze complimenten! Alles omtrent Brandstof , echt super. Wij zijn blij dat wij het live mochten meemaken. Dank jullie wel en keep up the good work...

Sandra Bruin

We hebben genoten van de voorstelling, een heel dik vet applaus voor iedereen?????

Carla Out

Vond het een mooie voorstelling...steeds een andere kant van de situatie belicht, kijken vanuit een ander gezichtspunt en op het einde vloeit alles in elkaar...knap gedaan

Liang & Peter

Wij waren vanmiddag 21-6-20 bij de voorstelling van 13.15 Mooi, echt een cadeau in deze tijd waarin theater/concertbezoek slechts in digitaal platgeslagen vorm kan worden beleefd. Eindelijk weer spelers en publiek in één ruimte. En een mooi verhaal, mooi verteld en verbeeld Dank jullie wel! L&P

Roelie van der Meer

Bijzonder, mooi verhaal. Prachtige locatie, drive in theater, maak je anders nooit mee. Goed gedaan. Super.

Familie van IJsselsteyn

????????????? Het was een mooie voorstelling, jullie laten zien dat het ook nu kan!! Dank jullie wel!

Loraine

Joooh wat indrukwekkend!!! Moet nu even laten inzinken wat ik aan lagen en emoties heb gezien en gehoord!!! Zeer dapper en knap, driedubbel bravo!!!!

Claire

Echt fantastisch werk! Groot applaus van mij!:)

Medina

Heel bijzonder, een genot om in deze tijd weer Verbeelding te aanschouwen!

Jong

Wat een bijzondere voorstelling is dit. Super slim opgezet zodat wij en jullie toch heel veel plezier aan kunnen beleven. Mooie verhaallijn. Dank jullie wel.

Trix Grooff

Bijzonder, iets om over na te denken, leuke effecten zoals de regen. Het abstracte (de dans) tegen het realistische (laatste scène) erg goed contrast en leuk. Mooie zinsspelingen en het intense oogcontact maakte het af.

Jasper en Ginny

Klap, klap, klap, klap, klap, klap! Bewondering voor het creatieve denken in mogelijkheden!!! Mooi gevonden, goed uitgewerkt. Heerlijk om weer even naar een voorstelling te kunnen ?

Marianne, Bas, Florentijn en Kasper

??????????? Leuke ervaring om op deze manier theater gezien te hebben. En dat het zo toch nog kon. We hebben genoten. En prachtige muziek.

Elly en Jose

Mooie originele voorstelling. Leuk bedacht en gespeeld met verschillende verhaallijnen en theatervormen.Dans met muziek en schaduwen prachtig! Als laatste de buitenvoorstelling heel intens. Super georganiseerd, een groot applaus voor iedereen??

Mirjam van Iterson

Wat een prachtige voorstellingen! Ieder op zich en met elkaar. Mooi gespeeld en gezongen. Ontzettend genoten. Lokatie goed gekozen, autos en rondrijden een extra toevoeging. Heel veel dank!!!

Maartje Rooker

Wauw wat hebben we genoten! Prachtige voorstelling met mooie monologen en muziek en spannend om met je auto doorheen te manoeuvreren. De laatste scène roerde ons tot tranen, heel mooie afsluiting. Bijzondere eerste theaterervaring na de Corona-stilte.

Edwin van Balken

Onder de indruk van de poëzie van jullie verhaal, waar de verschillende perspectieven inspireerden. Met mijn bijrijdster nog flink zitten napraten! Ook groot compliment voor hele idee en uitvoering. ‘Veilig’ in auto zitten gaf vreemd voyeuristisch gevoel.

Hanneke Bootsma

Genoten van jullie voorstelling, op het laatst viel alles op z’n plek. Heerlijk om weer theater te zien! Complimenten! ??

Monique

Erg leuke belevenis om in eigen auto langs de verschillende scènes te rijden. Zeer goed georganiseerd en gespeeld.

Antoinette van Boxtel

Zeer verrassende, boeiende voorstelling in een bijzondere locatie en een goede organisatie

Marcel

Leuke opzet, allemaal vriendelijke mensen en een voorstelling in stukjes die langzaam 1 werden. Leuk gedaan. Top.

Pepijn en Barbera

Heerlijke voorstelling. Mooie zang. Prachtige beweging in de tweede scène. Speciale setting. Dank voor deze mooie ervaring ?

Dorien

Heerlijk. Na maandenlang niet kunnen genieten van zelf spelen en theater beleven, nu op een nieuwe plek, met nieuwe gezichten, nieuwe stemmen en een nieuw verhaal. Daar knapt een mens van op. Bedankt, het was heerlijk!

Lenie Raats

Bijzondere middag, erg genoten. Alles was anders dan anders. Nat gespoten ook ?. Overkwam ons niet eerder in het theater. ? Wat een geweldig creatieve geesten zijn jullie. ???????

Ton Bos

Op aanraden van een vriend de kaarten besteld. Hij heeft niets te veel gezegd. Een mooi verhaal op een bijzondere plek in je eigen auto waar de voorstelling mooi op in speelde. Wij hebben er van genoten.

Henriette

Wat een prachtige, verrassende voorstelling! Heel bijzonder. (Brand)stof tot nadenken!!

Iris en Matthijs

Bijzondere voorstelling. Mooi gebruik van de ruimte en strak georganiseerd. Mooi hoe de scènes in elkaar verweven zijn. Leuk hoe alles vanuit verschillende oogpunten wordt verteld.

Esther van Leersum

Wauw wat een super coole voorstelling Hulde en een staande ovatie ( met open dak dan) ???????????????? ????? Jo en Es

Renko en Tessa

Wat gaaf, mooie locatie met performances die als een puzzel in elkaar vallen. Goed gedaan!

Simone en Rop

Hele leuke voorstelling, eindelijk weer naar theater. We voelen ons gezien!

Wiebe Brouwer

Een mooie poëtische voorstelling!

claudia van Dongen

Origineel, mooi, abstract, modern, met een verhaal. Heel leuk, zeker in deze tijd. Complimenten aan alle talentvolle acteurs.

Marja Terburg

Hele mooie ervaring, en prachtig gedaan, en een super akoestiek in de fabriek. Heel apart bedacht om met de auto van hal naar hal te rijden, een aanrader

Jan Sol

Geweldige ervaring, mooi vormgegeven en een prachtig verhaal, wat wil je nog meer! Dikke bonus: de meeuwen die geregeld een stem in het geheel bleken te hebben!

Niek en Babette

Dank jullie wel voor een hele mooie ingetogen voorstelling. Het voelde heel persoonlijk ondanks het blik om ons heen. Dank! Applaus!

Leoni en jeroen

Wat een mooie bijzondere poetische voorstelling - en ook ontroerend. Dank voor al deze schoonheid!

Marjoke Laan

????????????? Wat ongelooflijk knap en inspirerend! Een verhaal wat zichzelf vult, verdiept en verrast. Een zichzelf vullend verhaal met een ogen-blik...... ❤️

José-Marie Van Kampen-Van Zaal

In één woord geweldig

Wan & Flo

We hebben op een andere manier leren kijken vanachter de voorruit ? Uniek ?

Ulli en Judith

Wij hebben ervan genoten! Leuk gedaan door de verhalen zo met elkaar te verweven. En nog een gratis wasbeurt erbij:) Dank jullie wel, ook voor de goede organisatie. Wij bevelen het aan.

Jack en Monique

Zo mooi, We zijn er stil van...

Sophie Boreel

Mooi indringend om zo betrokken te worden vanuit je auto. Zo dichtbij de acteurs ze maken je echt deelgenoot van het verhaal. Alsof ik het gister zelf beleefd heb! Ook prachtige muziek!!!

Lanka

Geraakt, verrast, geïnspireerd! Bijzonder en intiem. Bedankt ??

Henk Heynis

We zijn fan vd Karavaan, ook gisteren in Alkmaar weer genoten, kom er maar op om zo’n lokaliseren iets creatiefs neer te zetten.

Maarten Huygen

Mooi in scène gezet. De acteurs wisten tot achter de voorruit door te dringen. Dat vergt meer inspanning dan in een theater.

Anjo

Geweldig initiatief. Leuke voorstelling, boeiend verhaal, prachtige plek, goed geacteerd. ????????

Ilja

Dank voor de mooie voorstelling! Een fijne puzzel in verschillende sferen, op een echte karavaan locatie!

Pieter van den Blink

??? Heerlijk om zo te worden betoverd. Locatie-theater op z’n corona’s. Ik vind het ontzettend knap hoe de emotie dòòr de autoruit heen wordt geknald, dat lijkt me een Titanenklus. Het voelde alsof ik met de auto door een hele bijzondere wassstraat was gereden, waar ik niet aan de buitenkant was schoongemaakt (hoewel ook dat, in het vierde bedrijf, met wijwater uit de brandslang) maar waar ik innerlijk nieuwe Brandstof had getankt. Veel dank aan, en ???? voor alle makers.

Moreen

Wat super tof om deze locatie te gebruiken als theater. Mooi hoe jullie gebruik hebben gemaakt van deze ruimtes. Zeer bijzonder om het zo mee te maken. Super gedaan allemaal.

Joke en Weri

Boeiend, creatief, bijzonder, knappe uitvoering, mooie muziek, leuke en vriendelijke organisatoren, kortom een meer dan Karavaan waardige voorstelling. Corona was even heel ver weg.

Sander

Bravo. Wat een verrassende mooie voorstelling en bijzondere vorm. Aanrader komen er nog extra voorstellingen?

Bregje

Stof tot nadenken, prachtig!

Anna-Paulien

Steeds een ander perspectief op een verrassende locatie. En dat alles vanachter de voorruit van onze auto! Dank voor een voorstelling met diepgang! Wat hebben we dit gemist de afgelopen maanden! ?????

Jaspers en co

Hoe langer terug, des te meer ik, nee wij, gaan denken: het was toch wel een heel bijzondere en mooie voorstelling!!! Wij zullen dit in onze herinneringen een mooi plekje geven!! Tenslotte natuurlijk nog een welverdiend oorverdovend digitaal applaus.

Huib Folmer

Mooi gedaan , een dramatische gebeurtenis vanuit verschillende standpunten op een lichte manier bekeken . Fijne middag gehad , creatieve oplossing voor het 1,5 meter theater.

