Kiem

Het liefste zouden we met iedereen een biertje drinken na de voorstelling. Maar dat lukt ons natuurlijk nooit. We vinden het leuk te horen wat jullie ervaren hebben, wat zouden jullie ons bij dat biertje verteld hebben? Laat hier jouw barverhaal achter. Proost!

Gerrie Groot, De Noord

in een woord prachtig. twee ethische onderwerpen die prachtig samen kwamen in de wereld die we o zo graag maakbaar willen maken. goede verhaallijn en knap gespeeld.

Marianne Boender

Het was een fantastische voorstelling! Heel erg ervan genoten, ondanks dat ik doornat ben geworden die avond vanwege de constante regen. Maar deze regen vormde voor de acteurs geen obstakel: Chapeau! Hartelijke groet

Marleen Ramler

Vanaf het 1e moment van aankomst, ben ik meteen mijn werkdag kwijt. Lopend door het boerenland. En daarna de hele mooie weergave van de boeren die van alles opgelegd wordt.En geen vrijheid meer ervaren. Product moet voldoen aan maatschappelijke eisen, mag niet teveel kosten, moet er standaard uitzien, geen afwijkingen. Net als het ongeboren kind met een handicap. Er is geen plaats meer voor. Prachtig weergegeven. En dan in dat landschap, waarin er van alles gebeurt, de zon kleurt oranje, in de verte de molens en de dijk waar het verkeer gewoon doorgaat. Het echte leven. Heel mooi gespeeld! Ik heb genoten Bedankt!!

Saskia

Wat een indrukwekkende voorstelling, op een prachtige locatie! Met een duidelijke link naar de agrarische sector, maar niet gedramatiseerd... Mooi ook: de 'speurtocht' met vragen toen we naar de locatie liepen! Zelf mn collega en ik, al jaren werkzaam bij Land- en Tuinbouworganisatie Noord, wisten niet alle antwoorden ;-) Goed gedaan, en super knap. Met 2 mensen de spanning zo feilloos vasthouden.

Bezoeker

Het was een interessant theater. Ik herkende me in de manspersoon. Was zelf een boer met koeien. Het deed goed om door de landerijen te wandelen. Het was bij mij van jongs af aan werken en geen tijd voor een vrouw. Nu zie ik dat ik niet de enigste ben die niet met vrouwen weet om te gaan. Nu 78 jaar. Ook de gesprekken erna waren goed. Dank.

Cobie Dekker-van den Berg

Ik heb weer genoten van het prachtige spel, en de mooie lokatie. Ga zo door. ???? Lieve groet, Cobie

Cock Witte

Het spel, de locatie was in een woord geweldig!! Heerlijke avond gehad!

nelly

Donderdagavond naar KIEM in Schermerhorn op een mooie locatie. Alles prima voor elkaar, leuke wandelroute door het land, met allerlei vragen en wetenswaardigheden. Daarna een heerlijke linzensoep met brood, heerlijk en een mooi relaxed begin van de avond voor ons. Dan op naar de voorstelling in de buitenlucht allemaal op 1,5 meter, de tribune achter de schuur met een prachtig uitzicht!! Wat hebben we het getroffen met het weer. En wat werd er goed gespeeld door de beide acteurs en wat werden er een onderwerpen aangesneden...... Stof tot nadenken voor, denk ik, iedereen.

Bianca

Fantastische voorstelling. Prachtige acteerpresentatie van Lourens en Eva. Mooi (sober) decor, dat in zijn eenvoud wordt versterkt door locatie en omgeving!

Ben van de Bos

Indringend, en blijft in mijn geheugen met het mooie panoramische decor op de landbouw, de ondergaande zon en draaiende molen. Goed om op deze manier de slavernij van de boeren aan het grootkapitaal aan de kaak te stellen. Veel boeren durven daar niet over te praten, maar er is veel leed en eenzaamheid. Karavaan slaat die brug beginnend met de glibberige weg door het land waar blijkt dat we te weinig weten van de landbouw door de bordjes met kennis -vragen en antwoorden. En je ruikt de broccoli. Dank dat we deze avond mochten mee beleven.

