Grazende Zwaan

Het liefste zouden we met iedereen een praatje maken op het festival. Maar dat lukt ons natuurlijk nooit. We vinden het leuk te horen wat jullie ervaren hebben. Laat hier jouw Grazende-Zwaan-Verhaal achter. Dankjewel!

linda boekestijn

Het was super leuk opgezet! Lekker ruim, dus corona-proof. We hebben vooral genoten van het optreden van Marlies Ruigrok!!!

joke brandenbarg

perfect georganiseerd! ode aan iedereen, een hele ontspannen dag beleefd!

Francis Oudenampsen

De voorstellingen waren heel goed. Goede acteurs. Verder was het heel gezellig. Leuke koffie op kolen kraam. Ook heb ik een aantal schetsen gemaakt van het gebeuren. Zie mijn schetsen op account onder mijn naam en onder Grazende Zwaan.

Hedi

Wat hebben wij genoten!! Hier word je toch blij van als je de locatie betreed, wat een creativiteit en gezelligheid. Voor jong en oud voor ieder wat wils. Mooi voorstellingen gezien o.a Ver van mijn boom, wat een enthousiasme en leuk verhaal, goed gespeeld met veel passie! Volgend jaar weer!!!

Loes la Croix

Wat leuk om in eigen dorp zo'n evenement te kunnen bijwonen. Zelfs met mijn rollator heb ik mij aardig kunnen verplaatsen op het terrein en we troffen het met het weer op zondag. Twee leuke voorstellingen gezien, vooral Azul viel bij mij in de smaak. Hulde aan de artiesten en de opzet van het gebeuren op de Kleine Vennep.

Henk Marcelis

Heerlijke ervaring elk jaar weer. De ene voorstelling wat beter dan de andere maar allemaal een goed niveau. De sfeer is prima, doet mij denken aan Oerol. Goede invulling van de corona-maatregelen. Vooral hiermee doorgaan. Ik kijk al uit naar volgend jaar.

Kees Buur

Het was een heerlijke dag (zondag) Goed georganiseerd . eindelijk weer eens met pret en bewondering genieten van de voorstellingen. Geen vervelende corona verzurende gedachten. Lekker eten en drinken. Kortom wat heerlijk dat dit is georganiseerd. De formule kinderen met ouders in plaats van ouders met kinderen was zo georganiseerd dat ook de ouders zich zeer welkom voelden en het dus inderdaad een familiefestival is geworden. Hulde en dank

Marjo Dekker

Zondagmiddag heerlijk op het festival rondgebracht. Eerst bij de mannen van BV Natuur. Wat een spektakel, zonder woorden, superleuk. Daarna door naar Lejo, geweldig voor de kleinkinderen (3 en 4). Kortom, een bijzondere ervaring, zowel voor de kleinkinderen als voor ons. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt mensen, heerlijk festival!

Laura Galesloot

Wij hebben echt genoten. Ik was te laat voor sommige activiteiten (bloemen plukken/zaadbol etc.) Maar ondanks dit was er genoeg te beleven! Genoeg ruimte om afstand te houden, maar wel betrokken te zijn tijdens een voorstelling. We komen graag nog eens terug! Ik kwam er met mijn man en 2 kinderen van 4 en 9 jaar.

Adrie de Blaeij

Het weekend op de boerderij de Kleine Vennep was erg leuk en gezellig met leuk theater !

Marco Roubos

Het was super! Kinderen en wijzelf hebben volop genoten van de voorstellingen, de sfeer en het mooie weer. We kijken uit naar volgend jaar!

Marjon Strijk

Het was een heerlijke dag, mooi weer en goed van opzet. Het was duidelijk waar je heen moest zo met de hostess die met je mee liep. Vond het erg leuk om al die verschillende talenten te zien en horen. We komen een volgend keer graag weer, sterker nog: ik zou als klassiek zangeres ook best zelf mee willen doen.

Liza

2 volle dagen genoten met mijn kinderen en hun neefje. Wat een heerlijk festival in de buitenlucht en wat bofte we met het prachtige weer! Zeker voor herhaling vatbaar.

Eveline

Heerlijke dag gehad. Interessant voor groot en klein. Heerlijk weer, gezellige sfeer, mooie lokatie. Volgend jaar weer!!

Loes Schipper

Wij zijn alleen op de zondag bij De Grazende Zwaan geweest. De eerste theater ervaring voor ons dochtertje Sofie (ruim 1,5 jaar). Ze heeft haar ogen uitgekeken, vooral Lejo was natuurlijk haar favoriet. Maar ze heeft ook heel aandachtig naar Staal gekeken en naar alle tractoren die het terrein op kwamen gereden. Naast het theater maakt de sfeer op het terrein het helemaal af. Zo gezellig met iedereen op je eigen zeiltje of gewoon lekker in het gras van een hapje en een drankje genieten en naar de diverse voorstellingen te kijken. En wij hadden ook nog een picknickmand besteld, om te smullen. Topdag met topweer, wij hebben genoten! Tot hopelijk volgend jaar!