Malva

Wat een betoverende, melancholische, visueel sterke voorstelling. Indrukwekkend spel, prachtige zang en muziek. Gestroomlijnd georganiseerd, het verliep zo mooi rustig. Met open mond gekeken, diep geraakt en volkomen tot rust na deze droom voorstelling. Hulde aan de spelers die ongetwijfeld uitgeput zullen zijn na deze doorlopende voorstelling. Subliem idee ook nu! Mooi verhaal, dank, dank, dank! X

Tessa & Colin

Heel leuk! Heel duidelijk en goed geregeld. Mooi gespeeld en aan elkaar geknoopt. Hoe mensen er verschillend in staan. Vechten voor je relatie of huiselijk geweld? Wat ons betreft: hit us another time!

Richard & Ellen

Mooi gedaan, boeiend, goed uitgedacht. We hebben weer even cultureel bij kunnen tanken

Joki Harms

Ik ben heel blij dat ik weer een cultuur shot heb gehad! En dan in zo’n bijzondere setting! Mooie verhalen , die elkaar raakten, en steeds vanuit een ander gezichtsveld belicht! Mijn kleindochter van 3 vond het ook leuk om naar te kijken! Ik geniet erg van de tekstbeleving en uitstraling van Lusanne Arts! En die oranje motor met Nynke Heeg in oranje jas was prachtig! Girlpower!

Joep

Prachtig die verschillende maar verweven perspectieven, die je steeds weer helpen wat belangrijk is met andere ogen te zien. En regelmatig even stil te staan om iemand in de ogen te kijken. Verrassend hoe jullie contact met ons achter zo’n lullige voorruit weten te maken! Hoop dat we elkaar gauw weer eens zien, liefst zonder voorruit ;-)

Ulrika Beier

Het was indrukwekkend en goed om theater op een nieuw manier te zien. Jullie hebben echt goed contact met de publiek gemaakt, en de verhalen (verschillende perspectieven) geven ”food for thought”. Bedankt aan iedereen!

Diane Visser

Bedankt voor de mooie voorstelling! Het was heel verrassend om na ieder stukje rijden weer iets nieuws en toch een vervolg op het verhaal te zien. Eerste theater op deze manier!

Marleen & Sharon

Woaw, woaw! Erg leuk & een fantastische beleving, chapeau! Smaakt naar meer...

Jane Ang

Een mooi alternatief in deze coronoperiode. De rode draad is helder. Genoeg stof om erover te bespreken met mede inzettende.

Tanja

Hoi allen, Wij hebben genoten. Met z'n drieën hingen we zo'n beetje uit de ramen. Ademloos keken we, maakten aantekeningen en hebben thuis het hele verhaal nog eens geprobeerd in ene puzzel te leggen. Was er naast de te water lating een zelfmoord door brand? De broer van? Waren wij het niet zelf die in deze tijden van cororna hulpeloos in die auto achter de autoruit zochten naar de uitgang? Prachtige teksten hoorden we: Dat was een ziel op z'n scherpst! We vonden de recensies van het NRC en Trouw al lovend, maar daar hadden wij nog wel een schepje bovenop kunnen doen. Veel dank! Reinder, Trudi en Tanja

Corinna, Wolfgang en Line

We vonden de voorstelling onwijs leuk en net even anders dan normaal. Leuke ontknoping aan het einde en de actrice hield de stromende regen met humor goed stand. We komen zeker weer eens bij jullie voorstellingen langs.

Franciska Dekker

Prachtige voorstelling! knappe creatie en uitvoering, verrassend, boeiend, ontroerend. jammer dat het uitverkocht is, ik kom graag een tweede keer!

Mieke Verhagen

De vorm is orgineel, leuk bedacht. Wel zwaar voor de acteurs om iedere 10 minuten weer het zelfde optreden te doen. Onze complimenten! Het was ook fijn om weer theater te beleven maar volgende keer hopelijk weer gewoon inclusief de borrel na afloop. Ga vooral door.

Marcel

Hoe je het ook wendt of keert, het heeft (brand)stof tot nadenken gegeven... Was mooi om te zien dat alle verhaallijnen bij elkaar kwamen in zo'n mooie droeve locatie. Applaus!

Marja van der Kieft

We vonden het een geweldige voorstelling. Heel knap bedacht, dit concept. De locatie fascinerend, beelden, spel, tekst en muziek daarin mooi en verrassend. Knappe logistiek om het zo strak te organiseren ook. En qua inhoud, tekst, betekenis ervan, gaf het ons nog veel “ brandstof” om na te praten, te reflecteren op wat we hadden gezien, gehoord. Wat inzicht gevende momenten voor ons waren, welke verbindingen tussen de scenes we zagen, welke momenten ons speciaal geraakt hadden. Ogen die licht uitzenden...het beeld van de tranen langs de rand van het glas wijn... De scene met uiteindelijk de brandspuit in actie was te gek. We hebben elkaar bij het napraten goed in de ogen gekeken ? Dank jullie wel!

Jj de graaf

Wat een fantastische voorstelling Onverwacht hoe creatief jullie waren Ieder voor zich met een eigen stijl, En toch een geheel. Wij hebben genoten

Marieke Griffioen

Heel bijzonder om door een voorstelling te rijden. Geweldig dat jullie dit allemaal zo snel voor elkaar hebben gekregen. Mooie voorstelling en de kracht van de verbeelding om een andere manier te vinden. Applaus ook voor de ontvangst en de mensen die de weg wezen. Bedankt allemaal!

Dorinde van Helden & Elrick Mulder

Wow, wat een mooi gemaakte voorstellingen waarbij alle verhalen op 't eind bij elkaar kwamen. Top locatie, mooie tekst & scenografie en intiem en fijn spel :) Wat een geweldig idee en goede uitvoering. Dank en Chapeau!

Kelly Pender

Het was een bizarre gewaarwording vanuit de auto maar super bijzonder om jullie mooie theaterstuk zo mee te maken! Chapeau voor de creativiteit en sfeer die gecreëerd tijdens de verschillende optredens. Applaus!

Leonie Driessen

Ik was onder de indruk van jullie optredens. Met name na de voorstelling bedacht ik me ‘oh dat werd bedoeld'. Jullie enthousiasme maakte indruk alsmede de goede organisatie. Volgend jaar komen we weer!!

Riet Hubbers

Zaterdag 13 juni vanaf 19.30 enorm genoten met mijn zus Gonny vanuit de auto van de fantastische vijf voorstellingen! Vooral door de verbindingen van de voorstellingen! Echt een topper! ??

Paolo Bouman

Geweldig! Fijne, gastvrije ontvangst en prima begeleiding. De voorstelling zelf was indrukwekkend: vijf perspectieven die 1 gebeurtenis beetje bij beetje inkleuren. Subtiel, schrijnend, lief, en in steeds weer een boeiende omgeving.

Ria boon

Echt van genoten! Ik had niet verwacht dat je vanuit de auto het gevoel zou krijgen een theatervoorstelling te beleven! Maar alle emoties, humor en ontroering, kwamen door de auto ruit heen! Knap bedacht en heel veel succes met jullie voorstelling!

Anne-Marie Dijkman

Heerlijk om in deze tijd weer van theater te kunnen genieten. Jullie hebben goed gebruik gemaakt van het “decor” van de lokatie. Logistiek heel goed uitgedacht en uitgevoerd. Petje af ook voor de acteurs. Doe zo voort! ?????

Sara

Wow wat een prachtig stuk!! Kunnen jullie hem alsjeblieft vaker spelen deze zomer zodat ik er vriendinnen heen kan sturen? Het zit zo ingenieus in elkaar, zoals met die geblinddoekte bokser op het shirt van de ambulanceverpleegkundige! En die bretels. Wow

Pé en Paula

Petje af voor iedereen omdat jullie in zo’n korte tijd en onder deze omstandigheden zo’n mooie voorstelling neer hebben gezet! Een pareltje dat zich als een feuilleton laat ‘lezen’ en beleven.

Geny Visbach

Verrassende serie monologen. Spannend om pas in de derde erachter te komen dat er samenhang is. En dan lost het verhaal zich toch nog mooi gelaagd op. Sterke performers. Ècht Karavaan!!!

Harry Bakker

Fraaie voorstelling, echt a la Karavaan, bijzondere plek, verrassende momenten, kortom zeer geslaagd. Gelukkig weer eens een leuk theateruitje. Dank jullie wel! .

Sandra Verloop

??? Heerlijk locatietheater en fijn dat de spelers contact zochten met iedereen in de auto's. Jullie hebben me echt aan het denken gezet. Dank!

Monique Gerritsen

Ik vond het geweldig! Zo prachtig gebruik gemaakt van de mogelijkheden nu, prachtig verhaal, waar de puzzelstukjes langzaam maar zeker pasten. Mooi acteerwerk, vondsten en eenheid met de lokatie. Heldere en gesmeerde organisatie. Super en af. Een luid applaus, hoed af!

Marieke van Iersel

Mooi gedaan! Eindelijk weer beetje vervulling! Heerlijk om meegenomen te worden in andere wereld!

Max en Renske

Wat een ontzettend bijzondere, mooie voorstelling! Erg geraakt door de setting, het verhaal en vooral de spelers. Dank jullie wel! Staande ovatie!

Matthieu en Gwen

????????????? Dank voor deze première tijdens het Corona tijdperk. Het was fijn en Geweldig om jullie weer in de ogen te kunnen kijken. We hebben genoten. Lang leven de podiumkunsten! Hopelijk snel wij op een tribune en jullie op de planken. ??

Sylvia Benthem

We hebben weer cultureel brandstof gekregen om op verder te reizen. Bedankt voor deze inventieve, inspirerende, drive in voorstelling!

Eline

Dank jullie wel. Aanvankelijk schrok ik. Een jaar terug een lieve bekende aan de rivier verloren ... in een harde storm met weinig zicht reed ze het water in. Precies zo. De lichten bleven het nog best lang doen terwijl de auto door de wilde stroom werd meegesleurd. Maar toen de schrik was doorge-ademd was ik heel blij met de voorstelling. Alsof ik getuige was. Niet comfortabel. Maar op een wonderlijke manier toch troostrijk. Geraakt dus. En zacht van binnen. Nog eens Dank en LUID APPLAUS

Coby

Geweldige voorstelling, leuk bedacht! Ook zonder pandemie een gaaf concept! Tot snel!

Aad van Fulpen

Leuke voorstelling in verschillende bedrijven. Met je auto door de voormalige drukkerij NoordHolland genieten van mooie zang en 3-2-1 Vrooomm!

Marielle de Winter

Mooie voorstelling, prachtig concept. Om na al die tijd weer live een voorstelling, live muziek te horen /zien raakte ons beiden. Traantjes! Klapperdeklapklapklap!!

Ineke.

