Landgezelschap

Een theatrale geluidswandeling in Heiloo

Foto: Emil de Jong

Muziektheater

Met een koptelefoon op wandel je door het zomerse landschap van Heiloo en lijkt het alsof je op de schouder zit van een vrouw, die jou meeneemt in haar gedachten. Met een soundscape, muziek en pianospel en haar verhaal op je oren waan je je voor even in haar wereld, die veel wegheeft van de wereld van nu. Aan het eind ontmoet je haar. 


In het prachtige gebied van Heiloo leef je mee met een vrouw die – toen de coronacrisis uitbrak – wegtrok uit de hoofdstad en is neergestreken in een Noord-Hollands landschap. Ze is zwanger. Ze is vol van de snelheid van alledag en het voortdurende nieuws over de wereld. Haar hoofd tolt van de ambities die nu krakend in zijn voegen hangen en de veelvormigheid en kleurigheid van haar eigen associaties. Maar met name vraagt zij zich af in welk landschap haar kind straks terecht zal komen.

Landgezelschap is een voorstelling van Anne Roos Rosa de Carvalho die bij aanvang van de coronacrisis verhuisde van Amsterdam naar Heiloo.

Combineer met een kanotocht

Maak er een dagje uit van door de voorstelling Landgezelschap te combineren met een kanotocht. Op de startlocatie kun je ze huren: zowel kano’s als kajaks, waterfietsen en supboards.
Ontdek Heiloo (en Alkmaar) vanaf het water! Klik hier voor meer info, tarieven en reserveren.

In de pers

"Rosa de Carvalho giet haar engagement in poëtische taal, die prachtig tot zijn recht komt in de muzikale composities van geluidsontwerper Fedde ten Berge."

Theaterkrant

Credits

Tekst, muziek, spel: Anne Roos Rosa de Carvalho | Geluidsontwerp en -composities: Fedde ten Berge | In coproductie met: Karavaan | Productie: Nico Bink | Begeleiding: Marcel Sijm | Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Gemeente Heiloo | Met dank aan: familie Meijer, familie Kaatee, en al onze vrijwilligers!

Gerelateerd nieuws

Foto: Bowie Verschuuren

Karavaan presenteert: Eerstelingen

?????e??? ??????? ??? ???????? Wat hebben we het gemist; locatietheater! Gelukkig hebben we goed nieuws: in augustus en september kun je premières oogsten bij Karavaan. Nieuw gemaakte buitenvoorstellingen, uiteraard coronaproof. Wees welkom bij de Eerstelingen van Karavaan! Kaartverkoop start 31 juli.

Lees verder
Met dank aan

Volg ons op social media!

tickets

Cart