Elsbeth HOltz

Fantastische voorstelling. Heel indrukwekkend. Goed gespeeld, kwam heel natuurlijk over. compliment voor hoe jullie het georganiseerd hebben, geheel coronaproof!

Koos en Ivonne Vlaar

Wij hebben onwijs genoten van de voorstelling KIEM.Prachtig gespeeld!!!!!!!!!! Dank jullie hartelijk voor de mooie middag.

Joke van Dijk

Na zo’n geweldige recensie in de Volkskrant, kan ik alleen nog schrijven, dat wij ook dit jaar weer versteld hebben gestaan van de fantastische combinatie van locatie, muziek, extra’s in decor ( rook, kleur, fiets, geluid) en natuurlijk het boeiende spel van beide acteurs. Samengevat : het is zo verrassend. Dank jullie wel.

Mieke Peenstra

Was gister een mooie voorstelling, dank! We houden altijd de mogelijkheid om te rebelleren!

Astrid Franken

In de open lucht, heerlijk septemberweer, heb ik afgelopen vrijdag genoten van de voorstelling Kiem. Ontroerende dialogen, rare denkbeelden over de maakbaarheid van de mens in 2035. Een aanrader!!

Thia van der Lee

Wat een prachtig stukje acteerwerk van jullie! Met veel emotie, gevoel voor timing en af en toe vuur gebracht. Ook de plek was goed uitgekozen Het weidse landschap droeg veel bij aan dit stuk. Applaus en hoop dat jullie nog eens in deze omgeving op gaan treden. Groet

Etteke Jaarsma

Naar een prachtige voorstelling geweest. Vanaf de eerste minuut tot de laatste boeiend verhaal en zo mooi gespeeld. De entourage is geweldig. Ik was er stil van.

Joke van der Burg

We hebben een fantastische avond gehad! Jullie spel was geweldig; heel naturel, mooie tekst en goed verstaanbaar. Voor mij heel bijzonder om dit spektakel op de plaats waar ik ben opgegroeid mee te kunnen maken. Én we boften met zo'n prachtige avond (vr 4/9). Bedankt!!!

Marjon Dekker

Wij hebben genoten van de voorstelling. Alles was helemaal oké, de route naar de theaterplek door de klei, het verhaal, de spelers, het geluid, de prachtige locatie, de boerenschuur met bar en wat fijn dat de weergoden ook meewerkten. Petje af, zeker in deze Corona tijd. Goed opgelost ook, de tribune met voldoende afstand, het voelde veilig! Dank!

Edith Beukenkamp

Het was een fantastische avond. Ondergaande zon. Prachtige ambiance en mooi toneelspel. Beide acteurs vol overgave hun rol spelend heb ik enorm genoten. Gezellige sfeer. Na afloop toneelvoorstelling lekker vuur aan voor de warmte. Petje af en voor nu nog heel vaak als dat kan.

Evert en Hilde Vorderman

Na de realistische en indrukwekkende voorstelling Maalkop dachten we dat het heel moeilijk zou worden dit te overtreffen. Maar jullie kregen het toch weer voor elkaar. Wat een ontzettend mooie en zeer krachtige voorstelling. Overtuigend en ontroerend spel van de spelers. En de in ons gezelschap verkerende akkerbouwer, kon bevestigen dat alle feiten klopten. Goed voorbereid dus. Ontzettend de moeite waard om erbij te zijn. Klasse!!

Ted en Afra Boon

Een aandoenlijk optreden van de Karavaan over onze eventuele toekomst over 10 á 20 jaar. Zeker de moeite waard om te gaan kijken. IEDEREEN heeft de voorstelling ademloos gevolgd ook veel kippenvel momenten dus kleed je lekker warm in laagjes aan ! Mooie locatie, alles goed geregeld en verzorgd , lekker in de buitenlucht, het was een prachtige avond . Een verrassende voorstelling om over na te denken en na te praten......

Kees en Jeannette Nieuweboer

We vonden het heel goed gespeeld. Mooi hoe twee verhalen in elkaar verweven werden. Heel knap geschreven. Zeker een aanrader!

Volg ons op social media!

Winkelwagen