Weer een nieuwe ervaring, zo vanuit de auto. Erg leuk en veel te snel voorbij. Dank jullie wel voor deze mooie theater ervaring na maanden droog staan. KLAP, KLAP, KLAP !!!

linda meulenhoff

Geweldig!! De verbinding het kijken en zien! Ik had het niet willen missen! We want more

Marianne

Leuke voorstelling, heel apart dat we steeds moesten verplaatsen door de oude fabriek waar we elke keer zicht hadden op een bijzonder podium. Knap en leuk gedaan. Beetje abstracte voorstelling, wat ik heel leuk vond en mijn passagiers een beetje vaag. Maar we zaten wel knus in " loge" auto.

Jessica Simon

Wij hebben genoten! Deze ervaring nemen ze niet meer van ons af. Mooi gespeeld met een bijzonder verhaal. Groetjes van Remmo en Jessica

Trudy en Jan de Loof

Het grote belang van diep menselijk contact en het gemis daaraan in deze coronatijd mooi vertaald in dit verhaal over de kracht van de ogen die elkaar echt aankijken. Waardoor het gevoel gaat stromen. Verrassend, boeiend, mooi vorm gegeven, goed gespeeld!

Bianca Roelofsen

DANK voorjullie bijzondere voorstelling! Zwaar onder de indruk van jullie creativiteit en inventiviteit in deze vreemde tijd. Hopen nog vaak van jullie ideeën te mogen genieten!

Marlies van Wijk

Aparte verhalen en aan het eind was de cirkel rond. De locatie doet ook veel. Fijn uur gehad. Met dank aan alle acteurs /performers en helpers

Joke

Ontzettend fijn om weer een voorstelling te bezoeken, ook of misschien wel juist, op deze manier! Prachtige voorstelling, complimenten voor de spelers!

bas heijnen en martina van deenen

mooi om te zien dat deze bijzondere tijd ook zorgt voor bijzondere kunst uitingen, dank jullie wel hiervoor! we hebben genoten van het verhaal, gebruik van ruimten, muziek, zang en toneelspel, succes en plezier met de komende voorstellingen!

Netra

Geweldige voorstelling, spannend, poëtisch, ontroerend en meeslepend. Echt heel mooi! Ook onze dochters van 13 en 15 vonden het heel mooi.

Cock Smit

Wat een bijzondere en ontroerende voorstelling. Ontzettend goed gebruik gemaakt van de ruimte en omstandigheden. Ik sta paf van zoveel creativiteit.

Marian Boellaard

Verrassend, food for thought. Heel intiem en een prachtige en krachtige uitvoering op een bijzondere locatie! Dank karavaan!

Sanne Baerents

Creatieve oplossing voor deze tijd. Prachtig stuk. Dank voor een inspirerend uurtje.

Sylvia Spiekermann

Heel mooi hoe het verhaal zich ontvouwt, de fantasie prikkelt. de spelers zijn overtuigend in hun spel. Het gevoel van afstand, vanuit de auto, voelde bijna voyeuristisch, vervreemdend, een pijnlijk bewustzijn van afstand. Applaus, makers van Brandstof! ??????????

Kim Molenaar

Prachtige indringende intieme voorstelling! De acteurs kijken je aan en je krijgt kippenvel. Toplocatietheater!

Anneke Kuijper

Dank jullie allemaal voor deze hele leuke corona-proof theatervoorstelling. Ik heb genoten, zoals ik al jaren geniet van alle voorstellingen van De Karavaan. Ik hoop dat jullie deze crisis overleven en dat we volgend jaar weer volop kunnen genieten van een heel mooi theaterseizoen!! APPLAUS voor Brandstof.

Flip & Yvon Schultz

Knap om in korte tijd een verhaal te maken van gesloten karakters en de fabriekshal met minimale middelen om te toveren tot een podium. Chapeau!

Heleen

Een bijzondere voorstelling, in een aparte omgeving. Je begint met een en al verwarring en aan het eind vormen alle puzzelstukjes langzaam tot een verhaal. En dan nog is het een verhaal met een eigen interpretatie. Zeker een applaus waard.

Welmoed

Een voorstelling met een intense uitstraling. Mooi gezongen en gespeeld. Geweldig dat jullie zo n voorstelling maken! T was onze eerste keer weer. Wij hebben genoten

Wietske & familie

Wat een verassing, een fantastische show met een pakkend verhaal. De performance die boeit tot het eind. De organisatie was even fantastisch, vriendelijk en alles met een glimlach. Een werkelijk inspirerende show die nog lang zal heugen. Dank en chapeau!

Maudy Kerssens

We hebben genoten!! Wat inventief en creatief! We zijn in verwondering achtergebleven. Dank jullie wel!!???

Frank&Brigitta Heijke

Geweldig!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????????????????? Wat een mooie voorstelling. We hebben genoten. Ook zo bijzonder op deze manier. Heel raar ook; 5 minuten later zit je op de snelweg door een autoraam te kijken. ??????????????????????????

Nor & Angela

Heel leuk verhaal. En wat leuk gedaan op deze 'vreemde' manier. Het was zeer inspirerend.

Niels en Esther

? ?? ? ? ?? ?? ? Heel mooi. Goed hoe jullie de beperkingen van 1,5 meter afstand hebben omgezet in een prachtige voorstelling.

Lucia Kahn

gefilterd dichtbij, Dank voor deze bijzondere voorstelling!

fan. Snijder

Chapeau! We hebben genoten van jullie mooie voorstelling. Fijn om in deze coronatijd inspiratie te krijgen van deze creatieve groep mensen!

Casper

Erg leuk! Geld in elkaar gezet. Drive through was veel intenser dan ik had verwacht. Zeker omdat je soms ook 1 op 1 oog in oog bent de de spelers. Wel van afstand maar toch heel direct.

Annelies en Nel

Hoe weerbaar moet je zijn als theatergroep om in korte tijd toch zo’n theaterstuk te kunnen brengen! Diepe buiging voor jullie! Een theaterstuk met meerdere lagen, iedere acteur heeft zijn of haar eigen bijdrage en een rode draad, die gedurende de voorstelling duidelijk wordt. Eenmaal thuis ben je er nog niet over uitgepraat. Groot applaus en petje af! Goed georganiseerd en bijzondere ervaring. Veel succes op jullie pad!

edsel en margot

Wat was dat verrassend en mooi. Alle associaties met water met de dood, verlies, onvoorspelbaarheid en krachten in een gemiddeld mensen leven die spelen, waren prettig indringend. Vaak verrassend en zich plots aandienend en als vriend vertrekkend. We vonden het mooi. Het bouwde zich ook steeds verder op. De laatste performance voelde voor ons als de finale voortbouwend op de eerdere bouwstenen. De Belgische dame vonden we helaas slecht verstaanbaar daardoor misten we de punch die er ongetwijfeld wel inzat. Maar ja je kunt niet alles hebben. Blijft overeind dat we het een goed avontuur vonden. Dus bij deze een warm applaus.

Marjolein Von Barnau

Jullie hebben weer een indrukwekkende verrassende innovatieve creatieve prestatie geleverd. Kanjers van de Karavaan. Misschien wel het beste theatergezelschap van Nederland. Staande ovatie. Applaus!

Sabina Stoel

Heel bijzonder, gave lokatie, mooi spel. Complimenten voor alle acteurs!! Heb erg genoten! Raak geïnspireerd om zelf weer creatief bezig te zijn! ?

Daphne kolk

Wat waanzinnig mooi. Waar gaat het heen, verwarring, inzicht, ontroering. Prachtig. Dank jullie wel!

Ellen Bokhove

Geweldig! Ik vond het heel mooi en zo goed bedacht en gedaan. Complimenten.

Yolanda Walstra

Afwisselend. Verschillende disciplines en een verhaal. Leuk!

Kitty

Genoten van jullie voorstelling. De verschillende acts bleken bij elkaar te horen en zetten je aan het denken: hoe zit het nu precies, hoe zou ik reageren.... De locatie is geweldig, deze voorstelling was iets heel anders dan anders en daarom extra leuk. Dank jullie wel. Dik applaus, ??????????????????????????????????????????????????????????

Mia Schipper

Groot applaus voor de acteurs en de organisatie. Een bijzondere ervaring met een verhaal, waar daadwerkelijk de regen, onweer en bliksem op de achtergrond meespeelde. Mooi dat op het einde het verhaal tot één geheel kwam. Bij mij vielen er later op de avond ook nog wat 'kwartjes' van beelden die ik tijdens de voorstelling gezien had. Erg genoten van deze theaterervaring.

Mascha Selhorst

We hebben genoten. Bijzonder, origineel, mooie vertolking van Britney Spears!

Patricia Groot

Genieten met een hoofdletter!! Eindelijk weer theater en wat voor theater! Combinatie van locatie, spelers en verhaal was perfect!! Heel erg veel dank voor deze unieke ervaring!!

KathleenAnderson

Een unieke ervaring, waarbij ik in de uren erna nog steeds niet precies wist wat ik nu gezien had! En dat is verwondering! Complimenten voor alle solo spelers en de sympathieke organisatie! Applaus!!!

Gerard Manshanden

Heel bijzonder. Geslaagd. Mooi dat alles bij de laatste voorstelling samenkomt. En de locatie blijft te gek. Ook bij vorige voorstellingen lukte het jullie om volop gebruik te maken van de mogelijkheden. Dat is en blijft een uniek stuk van de beleving. Weer een mooie vriendendienst! ***** Van een karavaan vriend.

Joke Lammen

Complimenten voor een origineel idee en een vlekkeloze organisatie. Soms wat lastig te verstaan maar zeer genoten. Applaus dus.

Carla

Gebeurtenis gezien, bezien, belicht, ervaren vanuit divers perspectief. Heel mooi gedaan! Dank !!!!

Saskia Brouwer

Leuke voorstelling, de “ rode draad” werd steeds duidelijker, mooie zang, expressieve presentatie, op een bijzondere locatie. We hebben er van genoten, voor herhaling vatbaar!!

Fam schaap

Het was een indrukwekkende voorstelling,vooral omdat het buiten ook regende en onweerde, hetzelfde bij het eerste bedrijf Het was een bijzondere auto-ervaring, en dat smaakt naar meer. Veel succes met de aankomende avonden

André van der Leij

Na een mooi theater avontuur. Home sweet home, geen bliksem wel vuurwerk onderweg, geen groene lelies wel een groen biertje, de koplampen gedoofd en de ogen nog open.

marianne

Het was.....geweldig!! De bokser was het beste!! Dank voor een geweldige avond!

