Winterkaravaan 2022

Het leukste theateruitje tussen kerst en oud & nieuw

Foto: Keith Montgomery

Ga met ons mee op expeditie, laat je verwarmen door de houtkachel en heerlijke gluhwein en schuif aan lange tafels voor een winterse maaltijd. Maar bovenal: ontdek theaterpareltjes van jonge makers!


De succes-ingrediënten zijn de heerlijke combinatie van verrassend theater, een expeditie en een smakelijke winterse maaltijd. Met drie splinternieuwe voorstellingen op drie bijzondere locaties in het prachtige dorp Zuidschermer.

9 makers geven met muziek, theater, dans en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan. Je ziet drie hele verschillende voorstellingen, die allemaal op eigen wijze reflecteren op het thema ‘groeiende contrasten’ . Ontdek de visie van deze nieuwe generatie.

Er is een middag- en avondeditie. Bij alle edities is eten onderdeel van je ervaring.

Je ziet de volgende voorstellingen:

  • AQUEERIUS: Een bruisende onderwatermusical over de zoektocht naar een kleurrijke kijk op de wereld. Van Jip Warmerdam, Seppe Salomé en Charlotte Dommershausen en met: Jasmijn Kenselaar, Amelie Ackx, Petra
    Ball
  • Bij het bombardement van Rotterdam denk ik aan Jan Smit en niet aan mijn oma: Een theatervoorstelling over de contrasten tussen generaties en de levenslessen die we onze dochters leren. Van Leonie Kuhlmann en met: Isabel van der Linden, Manouk Pluis en Aline Cornelissen
  • Mijn 8,26 % staat op ontploffen: Een buitengewone balletvoorstelling over ons hoofd, met een rol voor de Notenkraker van Tsjaikovski. Van Noah Janssen en Emma van den Elshout en met: Annabel Koele en Tabor Idema

 

Kom je met het OV?

Ben je van plan om met het OV naar Winterkaravaan te komen? Dan regelen wij pendelverkeer vanaf Bushalte Drie Koningshoofden (Stompetoren) naar de startlocatie van Winterkaravaan in Zuidschermer. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

Kom je alleen? Geen probleem

Bij de Winterkaravaan geniet je samen, zowel bij de voorstellingen als bij het eten. We eten aan lange tafels en maken leuke tafelschikkingen.

Financieel mogelijk gemaakt door

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen