Landgezelschap

Een theatrale geluidswandeling in Heiloo

Met een koptelefoon op wandel je door het zomerse landschap van Heiloo en lijkt het alsof je op de schouder zit van een vrouw, die jou meeneemt in haar gedachten. Met een soundscape, muziek en pianospel en haar verhaal op je oren waan je je voor even in haar wereld, die veel wegheeft van de wereld van nu. Aan het eind ontmoet je haar.ย 


In het prachtige gebied van Heiloo leef je mee met een vrouw die – toen de coronacrisis uitbrak – wegtrok uit de hoofdstad en is neergestreken in een Noord-Hollands landschap. Ze is zwanger. Ze is vol van de snelheid van alledag en het voortdurende nieuws over de wereld. Haar hoofd tolt van de ambities die nu krakend in zijn voegen hangen en de veelvormigheid en kleurigheid van haar eigen associaties. Maar met name vraagt zij zich af in welk landschap haar kind straks terecht zal komen.

Landgezelschapย is een voorstelling van Anne Roos Rosa de Carvalho die bij aanvang van de coronacrisis verhuisde van Amsterdam naar Heiloo. Deze mei-editie is een reprise van de augustus-editie in 2020.

In de pers

"Rosa de Carvalho giet haar engagement in poรซtische taal, die prachtig tot zijn recht komt in de muzikale composities van geluidsontwerper Fedde ten Berge."

Theaterkrant

Credits

Tekst, muziek, spel: Anne Roos Rosa de Carvalho | Geluidsontwerp en -composities: Fedde ten Berge | In coproductie met: Karavaan | Productie: Nico Bink | Begeleiding: Marcel Sijm | Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Gemeente Heiloo | Met dank aan: familie Meijer, familie Kaatee, en al onze vrijwilligers!

Gerelateerde festivals

Op Stap Met Karavaan

21 t/m 30 mei

Maak de theatrale ontdekkingsreiziger in je wakker

Eind mei presenteren wij: ๐—ข๐—ฝ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฝ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ž๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป! Ben je het thuiszitten ook helemaal zat? Dan is het tijd om de theatrale ontdekkingsreiziger in je wakker te maken!

Lees verder
Foto: Emil de Jong
Met dank aan

Volg ons op social media!