Loes Schipper

Wij vonden het een hele bijzondere ervaring zo met de auto door de drukkerij. Mooi verhaal dat goed samenviel en nog is extra werd versterkt door het huidige weerbeeld met onweer en bliksem. Wij hebben genoten! Bedankt acteurs en Karavaan!

Ineke en Bas

Klap, klap, klapperdeklap! Fluit fluit, klap klap klap klapjes. Fietfieuw, woehoee, klap klap klapperdeklap. Leuke voorstelling, het geeft weer een andere dimensie zo vanuit de auto. Ondanks de blikke doos komt het goed over. Het weer deed bij ons goed mee door in een giga bui uit te barsten.

Marianne Frieling

Wat een prachtig en ontroerend theater! Het losbarsten van regen en onweer tegen 8 uur leek wel in scène gezet? Enorm genoten en de kracht van theater en muziek maakt ons meer empathische mensen ❤️

Hilde

Wat een ontroerende voorstelling met op de achtergrond theatraal onweer. We hebben genoten. Compliment voor jullie allen!

Caroline Stolk

Zeer verrassend, nog nooit zoiets meegemaakt !

Maartje

Heerlijk om weer eens verrast te worden. Mooi in elkaar gezet. Vernieuwend!

Charles, Lies en Jet

Zo leuk om weer eens uit te kunnen gaan in zo 'n leuke verrassende setting. Het voelt wel speciaal om persoonlijk aangekeken te worden. Een mooi rond verhaal. We komen graag binnenkort weer naar een van jullie voorstellingen

Rita Zwaan

Voor het eerst dat de ene voorstelling connectie had met de andere. Ondanks de voorruit van de auto lukte het goed om het contact te voelen wat de acteurs maakten. Complimenten voor het creatieve brein dat deze voorstelling vorm heeft gegeven

Carina en John

Staande ovatie. Beetje moeilijk in een auto, maar zéér verdiend. Het idee sowieso, daar werden we al blij van, maar ook zeker de uitwerking. De puzzelstukjes vielen langzaam op zijn plaats, waardoor het geheel meer was dan de som der delen. Heel veel plezier en succes.

Jim van Staden

Super! We vonden het zeer de moeite waard om “helemaal” uit Zoetermeer te komen om Brandstof te zien! Heerlijk weer wat kunst en cultuur!

Melusine Koning

Geweldig, wat een mooie, ontroerende, voorstelling, die het Karavaan gevoel zo heerlijk heeft opgeroepen. Geweldig gebruik gemaakt van de locatie. Wij hebben genoten. En het meteen aan anderen laten weten, die hopelijk nog gaan.

Carolien Riem Vis

Een diepe buiging en een groot dankjewel! Dat wil ik jullie vooral geven. Een voorstelling over liefde EN waaruit liefde sprak voor jullie vak, en voor het publiek. Dat laatste kwam, via de ogen, dwars door de autoruit recht in mijn hart aan. Terug in de auto dikke tranen van ontroering en blijdschap dat we deze onvergetelijke voorstelling hebben gezien en jullie die gemaakt hebben! Acteurs, regie, techniek en alle andere mensen van de crew: APPLAUS!!

Eva

Applaus voor hoe alle verhalen verbonden waren en we weer live mochten luisteren!

Rik Witteveen

Supermooie verhalen. Afzonderlijk goed, en als geheel prachtig. Bijzondere locaties. Fijn om in deze tijden zoiets te kunnen zien. ?.

Liesbeth

Acteurs en verkeersregelaars bedankt! Voor herhaling vatbaar!!

Sinta Wullur

Mooie verassende voorstelling! Wij hebben ervan genoten. De verhalen die achteraf in elkaar haken en de muziek bij de monologen als basis passend bij de locatie. Creatief gevonden om op deze manier een alternatieve theater voorstelling te maken. Dank voor de inspiratie, hartelijke groet, Sinta Wullur

Ank en Tammo Meedendorp

We hebben genoten, goed gedaan ?? maar ook de organisatie een pluim

Mike

Fantastische vorm voor theater hebben jullie gevonden! Mooie en slimme tekst, prachtig geluid en prachtige acteurs!

Lilian

We zijn gistermiddag naar de voorstelling Brandstof geweest en geven hier een stevig applaus digitaal voor door. Chapeau voor de acteurs, organisatie etc. Heel bijzonder om vanuit je auto de voorstellingen bij te wonen. Orgineel zoals we gewend zijn van de karavaan

arjan nijdam

Een bijzondere voorstelling, die goed in elkaar zit en met de verschillende acteurs een samenhangend verhaal brengt, die erg mooi afgesloten werd door de laatste actrice, die ook alles mooi samenbracht. Wat kan zij goed beeldend vertellen. Trouwens de andere acteurs ook. Arjan

Alexandra en paul

Fantastisch creatief bedacht voor deze rare tijden. Bijzondere locatie en het directe contact met acteurs maken het tot een echte belevenis. Het haalt je uit de dagelijkse thuiswerksleur waar alles juist op afstand moet. En elke volgende scène was weer even een uitdaging om zo snel mogelijk het verband met de vorige te ontdekken. Dank voor dit leuke uur!

Rolf Huiting

Dank voor de enerverende voorstelling, optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om een voorstelling te tonen. Prachtig!

Pietje

Mooi hoe de vijf goed gespeelde kleine verhalen over ‘de liefde als brandstof’ gaandeweg de voorstelling allemaal in elkaar grijpen. De drive-through ervaring door de drukkerij geeft een bijzondere extra dimensie. Dank!

Mieke

Superleuke ervaring. Leuk hoe verhaal zich ontrolde. Met ANWB palen zag ik nog wel meer opties (jongleren, juist laten vallen, een ANWB stem, hulp voor verloren zielen) Prachtige zang van iedereen. Goed concept

Terry

Wat een geweldig idee en uitvoering. Op plekken waar je nooit komt, en dan zomaar een serie kleine voorstellingen die ook nog in elkaar zijn verweven. Dank!

Chantal Heeg

We hebben genoten van jullie bijzondere voorstelling op een al even bijzondere locatie. Wat een mooi samenspel van de acteurs onderling en de drukkerij. Mooi die combinatie spel, zang en dans! En wat goed om zoveel voorstellingen achter elkaar te spelen en dan nog zo overtuigend over te komen. Dank jullie wel!

Johan en Susanne

Heel leuk concept dat jullie door de verhaallijn alle acts aan elkaar hebben gekoppeld. De acts verschilde daarnaast heel erg van elkaar wat verfrissend was. Grote complimenten voor de organisatie, geweldig goed begeleid, er werd zelfs een auto met startproblemen naar de volgende act geduwd. Hartelijk dank voor even een avondje uit.

Ingrid en Ton

Dansende auto's, zinkende auto's. Verdriet, verwondering. Ssmenkomen. Applaus voor deze prachtige voorstelling.

Petra Wester

Bijzonder leuke voorstelling op een even bijzondere locatie. Mijn complimenten om een voorstelling in zo’n korte termijn vorm te geven. Chapeau!

Monique

Hoe groter het licht in jezelf hoe meer licht je kunt verdragen. ❤️

Henk en Jolette Pasma

We vonden het origineel en het thema passend in deze tijd. Goede acteurs en locatietheater is verrassend!

Robert Groeneveld

Wat een super fantastisch theater erg goed en mooi geacteerd en ook het “verhaal” was spannend en intrigerend. Dank jullie wel ik heb echt enorm genoten en iedereen kan ik aanraden om naar jullie theater stuk te gaan

Yvonne

Ik heb heel erg genoten. Indrukwekkend zo door de oude drukkerij te rijden en jullie zo te zien spelen. Dank jullie wel.

Jessica en Rufus

Dankjewel!! We hebben genoten en zullen dit niet snel vergeten

Silke

Super bedankt voor de voorstelling, we vonden het erg bijzonder en intiem om zo mee te maken! Een groot applaus!????

Joost Habing

Een verademing na de crisis! Applaus!

Karin en Frank

Applaus! We hebben genoten, heel mooi gedaan. Wat een mooie teksten. Voor ons voelt het ook gek om zo maar weg te rijden! Dank voor de voorstelling

Marieka

Goed georganiseerd, creatief, verrassend, uit te bouwen tot ‘spektakel’... even lekker nadenken hoe de verhaallijnen zich verhouden. er is gekozen voor een serieuze toon. Iets ‘gek’s mag ook: even uit de band springen met elkaar.

Anita en Charlot

We zijn enorm blij geworden van jullie prachtige acteerspel, mooie zingen, woordeloze gevoels-overdracht, fenomenaal dansen met praatpaal, het was poëtisch, bijzonder, in een gave omgeving, mooi hoe jullie ons betrokken in het verhaal...heerlijk om weer zo’n echte Karavaan-voorstelling mee te maken die ons uit de waan van de dag haalde. Dank, heel veel dank...en ga vooral door met deze kunst! Wij hebben jullie echt gezien!! Charlot en Anita

Tanja Priems

Heel verrassend en zo mooi bedacht. Waarbij in de eindscene verhaallijnen mooi bij elkaar kwamen. Echt heerlijk na deze afgelopen cultuurwoestijnperiode!! Diepe dank en buiging!!

Monique

Wat een leuke avond en wat een mooie muziek ?? Dank jullie wel! Ik hoop dat jullie nog langer door kunnen gaan. Wij waren echt weer toe aan zo’n leuke avond uit. Dat gun ik veel meer mensen, na de afgelopen maanden. Ik zeg het in ieder geval voort. Monique Abma

Jaap en Jannie Mazereeuw

Wij hebben genoten. Locatie top, organisatie top. Spelers geweldig. Doorgaande lijn in het verhaal sterk.

Wilma Breed & René van Ophem

Heel verrassend en ook ontroerend. Achteraf denk je ik heb veel gezien maar heb ik wel alles gezien. Super bedankt. We gaan er nog even over napraten.

Fons en Heleen

Wat n héérlijk uurtje, mooi verhaal op originele manier verteld. Goede locatie. APPLAUS!!!

Marjolein en Hanneke

Vol verwachting gingen we naar de Drukkerij om iets bijzonders te zien. Dat hebben jullie helemaal waargemaakt met dit originele concept. Brandstof, wij gunnen het iedereen om je met eigen ogen te aanschouwen. Misschien een tour door het land?

Hein en Pascal

Wat bijzonder! En verhaal met een begin en een eind! Leuk! Bedankt!

Anna en Loen

Intiem op afstand. Prachtige locatie. Mooie muziek. We zijn erdoor geraakt en hebben de hele weg naar huis betekenis gezocht en gegeven.

