Landgezelschap

Het liefste zouden we met iedereen een drankje drinken na de voorstelling. Maar dat gaat nu even niet. We vinden het leuk te horen wat jullie ervaren hebben, wat zouden jullie ons bij dat drankje verteld hebben? Laat hier jouw voorstellingsverhaal achter. Proost!

Willeke Meijer

Wat een leuke voorstelling. Heb genoten van de voorstelling en de prachtige omgeving. Ik moest er eerst wel een beetje inkomen, want de was opvouwen duurde wel wat lang. Maar na de wandeling en muzikale afsluiting klopte het allemaal wel. En qua inhoud kon ik me er ook goed in vinden. En welkom in Heiloo!

Trudy

Wij hebben genoten van deze mooie voorstelling en wandeling .

Nathan

Prachtig. Een mooie omgeving, ondergaande zon en een overview-effect dat zorgt voor de nodige reflectie, verstilling en verzoening. Mooie kunst!

Diana

Landgezelschap zit verrassend in elkaar. Er wordt een mooie boodschap meegegeven aan de bezoekers. Iets om over na te praten. De cast is erg vriendelijk en leuk. Wij hebben genoten van de omgeving en het stuk.

Trudie Honders

Een onverwachte middag met veel nadenkstof,!

Ron gerritsen

Heel mooi belevenistheater!

Gerda van Leijenhorst

Wat een bijzondere ervaring! Wat een bijzonder mooie rake mijmering over het nu! Helemaal passend bij de levensvragen van velen. Wie ben ik, wie zijn wij en wie willen we zijn zonder alle ballast van buitenaf, maar rekening houdend met elkaar. Verrassend hoe de omgeving in al zn eenvoud en ook zn grootsheid onderdeel was van het geheel! De natuur is prachtig, de stilte, de weidsheid, de rust die het brengt om stil te staan. Prachtig! De laatste woorden waren prachtig gevonden! Ik wilde ze onthouden, maar ben ze kwijt. Ik zou ze graag terug kunnen lezen. Kortom... een prachtige eigentijdse mijmering in het allermooiste decor dat gemaakt is. Ik zou zo nog een keer willen!

Judith

Wat een goede voorstelling, enorm van genoten! Leuke combinatie van toneel (om over na te denken), natuur en muziek. Kleine suggestie is om het geluid zachter te zetten. Ik kreeg last van mijn oren, met name bij het eerste deel. En kon zelf niet zachter zetten? En klein puntje hoor, complimenten voor makers en crew!

Anneke Donker Kaat

Indrukwekkende voorstelling, waarna je weer wat dieper en meer over het onderwerp in gesprek raakt. Ook heel fantastisch met de problematiek van dit moment omgegaan. Weer heel leuk om de omgeving op deze manier te verkennen. Indrukwekkend hoe het jullie elke keer weer lukt er iets zo speciaals van te maken. Veel succes dit jaar.

Pieter Sluis

We boften met het weer. We genoten van de covide-vindingrijkheid om toch een voorstelling te presenteren. Techniek was top. Verzorging top: Aanwijzingen, verzorging ‘stoeltjes‘, hulpverlening (we zagen een dame achterblijven). Voorstelling heerlijk open in het weiland en lekker intiem in het bos. Even een uur in een andere wereld en genieten van goeie inhoud (stof tot nadenken) en mooie tekst. Dank jullie wel. Proost.

j. van vollenhoven

Wat een vreugde om nog net mee te kunnen maken, dit prille gesprek van Anne met haar nog niet geboren kindje, nog zo helemaal van haar. En toch voor ons, instant wandelgroepje, totaal aanwezig. Een intiem moment vol goede raad, twijfels en natuurlijk de nodige zekerheden van liefde en vertrouwen kreeg zo de dimensie van het Noord-Hollands landschap, compleet met bossen, weiden, wind en hoge wolkenluchten. Dat alles begeleid met prachtige liedjes bij het toetsenbord op strobalen. Dankjewel Anne en Fedde voor deze natuur-experience. Allerliefst, grenzeloos en ook: helemaal van deze tijd.

anoniem

Een heel mooie voorstelling, vaak poëtisch. Toevallig hadden we de dag ervoor te horen gekregen, dat we opa en oma worden, dus dat paste precies bij deze voorstellig. Mooi, de verschillen tussen stad en platteland, zonder de stad af te vallen. Het idee: in de stad is de horizon aan de overkant van de straat vond ik een mooie beeldspraak. Prachtig decor natuurlijk, en complimenten voor de techniek, dat liep gesmeerd. Bedankt!

simon schagen

Wij, mijn vrouw en ik, waren even terug in de tijd in 1985 toen wij zelf een eerste kind verwachten . Enerzijds de zekerheid dat wij een nieuw uniek mens gelegenheid geven geboren te worden en anderzijds alle vragen die er zich mee kunnen bemoeien of het wel een goed idee is. Het was heel prettig om dat in de buitenlucht, zitten en wandelend mee te beleven. Het is wel kaal dat het erna meteen afgelopen is. Bedankt

Anna

Genoten!! Herkenbare hersenspinsels, als verse moeder met twee hele kleine mensen van Amsterdam richting Castricum gegaan. Maar zo mooi had ik het niet kunnen verwoorden, verbeelden en bezingen.. dank!

Kees en Alice

Wij vonden het een prachtige voorstelling. Wij zijn indertijd (41 jaar geleden) zwanger van ons eerste kindje ook vanuit de stad naar Heiloo verhuisd, dichter bij de natuur. ?