Henriët van den Berg

Wij hadden mijn ouders (bijna 80) meegenomen. Alles was prima geregeld. Voorstelling van de Bach Cantate was erg leuk en mooi! Opzet op Landgoed Kleine Vennep goed gedaan. Complimenten aan iedereen!

Paula Sweers

We hebben 2 dagen lang plezier gehad met opa/oma/ kinderen en kleinkinderen. Voor iedereen was het weer een feest. Erg genoten van Hutten bouwen ????, de grote Hula Show ????, Crêpe de la Bête?? ?? En BV Natuur ??????! Dank voor dit geweldige vermaak!

Roos de Groot

We hebben afgelopen zondag een heerlijke dag gehad in Nieuw Vennep. De optredens waren erg leuk en gevarieerd. De kinderen hebben zich ook geen mmoment verveeld. Hartelijk dank voor dit Coronaproof Festival, dit smaakt naar meer!!

Emilie Feij

Was super!!! Heel erg genoten en fantastisch programma en organisatie! Tot volgend jaar! Emilie

Guze van Wallenberg

Helaas waren de kaartjes voor het Bach gebeuren uitverkocht, hopenlijk kunnen we volgend jaar met meer mensen genieten. Hebben Route 2 (zondag) gevolgd, vooral "niets" was verwarrend en zette tot nadenken. De appeltjes waren leuk. Voor herhaling vatbaar natuurlijk, van mij mag het twee keer per jaar!

Kroon

Het was super, mooie voorstellingen gezien en een heerlijke sfeer op het terrein.

Katrina de Reus

Ik vond het geweldig. Zoveel moois, moeilijk om keuze te maken.

Brenda de Jong

Superleuk kleinschalig en laagdrempelig festival, heeft een beetje het ‘Paradegevoel’ een leuk divers publiek, zeker voor herhaling vatbaar!

Dorine Schoon

Samen met mijn tweejarige dochter genoten van dit festival. Het was haar eerste festival, en het smaakt naar meer! Heerlijk om te zien hoe ze zich verwonderde en meeging in alle verhalen en indrukken. Een boom is voor haar nooit meer hetzelfde! Landschap, kunst, vermaak en cultuur is hier met elkaar verweven. Volgend jaar komen we zeker weer!

Alexander Achilles

Leuk, gezellig en origineel! Volgend jaar komen we weer.

Christie ter Haar

Wat hebben we genoten van de heerlijke sfeer, de prachtige shows en de aardige mensen. We hebben ons twee dagen laten opslokken door de Karavaan. Bedankt!

Nely Weenk

Het was ook dit jaar weer top! Zo is een festival ook in Corona tijd goed mogelijk. De plek is zo fijn, ruimte voor iedereen en voor het hele gezin is er wat leuks! Volgend jaar zeker weer!!

Marian

Geweldig leuk! Mijn kleinkinderen hebben erg genoten van de voorstelling Speur! Prachtig en knap gemaakt en gespeeld. De kinderen voelden mee met het verdriet van boompje Finn en voelden de magie in het verhaal !

Anneke Koenders

Een heel andere Bach, die Boeren cantate, zo leuk en verrassend fris gedaan. En dat met een pracht herfstlicht op de achtergrond. Fijn weer theater!

Roy de Hair

Weer ongelooflijk genoten van dit zeer sympathieke festival! Hilarische producties in een prachtige landelijke entourage. Ook genoten van de presentatievorm en de aandacht voor de Corona-restricties. Een heel gedifferentieerd programma met prachtige accenten! Heerlijk om weer eens genoten te hebben van 'live' cultuur!

Lianne Klaassen

De Grazende Zwaan was weer een heerlijk feestje! We hebben enorm genoten van de voorstellingen, de leuke festivalsfeer, het enthousiasme en de prachtige plek!

Marieke Ammerlaan

Al drie jaar komen mijn dochter en ik naar het grazende zwaan festival. De locatie, de mensen en de artiesten maken het een bijzonder festival waarbij iedereen wel iets leuks vind. Om te doen, kijken of ervaren het is er allemaal. De zeiltjes die we dit jaar meekregen waren perfect om op te zitten en afstand te bewaren. We komen graag volgend jaar weer!!

Cynthia Kloosterman

Super genoten. We hadden ogen te kort!

petra verduyn lunel

Route 2 gezien op zaterdag 12 september: De vrouw die er niet was: Prachtig gespeeld! Goede actrice. Het heeft me echt ontroerd! Ook de moderne mannen vond ik goed gedaan. Sfeer op het festival was echt zoals ik me bij Karavaan wens!!!

Thessa de Langen

Fantastisch; een geweldige locatie en organisatie

Volg ons op social media!