Barbara

Genoten vanuit de auto van jullie mooie spel op deze mooie lokatie. Het zon licht tussen 19 en 20 uur maakte het helemaal af.

Arie

Het was een verrassende en verfrissende ervaring. Helemaal top.

Ans Gerritsen

Heel leuk van opzet. Aparte beleving. Zou de tekst nog wel een keer willen horen, het had allemaal met elkaar te maken. Uit verschillende invalshoeken, ogen. Aan de ene kant jammer dat het per auto moet, wel heel apart. Bij een overdekt iets zou het ook met fietsen, lopend kunnen ??? Dubbel applaus

Yvonne en Ilse

Staande ovatie. Applaus, applaus, applaus. Jooohoeee. We want more. Wat een genot om via drive through theater in de auto deze belevenis aan te gaan. Creatief, vindingrijk, goed verhaal, stof tot nadenken. Goed georganiseerd. Gestroomlijnd en gelet om kleine details. Bijvoorbeeld foto’s van de spelers die je aankijken. In een woord GEWELDIG.

Lucienne van Doorn

Genoten van de te leuke voorstelling Brandstof. ??? echt superleuk. Smaakt naar meer!

Mariska

Wauw, zo leuk, zo origineel! Toch nog Karavaan. Klap mijn handen digitaal stuk!

André

Leuke voorstelling. In de loop van het verhaal werd het verhaal duidelijke Zeker de laatste voorstelling was erg goed. Dank jullie wel.?

Hannie van Blitterswijk

Mooie voorstelling waarvan de onderdelen in elkaar grijpen. Dat je soms op de achtergrond een andere scene hoort, draagt daar (onbedoeld?) aan bij..

Hanna

Echt genoten. Fijn om jullie weer in actie te zien!!! Creatief en inventief binnen de mogelijkheden van dit moment. Ik verheug me op jullie volgende Corona-vrije voorstelling. En hopelijk kunnen jullie over niet al te lange tijd weer helemaal los gaan. Tot gauw. Lieve groet Hanna&Lo

Flos

Wat een verrassende voorstellingen! Met een mooie rode draad rond een prachtig en helder thema. Knap gedaan jongens! Wij hebben genoten. Veel sterkte met deze moeilijke periode! Jullie hebben bewezen er creatief mee om te gaan..Houd moed, kunst helpt?

Elien en Raymond

Pfff eindelijk weer theater, al leek het soms op tv kijken vanachter het autoraam. De motorlady had ik graag nog eens terug gehoord om de poëzie beter te begrijpen. Goed gedaan

Annemieke Bakker

Bijzondere voorstelling! Mooie zang. Goed geïntegreerd op locatie. We hebben genoten! ?

Lea Worm

Goed gespeeld en goed geregeld. Moest er even inkomen om het verband te zien.Het kwartje viel op het eind helemaal op z'n plaats. ????????

Henk en HannyKracht

Leuke voorstellijng. Zo blij dat we weer een theatervoorstelling kunnen bezoeken na al die saaie maanden.

Els ten Vregeler

We hebben met veel plezier jullie bijzondere voorstelling gevolgd. Fijn om op zo’n manier weer naar het theater te kunnen.

Doreen Stek

We hebben met onze groep van 10 erg genoten van jullie prachtige voorstelling. Professioneel, goed geregeld met begeleiden van de auto’s. Mooi muziek, (oog) contact met het publiek en knap om nog goed te spelen al is het de 22e keer op een dag.

Marianne

Bedankt voor jullie omdenken. Mooi en gedurfd hoe jullie maker, locatie en publiek in deze tijd op unieke wijze samenbrengen en vanachter glas een oprechte connectie tot stand laten komen. Brandstof in deze tijden.

Jos Kaandorp

Meer dan applaus. Het lef en karakter om in coronatijd, waarbij menigéén bij de pakken gaat neerzitten, je zinnen verzetten en een theatrale Drive Through te ontwikkelen en door te voeren. En dusdanig goed, mooi en interessant dat "Brandstof" het Journaal, Eénvandaag en vele landelijke dagbladen haalt. Dus groot applaus en complimenten voor Karavaan, regisseur, acteurs en betrokkenen.

Cécile en Egbert

Wat hebben wij genoten van Brandstof! Op de eerste plaats natuurlijk een hartelijk applaus voor de 5 acteurs. Sterk en origineel spel (en zang), een prachtig samenhangend verhaal wat zich in de loop van de totale voorstelling ontvouwt. Het thema heel gaaf doorgevoerd in alle 5 scènes.Daarnaast natuurlijk een hartelijk applaus voor De Karavaan zelf, die het 'm toch weer flikt om in deze alles-anders-dan-anders-tijd een geweldige voorstelling te organiseren. Super georganiseerd!! Applaus!!!

Peter Hol

Wat een ontzettend leuke voorstelling. jammer dat het normale festival geen doorgang kan vinden. maar dit is een meer dan verrasend alternatief......ontzettend genoten!!

Alexandra

Ontzettend knap dat jullie in zo korte tijd een coronaproofe voorstelling in elkaar gezet hebben! Brandstof is leuke beleving. Het rijden van locatie naar locatie door de krochten van de drukkerij. Echt heel leuk.

De goede

Wàt een prestatie!!!!! Geïmponeerd door organisatie, enthousiasme, de plek , de kwaliteit, nou ja gewoon ALLES ?!!!!

Karin Pankras

Wat een feestje om naar deze prachtige voorstelling te mogen kijken. Als een slang kruip je met je auto langzaam door het prachtige oude gebouw van de drukkerij en langzaam ontvouwt het verhaal zich. Langzaam dringt het tot je door dat alles verbonden is, werkelijk prachtige gedaan. Een lichtpuntje (met een traan) in de huidige tijd. Hartelijk dank ik klap hard door.

Dorine Lippmann

Wat een gaaf concept deze voorstelling, alleen daarvoor al applaus! Verder genoten van deze voorstelling die met elke scène meer onder je huid kruipt! Alle acteurs bedankt en applaus verdiend!

B&E

Bedankt allemaal, jullie hebben ons een onvergetelijke belevenis bezorgd. Staande ovatie!

Lida

Heel bijzonder!Het houdt me vandaag nog bezig. Goede muziek zeer professioneel acteerwerk iedere keer anders maar 5 maal zelfde thema.

Sanne en Gerard

heel leuk en origineel bedacht, een drive voorstelling op zo'n locatie waar je via allerlei verschillende ingangen en doorgangen in verschillende ruimtes terecht komt. Ook leuk hoe de verschillende verhalen met elkaar samenhingen.

Hetty Buitelaar

Dank je wel Karavaan! Het was heerlijk om weer theater te kunnen zien. Jullie zijn meester in het locatietheater, we hebben genoten. In de auto een stuk over verkeer, relatie en weer, maar dan anders …. geweldig!

marjan

wat een bijzondere, heerlijke ervaring om eindelijk - ook letterlijk - weer ondergedompeld te worden in het theater, en wat voor theater. Weemoedig, suggestief, gelaagd, waarbij gespeeld werd met afstand en nabijheid, licht en donker. Ik besefte nu pas wat ik al die maanden heb gemist. Een ovatie.

Nelly Wilms

Heel erg genoten zondagmiddag, mooie voorstelling!! Karavaan waardig, zo apart vanuit de auto en bijzondere locatie. Toeteren waard, snap dat het niet kon dus nu maar een digitaal applaus!!!!! En beterschap met de knie......

Cor Meijering

Dapper en gedurfd! Bijzondere ervaring. Verrassend. Het voelde heel persoonlijk en dichtbij. Wij hebben er van genoten. Succes met de voorbereidingen van de volgende voorstellingen.

Edith & Richard

Wij kijken voortaan met heel andere ogen. ?

Ellen

Prachtige voorstelling! Mooie verhaallijnen en schitterend gebruik gemaakt van de locatie! We hebben eindelijk weer kunnen genieten van een creatief bedachte voorstelling in deze cultuur arme tijd. Bedankt!!

Eliane

Applaus voor jullie! Zo'n mooie voorstelling, zo'n bijzondere ervaring gezien vanachter onze autoruit, maar zo dichtbij . Dank jullie wel!

Inge

Wat een mooie voorstelling en zo in de auto werd het bijna een prive voorstelling! Het duurde even voordat ik doorhad dat de verschillende verhalen met elkaar te maken hadden, maar toen het kwartje eenmaal viel...applaus ???????????????

Charlotte Beijst- Meijssen

Lieve mensen Ontzettend bedankt voor jullie prachtige artistieke werk. Ik heb het contact met jullie gevoeld vanachter mn voorruit. Mn aandacht bleef bij jullie bewegingen, tekst en muziek. De verhaallijn sprak me aan, nam me mee. Ik lachte, vreeste en heb tranen in mn ogen gekregen. Dankjulliewel !

Anna Bakker, Enkhuizen

Het was heel bijzonder! Vanuit de eigen auto de heel afwisselende scènes zien was een unieke ervaring. Jullie verdienen echt een dik applaus!! Dank jullie wel! Anna

Nicolaaswestra

Dank dank voor deze broodnodige voeding. Fijn en mooi

Jojanneke Braam

???Prachtig vonden we het! Mooie ervaring om zo in de auto van perspectief naar perspectief van het verhaal te gaan. Daardoor was het ook erg spannend. Mooi gespeeld en leuk hoe verschillende kwaliteiten en disciplines naast elkaar bestaan. Mooie muziek en de regen was prachtig! We hebben genoten! Liefs voor Jos, Nynke, Lourens en Wiebe

Martien Vermeij

Prachtige voorstellingen, unieke ervaring, echt top. En al gaande de voorstellingen vallen de stukjes prachtig op zijn plaats!!

Liza

We waren vandaag bij brandstof en we hebben genoten. Zo tof om de drukkerij op deze manier te gebruiken. Juist doordat je in de auto zat gaf dat ook een extra dimensie. Heel leuk hoe de losse verhalen weer terugkwamen! Oftewel: ??????????????????

Marc&Daniëlle

Een prachtige voorstelling op een creatieve manier uitgevoerd. Vanuit de auto kijken geeft een dubbel gevoel. Hulde aan de acteurs die zo intensief en urenlang deze voorstellingen maakten.

Marijke Kouwen

Wat een bijzondere ervaring , heel intiem en bijzonder om mee te maken , dank daarvoor ! ?

Bart & Jolanda

Prachtige voorstelling op een bijzondere locatie. Petje af en een hele diepe buiging!! Het was een heerlijk uitje. Wat hebben we dit gemist!!!! Dank jullie wel!

