Sprokkeltocht

Het liefste zouden we met iedereen een praatje maken tijdens de fietstocht. Maar dat gaat in deze gekke tijden niet. We vinden het leuk te horen wat jullie ervaren hebben, waar jullie van hebben genoten, wat je van het muziektheater TREK vond en wat je hebt ontdekt. Laat hier jouw ‘Sprokkeltocht-fietsverhaal’ achter. Dankjewel!

Evert en Hilde Vorderman

Tsjonge jonge, wat een fantastische dag was het! Genieten van begin tot eind. Heerlijke discussie met jonge theatermakers en mededeelnemers. Een goede voorstelling waarbij creativiteit en debat verbonden waren. Klasse van die jonge talenten. Ze lieten ons in de spiegel kijken, maar het bijzondere was dat ze dat zelf ook deden en kritisch durfden zijn over hun eigen gedrag ipv te blijven hangen in verwijten. We praten en genieten nog steeds na.

Linda

Een leuke belevenis, anders dan een fietstocht en anders dan een theatervoorstelling. Leuke combinatie en leerzaam.

Astrid

We hebben genoten van een mooie afwisselende fietstocht met leuke beschrijving langs locaties gericht op de voedselvoorziening. Ik ben in dorpjes geweest waarbij ik voor mijn gevoel even terug ging in de tijd; prachtig. Genoten van de voorstelling die stof tot nadenken gaf en heel goed corona technisch was uitgedacht. Leuk de combinatie met zang, muziek en interactie met het publiek. Op de terugweg een privรฉ concert gehad van een jongen op een trekaccordeon. Al met al; afwisselend en zeer leuk verzorgd.

Caroline van der Sluis

Tegen alle weersverwachtingen in hebben we een heerlijke fietstocht gehad en was het bijzonder fijn om weer eens cultureel geprikkeld te worden. De ontvangst op de verschillende locaties was allerhartelijkst en de plekken waren bijzonder. Het muziektheater was leuk, vooral door het jeugdig enthousiasme en talent. Van mij had er iets minder tijd in discussie mogen gaan zitten en meer in overtuiging door te laten zien & ervaren. Al met al een hele mooie en leuke tocht.

Hermieke

Erg van genoten. Jammer van de regen. We zijn heel lui met de auto gegaan. Fietsen doen we graag een andere keer. Leuke en mooie voorstelling. Ook wel verdrietig. Grappig om ineens even, heel dicht bij huis, in Groningen te zijn. En bijzondere plekken om te zien, gezellige mensen gesproken. Dank jullie wel!

Karen Nijdam

We hebben genoten van de sprokkeltocht. We voelden ons warm welkom geheten op alle locaties, die heel divers waren. Topper was de theater voorstelling op de Lepelaar. Sprankelend, interactief, goed nagedacht en inhoudelijk geรฏnformeerd. Ik heb bewondering voor de jonge mensen, hoe zij deze problematiek aan de kaak stellen.

Sanne

Een geweldig avontuur! Een dagvullend programma met mooie muziek, een serieuze boodschap, prachtige landschappen en goed verzorgde stops met eten. Een hele unieke ervaring, zeker in deze Corona tijd!

Antoon en Ineke Bijman

Een mooie startlocatie waar nog zeker een keer naar toe gaan. Op de route namen we nog wel eens de verkeerde afslag maar dat kwam toch weer goed. Een gebied waar we nog nooit gefietst hadden. Een lekkere stop in het bolletjescafe. De voorstelling was zeer inspirerend door de jonge gasten. Uitdagend naar de bezoeker. We werden aan het denken gezet. Mooi opgezet. Veel teelt in de kassen die we terugzagen op de boerderij. Een hele aparte bedrijfsvoering waarvan ik dacht, haal je hier een inkomen uit. Was wel even een dingetje hoe het er daar uit zag. Voor een boerencamping mag de bezem er wel eens doorheen. Genoten van de Groninger muzikant, leuke tussenstop. Nog even gerelaxed in de pluktuin met een lekkere knapzak. Al met al een mooie eerste pinksterdag die wel zeer goed was besteed. Onze complimenten!

Ineke Liberg

Me maakten kennis met het boerenland, door erdoorheen te fietsen, op prachtige bedrijven te komen en een voorstelling te zien die tot nadenken stemde daardoor uitgenodigd door een ploeg enthousiaste jonge acteurs en actrices. Een aanrader.

Rachรจl van Otigem

Alles was top verzorgd: van de route tot de lunch tot het bezoek aan de diverse locaties. Het thema van het muziektheater was goed uitgebeeld. Had voor mij meer muziek/zang in gemogen.

Cor en Marianne

Mooie fietstocht langs bijzondere locaties. Genoten van het leerzame indringende theater van TREK. De persoonlijke benadering was confronterend en heel boeiend. Eem dag om niet gauw te vergeten.

Ans Schenk

Een goed opgezet programma, vijf stops, eten, theater, biologische boerderij en pluktuin. Fietstocht en programma erg leuk. Degene aan wie ik het cadeau gaf houdt niet van theater waar je zelf een mening moet laten horen, we werden in groepjes gedeeld gebaseerd op, wie is er verantwoordelijk voor dat onze aarde uitgeput raakt. Het geeft je stof tot nadenken. Hij vond het een goed opgezet programma en kan de inzet van het theater wel waarderen. Theater buiten was koud, muzikale onderbreking met 'Mien toantje' was een aangename verassing, leuk bedacht, voor mij nostalgie. Laatste stop om half zes, bij de pluktuin was om te picknicken te koud, we hebben โ€˜s avonds 'bonte avond' uit de picknicktas tijdens het songfestival gevierd en nagenoten van een heerlijke winderige middag. Ik hou ook van dit soort opgezette onderwerpen met theater. Leuk om op locatie te komen waarvan je het bestaan niet kent en dat in de buurt, erg leuk.

Janine

Applaus hebben jullie zeker verdiend, jullie hadden een heerlijk dagje fietsen voor ons bedacht met aangename stops. De routebeschrijving had iets duidelijker gekund, we misten een routekaartje. Maar verder zeker geslaagd, ook qua bewustwording.

Marije Schouten

Een fantastische dag gehad. Goed theater, leuke muziek, mooie plekken en leerzaam. Wat zijn jullie een leuk idealistisch team.

Peter en Annemie van Dijk

Super mooi programma. Zelfs met deze weersomstandigheden . Goed verzorgd, zeer leerzaam. Stof tot nadenken, priveconcert , pik-nik, prima lunch. Tot volgende keer.

Kees Orij

Het was een heerlijke fietstocht, met veel afwisseling. Het thema was duidelijk op bewustwording van de deelnemers op het behoud van moeder aarde. Het gaf stof tot nadenken wat we zelf kunnen bijdragen aan de vermindering van verspilling en stimuleren van hergebruik van producten en voorkomen van overproductie. De pluktuin als laatste post was een aanrader om naar terug te komen. Iedereen hartelijk dank.

Ramona Kuijpers

Hoi! De sprokkeltocht was superleuk! Goed aangegeven, tof dat de lunch standaard vega was. Het theater was ook weer erg interessant, stof tot nadenken en fijn om met een klein groepje een workshop/muziek/theater/discussie te doen! Dank jullie wel! Ik kijk weer uit naar augustus!

Familie jong

Wat hebben wij een ontzettende leuke verrassende sportieve heerlijke dag beleefd! Dankjulliewel

Volg ons op social media!

Winkelwagen