Ria Klaver

Genoten! Van de voorstelling, het weer en de omgeving. Horen we het als de baby er is???

Marcus

Heerlijke wandeling waarbij je gedachten geleid worden om na te denken over de trein waarin we zaten en hoe het verder anders kan. Prachtig zoals het landschap decor wordt

Mariska

De combinatie van het alleen beleven via de koptelefoon en in dat prachtige stukje polder te lopen maakte het voor mij een intense ervaring; fijn om mee gevoerd te worden in de gedachtespinsels van deze aanstaande moeder. En wat een mooie teksten..."mensenpak", een prachtig en zo treffend woord!

Gerda Hoorn

Wij vonden het heel mooi en ontroerend. We hebben genoten van de wandeling en het verhaal. Een topavond! Dankjewel...

Helène

Die borrel hebben we met andere Redhatters gedronken en toen verteld wat we beleefd hadden. We vertelden dat we grandioos weer hadden getroffen voor deze belevenis. Het ging over een moeder die haar ongeboren kind vertelt hoe de wereld er uit ziet. Als je in de stad leeft met heel veel mensen of meer in de natuur bent. Er zijn veel mensen en jij kleine reiziger komt erbij. Misschien word je wel geschiedenisleraar en vertel je later dat je een coronababy bent. Het was een heerlijk ontspannen verhaal, je zou er zo bij in slaap vallen. Ook het lied was mooi en technisch was het allemaal prima georganiseerd. Mooie opvouwbare krukjes! Hartelijke groeten van de Duindiva’s uit Castricum, Queen Helène.

Jeanette

Mooie voorstelling/ audiotour met ingenieuze krukjes. Ik had wel even moeite om de verhaallijn van de 3 scenes in dat prachtige landschap te herkennen. Maar prachtig verhaal met mooie boodschap. Dus inclusief de techniek helemaal top!

Paula

Het was een verrassende voorstelling. Het verhaal, de wandeling, de combinatie van zelf rondkijken en attent worden gemaakt op andere geluiden of uitzichten vond ik erg leuk om mee te maken. En dat stukje live aan het einde vond ik een cadeautje.

Wilma

wat een mooie en bijzondere manier om toch een voorstelling te beleven

Wil en Thomas Meijer

Wij vonden het een mooie creatieve voorstelling in de natuur en hebben het de makers ook persoonlijk laten weten. Voor herhaling vatbaar.....

Margot

Prachtig ! Wat een mooie teksten, en alsof het weer er ook bij bedacht was, het klopte zo mooi.. (En het heerlijke zen- geluid van door het gras lopen!) Een heel fijne ervaring

Evert en Hilde

Niets meer toe te voegen aan onderstaande reacties. Het was indrukwekkend en herkenbaar (in afwachting van een eerste kleinkind). En in een landschap waar we nog nooit waren . Ook al wonen we niet zo heel ver van Heiloo af. Alles bij elkaar slagen de mensen van de Karavaan er altijd weer in om een unieke ervaring te creëren, zelfs in een tijd waarin dat niet zo gemakkelijk te realiseren is. Petje af!

Jeanne Wijgerde

Mooie voorstelling in een prachtig gebied met al die dieren erom heen. Passend thema en heel mooi gespeeld en gezongen. Levensecht verhaal. En goed te doen qua afstand van elkaar. Goed geregeld karavaan!

Wilma Breed

Namens ons groepje van 4 personen, (het was ook een belevings- verjaardagskadootje), wil ik laten weten dat het een zeer mooie locatie voorstelling was/ is. Het verhaal en de vaak zeer mooie tekst, de begeleidende piano, de wandeling en de prachtige plek waar het zich afspeelt. We hebben het ook nog eens heel erg getroffen met prachtige luchten en een wisselend decor van landende ganzen en bewegende schapen en paarden. Is de tekst ergens terug te lezen was een vraag van een van ons? Ook de krukjes en de koptelefoons verdienen een pluim. Goed spul.

Marco

Hey Karavaners, Wat hebben wij genoten van jullie voorstelling. Koptelefoon op je oren, wind om je kop, wandelend door bijzonder landschap, intrigerend verhaal met stemmige muziek... het was een totale zen-ervaring. Dank!

Edith

Enorm genoten van de prachtige teksten en de heerlijke wandeling. De combinatie van zeer aangename temperatuur, harde wind en ondergaande zon maakten de voorstelling extra bijzonder.

Carla van der Wijden

Een prachtige voorstelling zoals altijd bij de Karavaan. Met minimale middelen een maximaal effect. Verfrissend, mooi passend in de omgeving. Een 10 met een griffel!

Edith Zomerdijk

Ik vond het een enorm leuke en fijne voorstelling. In het weiland zittend luisterend. Door het weiland luisterend. Steen goed contrast neergezet tussen de stad en een dorp. Tussen alle twijfels voor een kind op deze wereld. Echt genoten. Dank jullie wel!

Titia

Ik heb genoten. De combi van de hoofdtelefoon, het verhaal waar ik me in herkende en de mooie wisselende omgeving vond ik erg leuk. De manier waarop Anne vertelt over de komst van haar kind en haar gedachten en gevoelens daarbij vond ik mooi. Het voelde ook als 'n soort mindfulness! Bedankt!

Bert Warners

De combinatie van tekst, muziek en landschap bracht een bepaalde positieve sfeer. Het gaf enerzijds het all-time dilemma aan van stad of buiten maar dan ook nu in combinatie met het actuele Corona tijdperk.

Volg ons op social media!

Winkelwagen