Maarten & Anna

Oooooohh wat een pareltjes. We zijn er stil van, beetje onder water nog... maar ook wat lichter. Dank, dank, dank.

Cors van den Brink en Mieke Horsman

We zijn onder de indruk van de voorstelling waarin jullie van vijf elementen een groot verhaal maken. Muziek, teksten en beweging waren zeer professioneel en dat geldt ook voor de organisatie rond de voorstelling, die niet eenvoudig geweest moet zijn. Kortom: we zijn De Karavaan en de cast dankbaar voor deze mooie theater-ervaring.

Ingely

Intens gespeeld en gezongen op bijzondere lokatie. Mooie muziek en zo fijn om weer te kunnen genieten van wat acteurs het liefst doen: goed acteren! Bravo!

Kandel

Heel creatief Speciaal verhaal, mooie lijn Prachtige stemmen Waanzinnig bedacht, coronaproef Mooi gebruik van oude gebouw Kortom Top

Marjan, Tineke, Peter

Wat een geweldige creatieve manier om ons in deze lastige tijd van een prachtig voorstelling te laten genieten. Mooie cirkelachtige vertelling. Mooi kijkspel. Jullie waren geluksbrengers

Jeppe

Wat een mooie intense voorstelling. Mooi hoe alle monologen in elkaar grijpen. Mooi de metafoor van het zien en het licht. En leuk dat jullie zo totaal verschillende voorstellingen maken, dit was weer iets heel anders dan Bleekneusjes. Bravo! Ik wil graag meer van jullie zien!

Meike

Wat een prachtige voorstelling, we hebben ontzettend genoten. Mooi om te zien hoe alles samenkomt in de 'losse' onderdelen. Applaus!

Karel en Kitty

Fijn om geprikkeld te worden. Wat hebben we dit gemist. Klap, klap, klap, klap .........

Jaap

mooi, denk er nog over na. ga ervan dromen

Lian The

Wat een mooie (en ook mooi gespeelde) voorstelling! Heerlijk om eindelijk weer theater te beleven :-)... Heel veel dank!!

Ida Bootsma

Zullen we dit nog ooit meemaken, een drive in theater voorstelling . Hoe komen jullie op het idee?? Mooi om een verhaal 5 x te horen vanuit een totaal andere context . Geweldig gespeeld door de acteurs en bedacht door de regisseur.

Evelyn Visschedijk

Verfrissend, in ver(v)oering geraakt.

Esther Sjouke

Mooi! En vooral geweldig dat jullie deze Corona vorm bedacht hebben.

Dick & Monique

Wat een creatieve, verrassende voorstelling. Bijzondere beleving vanuit de auto in de drukkerij. Bedankt!

Frank Mark

In één woord FANTASTISCH!!!! Wat hebben jullie dit mooi gedaan zeg. Wij hebben ontzettend genoten. DANK JULLIE WEL!

Maritha Rombout

In één woord FANTASTISCH!!!! Wat hebben jullie dit mooi gedaan zeg. Wij hebben ontzettend genoten. DANK JULLIE WEL!

René Polle

Wat een ontzettend leuke ervaring. Goed gebruik van de situatie, goede opstelling van de auto’s en mooie verhaallijn. Goed gedaan allemaal!

Bert

Mooie voorstelling en echt heel goed geregeld!

Berthe Spoelstra

Lieve allemaal, wat een geweldig evenement! Ik was geroerd door het verhaal, de mechaniek van het geheel, de details en vooral jullie waanzinnige inzet! APPLAUS

Marina

We zijn meegetrokken in jullie verhaal. Het leek of je vanuit je auto ooggetuige was van het voorval. De entourage maakte het nog meer bijzonder, we hebben heel erg genoten. Applaus!

Ineke Liberg

Heerlijk om weer live theater te zien. Het hele gebeuren was al een klein avontuur waardoor stukken tekst me soms helaas ontgingen. Dus eigenlijk moet ik nog een keer komen. Al veel originele optredens meegemaakt bij de Karavaan en deze past prachtig in het rijtje.

Sophia, Berthe, Joris en Frits

Wij zijn diep onder de indruk!! Een drive-through- voorstelling is een geniaal idee in deze corona-tijd. Super gebruik gemaakt van de omgeving en geweldig hoe alles samenkwam aan het eind, metaforen en al. Applaus applaus!!!

Tjemme en Ineke

Met dank ook aan de vele vrijwilligers, die alles - letterlijk - in goede banen hebben geleid :).

Maria

Prachtige locatie om deze verrassende voorstellingen te mogen beleven. Petje af voor iedereen die aan deze productie heeft bijgedragen.

Marleen

Wat heb ik genoten van het prachtige verhaal wat jullie met elkaar hebben vormgegeven. Met heel veel een creativiteit hebben jullie een prachtige en intieme voorstelling neergezet waardoor ik geraakt werd. Ondanks dat er een voorruit tussen zat. ?

Ellen Klaus

Ode aan Karavaan die erin slaagt om een Corona proof voorstelling te maken- waarbij de spanning van de voorstelling zelf vergroot wordt door de impact van de industriële locatie en de logistieke beleving. Knap gespeeld en met lef georganiseerd!

RichardMiekeTimo

Een bijzondere manier om een voorstelling te bezoeken. Een mooie creatieve oplossing. Tof om op deze manier een verhaal in 5 verschillende ruimtes te zien. Het is ook lekker lui: geen parkeerplaats zoeken, geen garderobe. Gewoon lekker blijven zitten op de stoel waarin je vertrok vanuit huis. Applaus!

Edith

Super creatief corona proof voorstelling!! Aanrader!! Ik heb het aanbevolen aan mijn vrienden! Mooie locatie . Heel leuk dat de scenes gelinkt waren

Els Stoop

Een rare ervaring vanuit de auto kijken. Een beetje alsof ik T. V. keek. Bewondering voor de spelers die keer op keer hun optreden herhaalde onder koude, tochtige en ook zeer natte omstandigheden. Toch heerlijk om weer een beetje Karavaan op te kunnen snuiven en van jong talent te genieten. Hartelijk dank voor jullie inspanning en tot volgend jaar, hopelijk zoals vanouds met festivalterrein een lekker hapje en drankje en napraten over de voorstelling.

Frank Kramer

We hebben genoten van de voorstelling op een bijzondere locatie. We hebben er nog lang over nagepraat. Goed gedaan.

Richard Lode

Hele interessante manier om toch theater te brengen in deze tijd. Petje af voor de creativiteit in korte tijd!

Jannie Ligthart

Wederom een geslaagde inventieve voorstelling. Leuk en inspirerend. Een nadenker

Edith en Noor

We hebben weer enorm genoten van deze prachtig aaneengeregen verhalen, de muziek, de geweldige acteurs. Jullie weten er telkens weer een feestje van te maken ?????????

Hans Admiraal

Erg leuke voorstelling, en creatief opgelost ivm corona. Zo wie zo een leuke ervaring om met je eige auto door een bedrijfspand te rijden. We hebben er van genoten.

Saskia & Niek

Eindelijk weer naar het theater! Superleuke oplossing! Goed gedaan! ???

Anco en Gerda.

Wat een leuk concept! In iedere ruimte vertolkte ieder zijn/haar deel van het verhaal. Prachtig, ontroerend, heel bijzonder. Dankjullie weer voor een boeiend uurtje. Wij blijven jullie volgen.

Ingerid Opstelten

Werkelijk en prachtige voorstelling waar elk stukje samen komt en zelfs wij; het publiek onderdeel worden van het verhaal! Aplaus!!!

Lonneke

Adembenemend mooi. Dank.

Alwin Hietbrink

Wat een geweldige voorstelling! Applaus voor de acteurs, applaus voor de regie en productie, applaus voor de Karavaan. Brandstof voor de geest.

Peter en Inge

Heel erg verrassend en origineel!! Wij waren super enthousiast en gaan deze voorstelling zoveel mogelijk delen. We hopen dat alle voorstelling uitverkocht zullen zijn. nog veel succes!!

Fokko Postmus

Hele boeiende voorstelling. Complimenten voor de acteurs en actrices. Ook voor de Karavaan, voor dit initiatief!

Marian

Vanavond een geweldig avontuur beleefd. We hebben een tourtje gemaakt met de auto. Alle soorten weer gehad. En van alles gezien en beleefd: dooie koeien, gebroken harten, scheurende motoren, diepe inzichten gekregen en ooooh intens genoten van moderne dans. Diep onder de indruk

Jacqueline Peels

Wat een leuk initiatief! Prachtige muziek en teksten jullie maken het verschil!!!

Gertjan

Blij met jullie energie

Julia

Dank voor een fijne voorstelling! Sfeervol en intiem, respect voor de acteurs die zo veel achter elkaar herhalen en toch scherp en in het moment blijven. Ook zonder Coronatijd zou dit n mooi concept zijn geweest. Blijf zo creatief!

Marijke en Joke

Prachtige voorstelling met mooie verhaal lijn, passende muziek en mooie stemmen over echt contact maken en liefde. Heeft inderdaad als brandstof gewerkt

Elian

Ontroerend. Brandstof is met zijn zes monologen een Prachtig gemonteerd geheel. Een waardevolle ontmoeting met makers , medewerkers en publiek. Een gedeelde ervaring . Applaus!!

Edith Rooker

Knap, hoe alles samenkomt! En prachtige muziek, wij vonden het leuk.

Bert

Gaaf initiatief. In het begin wat onwennig. Geen idee waar het verhaal naar toe zou gaan. Paste uiteindelijk naadloos in elkaar. Mooie muziek keuze ook. Goed gedaan.

Wypkje Dijk

Zeker applaus. Het zet je tot nadenken dat is altijd prima. Talent is super. Dan ook nog zo zorgvuldig georganiseerd. Petje af, duim op. ?

Elly, Mieke en Anne

De Volvo V40 keek met grote lichtgevende ogen in de ziel van een prachtige voorstelling! We hebben nog lang nageclaxonneerd, onderweg naar huis. Super!

Vincent & Patricia

Wij geven jullie een geweldig GROOT applaus ?? We hebben genoten van deze unieke theatrale ervaring. Wat een creativiteit en zo mooi tot uiting gebracht op een bijzondere locatie. Het werd een waar avontuur. Tranenmooi ?? Heel veel dank en diepe buiging voor jullie!!

