Kom je met het OV naar Winterkaravaan 2022?

Foto: Keith Montgomery

Meld je dan aan voor de pendelbus!


Ben je van plan om met het ov naar Winterkaravaan te komen? Dan zorgen wij voor pendelverkeer vanaf bushalte Drie Koningshoofden (Stompetoren) naar de startlocatie van Winterkaravaan in Zuidschermer.
Denk je: dit wil ik! Vul dan dit formulier in en dan komen we je ophalen!

Uiteraard zorgen we er ook voor dat je weer terug naar huis komt.

Winterkaravaan

Laat je verwarmen door de houtkachel, ga met ons mee op expeditie, eet winterse maaltijden, drink heerlijke glühwein en schuif aan lange tafels. Maar bovenal: ontdek theaterpareltjes van jonge makers!

9 makers geven met muziek, theater, dans en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan. Je ziet drie hele verschillende voorstellingen, die allemaal op eigen wijze reflecteren op het thema ‘groeiende contrasten’.

Ontdek de visie van deze nieuwe generatie tijdens Winterkaravaan 2022.

Recent nieuws

LOEI: 2 muzikanten in een wei met koeien
Moon Saris

KARAVAAN TREKT LANDELIJKE AANDACHT MET SUCCESVOLLE EDITIE KARAVAAN FESTIVAL

ALKMAAR - Muziek voor koeien, een true crime in de bossen van Heiloo, en een spektakelopera met senioren in de Grote Kerk. Karavaan Festival presenteerde tien dagen lang avontuurlijk locatietheater in de regio Groot Alkmaar, met het thema "Uit de maat". Het publiek werd in grote getale getrokken door voorstellingen op het platteland, in de stad en in de bossen. Het bruisende festivalhart in het zonovergoten Victoriepark genoot veel belangstelling en trok een nieuw scala aan bezoekers. Het theaterfestival kende een zeer succesvolle editie met ruim 29 duizend bezoekers.

Lees verder
PREPARTY PRIDE ALKMAAR met 2 drags op een skippybal

GRATIS PRE-PARTY ALKMAAR PRIDE IN HET VICTORIEPARK

ALKMAAR - Speciaal voor de Alkmaar Pride week organiseert Karavaan samen met Podium Victorie op 25 mei een feestelijke pre-party vol veren en glitter. Van 11:00-13:00 is er in het Victoriepark tijdens festival Yes In My BackYard een veelzijdig programma, met o.a. Kinki Kappers, een circus-meet-drag show en catwalk.

Lees verder
Willem Melgerd

GRATIS STRAATTHEATER IN DE STAD TIJDENS KARAVAAN FESTIVAL

ALKMAAR - Een marcherend gezelschap op stelten, een straatdisco en een date onder een gigantische jurk. Tussen 17 en 26 mei brengt Karavaan ook feest in de binnenstad van Alkmaar tijdens Karavaan Festival.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen