Winterkaravaan 2022

Het liefste zouden we met iedereen een praatje maken op de Winterkaravaan. Maar jullie waren met zovelen, dat is ons niet gelukt. We vinden het leuk te horen wat jullie ervaren hebben. Laat hier jouw Winterkaravaan-verhaal achter. Dankjewel!

Sietie

Karavaan is voor mij inspirerend, het raakt me en ik zou meer willen zien, horen en meemaken. Hoewel ik niet alle voorstellingen even goed vind kijk ik weer uit naar de volgende voorstellingen.

Martin Uijldert

Ik heb bijzonder genoten van het spel van Alina Cornelissen. Ze speelt zó compleet met heel haar lijf en elke seconde van het stuk. Niks overdreven, niks tekort. Ze zit er helemaal in! Complimenten! Het stuk Aqueerius was (bijna) helemaal af. Mooi thema, lekker gespeeld, prachtig gezongen, energiek, goeie muziek en alles met een vleug humor. Heerlijk! Klein minpuntje is dat ik het niet altijd kon verstaan maar dat ligt ook aan mijn oren. Mijn 8,26% staat op ontploffen, daar zaten mooie aanzetten in voor grotesker theater. Verder een gezellige avond met heerlijk eten!

Roswitha Muijtjens

Na een hele warme ontvangst, heerlijk gegeten en ons daarna laten verrassen door de verschillende locaties. Iedere voorstelling had zijn eigen charme en waren heel verrassend. Wat ontzettend mooi hoe jonge makers je zo kunnen ontroeren.

Manon Konings

Aqeerius ontnam me de adem, zoveel te zien en te horen. Kwam ogen en oren tekort. Mooie professionele zangpartijen, goed geluid, prima verhaallijn, kostuums waren origineel en het mooiste was dat de voorstelling getuigde van een grote verbeeldingskracht wat mij enorm aansprak!

Marcel Goudsblom

Een warm welkom, voedsel voor je ziel en zaligheid. Brandstof voor hersenen en bewogen stiltes. Hulde en dank aan allen.

Yvonne

Ga zo door met theater maken. Altijd weer verrassend en op leuke en mooie locaties.

Wiebe

Weer op bijzondere locaties bijzonder theater. Boerenzolder, Sint Michaelskerk en het Zwarte kerkje. En in ’t Torenerf gezellig en heerlijk gegeten. Een wandelingetje dwars door het land met uitzicht op Alkmaar waar de vuurpijlen de donkere nacht in schoten. En bovenal 3x gegrepen door 3 volstrekt verschillende voorstellingen. Mijn vraag is dan ook: hoe krijgt Karavaan die toch weer voor elkaar? Magisch!

Marina Deutekom

Top middag gehad, is een goed traditie, om vast te houden aan het einde van het jaar!!

Volg ons op social media!

Cart