Matt

Hey! What a beautiful show! Loved every word my dutch hosts translated for me! With love from England Matt

Joke Bogers

GENOTEN Ten eerste, wat fijn om weer fysiek theater, fictie, voorstelling, fantasie, creativiteit mee te mogen maken! Een voorstelling over ogen en zien en voelen en inleven. Vanuit je auto met z'n tweetjes die emotie je eigen mogen maken. Heel veel dank. We hebben genoten. We werden verrast, ontroerd, verwonderd en hebben met bewondering naar jullie kunnen gekeken. BRAVO !!!!!!!!!!!!!

Marja en Frans

WOW, brandstof gehad!! TOPPIE geregeld door de Karavaan. Blije en vrolijke artiesten, die ondanks regen en wind toch op hun voetstuk blijven staan. CHAPEAU!!! Dan sta je ineens weer buiten. Teren op de brandstof, net gekregen van deze bijzondere prachtige vorm van theater. Heel GROOT applaus, voor allemaal en zeer veel DANK.??

Annie en Wout

Wij vonden het heel speciaal om bij deze voorstelling te zijn. Prachtig en ook heftig verhaal. Goed georganiseerd met attention to detail. Veel succes met de volgende voorstellingen.

Andre & Jolanda

Wat fijn dat we even bij jullie mochten stilstaan en kijken. ??????

Ingrid Merkx

Geweldige voorstelling en wat bijzonder en een goed idee om dit zo vanuit de auto mee te maken. Hartelijk dank voor eindelijk weer eens een avondje theater!

Bettina en Barry

Het was geweldig. Wat een mooi samenspel van locatie en acteerwerk. We hebben écht genoten van jullie creativiteit. Dank dank en lieve groet. B and B

Emma

Wat een bijzondere ervaring om theater vanuit de auto te bekijken! Ik heb genoten van de mooie teksten en het goede spel wat zich afspeelde op een fantastische locatie.

Lotte Salomé

Hele mooie voorstelling, goed spel en goede teksten! Tof gebruik gemaakt van de locatie. Ik ga hem zeker aanraden aan familie!

Marco & Daniëlle

Super goeie voorstelling: doordacht, prikkelend, mooi gedaan, prachtige combi van woord, dans en spel. Heel dik vet applaus, staande ovatie!

Barry Fechter

SUper creatief bedacht, gave locatie en interessante uitvoering. Erg leuk om zoiets te zien in deze tijden.

Marianna Bouquet

Een heel groot applaus voor deze bijzondere voorstelling voor de acteurs, de regisseur en de organisatie!

Eva Hermus

Wauw wauw wauw! En om zoveel redenen! Heerlijk om eíndelijk weer naar een theatervoorstelling te kunnen gaan. Fantastische spelers en het zat onwíjs goed in elkaar! Voor mij zoals theater moet zijn, kippenvel, confrontatie, bezinning, emotie, lachen, genieten. Wat ik daarnaast ook enorm kan waarderen is de inzet van het team! De producent die zelf de auto controle doet, alle medewerkers in een andere rol dan gebruikelijk maar met elkaar een nieuwe vorm van theater mogelijk maken waarbij er maar 1 conclusie getrokken kan worden: een grootse liefde voor het vak, no matter what! Toppers! Dank voor deze fijne avond!

jacq. meijer

het was geweldig! mijn eerste voorstelling na een lange tijd. en die kwam binnen! geweldige tekst ook! en als jullie wel applaus willen, dan is daar vast ook wel iets op te verzinnen, jullie zijn creatief genoeg! ps : wij kwamen uit Den Haag, dan zou iets van een toilet mogelijkheid toch wel fijn zijn, misschien kunnen jullie daar nog iets op verzinnen? succes met alles ik heb t aan iedereen doorgestuurd, hopelijk volgend weekend ook weer uitverkocht!

Astrid Prins

Leuk initiatief! Het was al leuk om door de gebouwen te rijden en alles werd super begeleid. Heerlijk om weer gevoed te worden met creativiteit!

Merian Hesselink

Beste spelers en regisseurs, We hebben genoten van deze voorstelling, erg origineel en de 5 korte aktes zaten goed in elkaar, ook hoe ze elkaar verbonden. Oude fabriekshallen zijn hier uitermate geschikt voor blijkt maar weer. Een nieuw concept om verder uit te rollen ( zoals dat heet in kantoorjargon volgens Japke D. Bouma, NRC) ? Hartelijke groet en tot een volgend project.

Viève Buijs

Diepe buiging!! Jullie besloten over de Covidschutting heen te kijken. En zo kwam daar deze kleine parel uit. Gisteren voelde ik me samen met Pauline Wijnen een uitverkorene om dit te mogen bijwonen, in een karavaan:) van auto's die aan de 5 scenes voorbijtrekken. Muziek, dans, poëzie, humor, mooi in elkaar gevlochten tot één verhaal. En zittend achter het raam van mijn oude opeltje is daar tegelijk afstand en toch ook intimiteit. Ik ben heel heel blij dit gezien te hebben. Om er vervolgens licht ontroerd weer uit te komen. Want sinds de dag dat alles lam was komen te liggen, was dit een waar cadeau voor mijn (locatie)theaterhart dat voor het weer enthousiast was gaan kloppen. Mooi en inspirerend! En hulde aan de acteurs, om dit 23 keer per dag, 8 dagen lang. Ik ga het zeker nog rondbazuinen. Succes nog!

Dennis en Nicole

Lieve artiesten Dank voor een mooie avond brandstof! Een bijzondere manier om als publiek langs jullie prachtige scènes te rijden. Soms vormde het voorruit toch nog een beetje een afstand. Soms kwamen jullie monologen juist knalhard dwars door het ruit binnen. We hebben genoten!

Paul Verbruggen

Wat een geweldig concept. Mooi om langzaam te ervaren wat de verbinding is. Goede artiesten en dito muziek. Top dat jullie dit nu zo hebben georganiseerd

Lia overbeeke

Een mooie, indrukwekkende voorstelling; - intieme sfeer in auto - mooi geheel - Tekst die blijft hangen

Piet Apeldoorn

Een reeks van hele bijzondere acts,perfect uitgebeeld en gespeeld in niet alledaagse omgeving, een oude drukkerij. Ook namens mijn echtgenote de gemeende complimenten.

Gerda Lakeman

????? Wat een mooie, creatieve voorstelling! Prachtig vormgegeven in zo'n oude fabriekshhal. Dit doet me nog meer realiseren hoe ik het theater mis. Veel succes en ik hoop voor jullie op vele uitverkochte tijdssloten. Groetjes van 49-KKZ-6 ?

Klaas

Genoten van het verhaal, de spelers, het spel en de onderlinge connectie. Iedere keer weer verrassend vanuit welk gezichtspunt een verhaal wordt verteld! Het klopte helemaal!

Judith Bruynzeels

Wat een prachtige poëtische voorstelling, de aaneenrijging van de beelden die samensmelten in taal in muziek. Ontroerend . Ik vind het echt enorm knap hoe de acteurs de verbeelding wisten te prikkelen. Chapeau ?

Willem Bank

Een heel bijzondere ervaring om zo een voorstelling te beleven ?? Zo gebruik maken van een voormalige fabriek geeft aan dat deze ruimte toch een gevoel van podium en saamhorigheid kan maken. Ga met jullie Cast vooral zo door zodat cultuur niet verloren gaat?

Cornelia

Wat een mooie, bijzondere voorstelling! Intens genoten van de kwaliteit!!

Greetje Syderius

Prachtige voorstelling, zeer inventief, perfect georganiseerd, mooie muziek. Allemaal naar toe!

Pauline Wijnen

Het was fantastisch! Wat een mooie ervaring, wat een goed idee om in deze vorm een voorstelling te maken en ons als publiek deze ervaring te geven. De voorstelling zit mooi in elkaar en wordt goed gespeeld. Dank jullie wel! Heb genoten!

Cor de Bruin

Applaus voor de spelers en voor het team van de Karavaan dat ze dit mogelijk hebben gemaakt. Een leuke en interessante aanrader.

Marjolein

Ik zal nooit meer hetzelfde naar de koplampen van een auto kijken. Mooi spel. Inspirerende setting.

Simon Bakker

Wat een geweldig mooi idee van het Karavaanteam om een drive-through locatietheatervoorstelling te organiseren. Het geeft Brandstof voor de ziel. Ogenschijnlijk losse scènes, die zich theatraal verbinden tot een samenhangend verhaal. Een aanrader om met de auto rijdend door de voormalige Drukkerij in Alkmaar je te verbinden in wat zich daar in theatervorm aan jou laat zien, zittend in jouw auto.

Ina

Brandstof voor de ziel en ja, dat heb ik erg nodig! Prachtige vondst om ons daar op deze manier van te voorzien, groot applaus, dank jullie wel!

Dorien

Fantastische ervaring! Goed gespeeld, mooie muziek en het decor is werkelijk prachtig.

Leo Blom

Weer een heel apart gebeuren. Een mooi doorlopend verhaal. Erg leuk gedaan. Mooi dat jullie in deze Coronatijd toch een geweldige voorstelling neerzetten. Ons applaus dubbel en dwars waard.

Marloek

Superorigineel en knap gedaan. Applaus!

Aad de Wit

Wat een mooie voorstelling! bijzonder om nu eens met de auto door dit gebouw te dwalen. Het maakt niet het hele afgelaste festival goed, maar wel een beetje. Eindelijk weer eens theater. Goede organisatie ook.

Gerard roosloot

Wat geweldig dank jullie wel. Nu nog tranen in mijn ogen

Marieke

Weer eens theater op een andere manier. We hebben genoten. Voor herhaling vatbaar. Hier ons applaus, applaus en nog eens applaus!!!!

Marie Louise en Herald

mooi - totaal theater - muziek bij en verbindingen tussen de stukjes erg mooi - de gebouwen maken het fantastisch - telkens op de eerste rij

Marie-José van Lent

Eindelijk weer kunnen genieten van theater. En wat voor theater!! Sober, maar zo creatief zo mooi zo verrassend. Mooie verhalen die met elkaar worden vervlochten. Goede acteurs. Beter dan een drive-in bioscoop. Genoten! Bedankt.

Alma van der Knoop

Een bijzondere ervaring zo een Theater route. Ik heb ervan genoten en nog lang nagepraat over hoe het nu precies zat. Mooi en ontroerend. Stuk voor stuk en toch een geheel. Jammer dat het voorbij is.

IM

Een aparte ervaring met mooie voorstellingen. Interessant dat het vanuit verschillende perspectieven wordt beschreven in een ongebruikelijke omgeving. Applaus voor alle spelers, de regie en alle medewerkers van de Karavaan.

Margriet en Paul

Genoten van de heel bijzondere voorstelling. Mooie locatie en zeker coronaproof . Zeer creatief opgelost. Grote complimenten aan de acteurs maar zeker ook voor de leuke ontvangst en de vrijwillige begeleiders tijdens de voorstelling.

Leo J.M.van den Thillart

Bijzondere voorstelling op een bijzondere locatie. Mooi verhaal dat langzaam wordt opgebouwd. Genoten van vijf kleine voorstellinkjes!

liesbeth veldhuizen

Het was weer prachtig: verrassend origineel, prima geregeld, we hebben genoten, groooot applaus voor de makers en vrijwilligers en het Karavaan-team.

tom van den ham

Wát een ontzettend goede voorstelling, zó mooi op elkaar afgestemd, dit mag het nieuwe normaal worden!!! Dikke complimenten!! #daaromzijnwevriendvankaravaan!

Yvonne

Super leuk!!!!!! Applaus Wauw de dans rond de anwb paal! Het was zo ook een heel mooi en origineel verjaardagskadootje voor m’n 77-jarige moeder? Bedankt en succes met de andere voorstellingen!!!

Bert Ketelaar

Wat ( alweer!!!!!) een prachtige voorstelling met een doorlopend verhaal. En heel apart zo vanuit de auto. Ik heb erg genoten!!!

Marjan

Mooi, bijzonder, betoverend, lief en ontroerend!!!

herman sierag

Bijzondere ervaring, goed gedaan in deze tijd, mooi dat dit kon! Een vet APPLAUS!!!

Guusje

?????????? Erg speciaal, even weg van de gewone wereld... Heerlijke bijna prive voorstelling!

Hil en Peter

Brandstof! Een volle tank met veel energie voor de geest. We hebben ervan genoten. Applaus met diepe buiging voor de makers en de acteurs.

Wil Beek

We vonden het geniaal ,mooi hoe alles samen kwam. Dat het hele verhaal zich per scene ontvouwde. Fijne afwisselingen , knap dat je met 5 monologen zo’n mooie eenheid kan smeden.heerlijke muziek ook

Carin en Femke

Wat tof gedaan zo in de mooie lege voormalige drukkerij! Petje af hoe het georganiseerd was. Prachtige zang, dans en spel. Liefs

Michiel

APPLAUS voor de Spelers en de organisatie Top om er weer eens uit te zijn

Daniëlle Janssen

Mooie voorstelling zat goed in elkaar. Fijn om naar te kijken! Deze manier van theater zou vaker moeten worden gedaan in dit coronatijdperk. Dan kom ik zeker weer!

Kerstin hopman

Heel intiem zo, erg leuk! En duim omhoog en enthousiast zwaaien is ook applaus!

Nancy

Hoe fijn om weer eens “theater te beleven“, en dan op deze bijzondere manier! Mooie “beelden” en foto’s

Milja clazing

Het was prachtig. In het begin verwarrend en uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Heel bijzonder. We hebben genoten!

Lidy

Vanmiddag hebben wij de bijzondere voorstelling ‘BRANDSTOF’ meegemaakt , helemaal coronaproof. Vanuit je eigen auto volg je 5 korte voorstellingen, uitgevoerd door 5 jonge theatermakers. Ondanks het feit dat je in je eigen auto zit, maak je toch contact met de spelers. Applaus voor de spelers en voor het team van de Karavaan dat ze dit mogelijk hebben gemaakt. Een aanrader ??

Henk Kok

Interessant was dat we steeds meer in de gaten kregen dat de 5 presentaties één verhaal vertelden. Voor mij - het zal ook in mijn leeftijd zitten - waren de teksten door de galm niet altijd verstaanbaar. Wel goed verstaanbaar was de tekst van de man boven op de auto (derde scene). Dank voor eindelijk weer eens een theatervoorstelling, en nog wel op zo'n bijzondere locatie. Complimenten voor de prettige en veilige begeleiding .

Joyce

Auto-theater, het kan. Dit was tops. Iedereen moet dit zien.

Fea

Heel erg genoten van de voorstelling. Mooi hoe het subtiel naar elkaar toegroeit en je aan het nadenken zet. Prachtig en krachtig gespeeld. En toch ook bijzonder om het vanachter je autoruit te ervaren. Kortom bijzonder om mee te maken.

Eva van den Dijssel

Supercreatief gebruik van de situatie, mooi de auto’s erbij betrokken!

Ans Roos

Wat een ervaring om vanuit de auto de voorstellingen te bekijken. Mooie verhalen, muziek en dans. Alle verhalen sluiten mooi op elkaar aan. Perfect geregeld! Unieke voorstelling. ??????????????

Sophia en Jaap

Wij vonden het een verrassende belevenis om deze voorstelling mee te mogen! Bedankt ! Wij wensen de acteurs voldoende brandstof om alle voorstellingen goed te kunnen uitvoeren!!! Succes allemaal!

Inge

Wat een heerlijk uur heb ik bij jullie gehad. Als bijrijder kreeg ik als we van de ene act naar de andere act reden in een Eftelingattractie: magische werelden wat een glimlach op mijn gezicht toverde. Goed gedaan! Enorm van jullie genoten. En nu: APPLAUS en een diepe buiging voor jullie!

Alice & Jet

Wat heerlijk om weer cultuur te snuiven & helemaal op zo’n ludieke manier! Mooie verhalen & uitvoering! We hebben genoten ?❤️

Willem & Joke

Wat gaaf dat wij de voorstelling in deze corona-tijd vanuit de auto hebben kunnen meemaken! Een hele leuke ervaring!

Tamara Roos

Een compleet nieuwe ervaring dit, vanuit de privacy van je eigen auto kijken naar die eenzame acteurs, tussendoor eftelingachtig in je karretje naar het volgende punt rijden. Mooi spel, spannend het oogcontact, ontnuchterend het eind waarbij je opeens weer op de openbare weg rijdt en het afgelopen bleek te zijn.

Ellen

Wat een bijzondere voorstelling, met een rode draad tussen de verschillende onderdelen! En wat creatief van jullie om toch theater te maken in deze rare tijd! Applaus ? ????

Annemieke Somberg - van den Heuvel

Wauw! Ontroerd Dank jullie wel, prachtige voorstelling. Een rit om niet te vergeten

Hidde

Wat een ervaring zo met de auto langs verschillende acts! Goede acteurs, mooi verhaal en nieuw soort theater is geboren?? ???????????????????????????

miriam de wandeler

Het was een hele bijzondere ervaring! Heel knap gedaan, mooi dat de acteurs ons heel direct betrokken bij het verhaal, contact maken terwijl het publiek in 6 auto's zit, lijkt me een enorme uitdaging, is echt goed gelukt!

Yolanda

ANDERS was het en bijzonder! Goed bedacht hoe je in deze tijd toch een mooie, samenhangende voorstelling kunt geven die bestaat uit losse onderdelen. Met de auto rij je door een oude drukkerij naar verschillende ruimtes. Er is oogcontact met de acteurs, vanuit je auto zit je middenin het stuk. Speciaal, anders en een echte aanrader. Komt dat zien!

Shur Lee en Ruud auto 4

Vanaf parkeerplaats tot uitgang was het een groot avontuur. In iedere ruimte een andere setting en andere speler. En toch haakte alles prachtig in elkaar. Een goed verhaal met mooie muziek, variërend van klassiek tot modern sprak ons erg aan. Het feit dat wij in de auto zaten was zeker geen beperking. Het voelde bijna als een privé voorstelling. Complimenten voor de organisatie voor hun creativiteit om de 1,5 meter maatregel zo op te lossen. Onze voorstelling verliep vlekkeloos . We gingen dan ook met een blij en goed gevoel weer huiswaarts. Wij zouden deze voorstelling zeker aanbevelen.

Edith Beukenkamp

Ik was heel benieuwd, maar wat heb ik genoten van jullie allemaal. Mooi opgezet verhaal wat steeds duidelijker werd en aan het eind een mooi slot gaf. Mooi gespeeld vol overgaven. En wij in de auto. Heel bijzonder. DANK VOOR DIT MOOIS

Mireille

Wow! Wat een prachtige voorstelling! Ik heb met volle teugen genoten. In de eerste scène vond ik het nog een beetje gek, theater kijken vanuit de auto, maar het wende snel. Ik was er echt even helemaal uit en dat kon ik goed gebruiken, linkse hobby-cultuursnuiver die ik ben! Prachtig om te zien hoe jullie de oude drukkerij optimaal benut hebben. Enige verbeterpuntje dat ik heb is dat de eerste scène wat lastig te zien was en dat een beetje schuin parkeren daar voor mij (op positie zes) waarschijnlijk beter was geweest. Maar verder... gewoon helemaal geweldig. Applaus en ga zo door!

Nicolette

Ik vond het een bijzondere ervaring! Mooie verhaallijnen! Intens contact met de spelers, misschien juist wel omdat ik alleen zat in de auto..? Dank!!

Fran Jongsma

Wohhh, geweldig. Een hele mooie nieuwe ervaring. Indrukwekkend. Mooi hoe alles uiteindelijk met elkaar samenhangt. Super geregeld en fijn om zo toch nog iets van theater te beleven. Dank jullie wel allemaal :-) Een groot applaus voor alle spelers. TOP !!

Martijn Met

Wat een geweldig stuk theater. Per stuk pareltjes van voorstellingen. Mooi opgezet in de drukkerij. Strak georganiseerd Karavaan!! Corona proof kunnen genieten!! Dank dank dank.

Gertjan Geugjes

Geweldig. Erg gaaf en leuk en vervreemdend, zo vanuit je auto deel uitmaken van de voorstellingen.

Leontine

Fantastische voorstelling! En wat heerlijk om sowieso weer eens een voorstelling te zien. Grote dank!!!

Irene Voigt

Ik heb genoten van achter mijn voorraam! Spannend, mooi, anders, boeiend. Echt top, dank jullie wel!

Cornelis Groot

APPLAUS! Wat een verrassend mooie voorstelling. Een mooie entourage waarin zich een verhaal ontspint. "Ga maar" zei de laatste dame. Maar ik wilde nog heel niet weg. Afscheid als een koude douche na een warme voorstelling. Dankjulliewel.

Reinier

Fantastische nieuwe ervaring opgedaan waar ik nog vaak aan terug denk.

Anneloes Muntjewerff

Fantastisch! Wat fijn om in deze tijd weer van theater te kunnen genieten! Zoveel werk zit erin en het is zo goed gelukt. We hebben er met veel plezier naar gekeken. Staand ovatie!

Volg ons op social media!

Winkelwagen