Kom je met het OV naar Winterkaravaan 2022?

Foto: Keith Montgomery

Meld je dan aan voor de pendelbus!


Ben je van plan om met het ov naar Winterkaravaan te komen? Dan zorgen wij voor pendelverkeer vanaf bushalte Drie Koningshoofden (Stompetoren) naar de startlocatie van Winterkaravaan in Zuidschermer.
Denk je: dit wil ik! Vul dan dit formulier in en dan komen we je ophalen!

Uiteraard zorgen we er ook voor dat je weer terug naar huis komt.

Winterkaravaan

Laat je verwarmen door de houtkachel, ga met ons mee op expeditie, eet winterse maaltijden, drink heerlijke glühwein en schuif aan lange tafels. Maar bovenal: ontdek theaterpareltjes van jonge makers!

9 makers geven met muziek, theater, dans en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan. Je ziet drie hele verschillende voorstellingen, die allemaal op eigen wijze reflecteren op het thema ‘groeiende contrasten’.

Ontdek de visie van deze nieuwe generatie tijdens Winterkaravaan 2022.

Recent nieuws

THEATERMAKER ZOEKT WERKLOZE ALKMAARDERS

Ondanks het personeelstekort en zó veel vacatures staan er nog steeds mensen werkloos langs de zijlijn. Theatermaker Brecht Hermans wil in contact komen met deze mensen voor een theaterstuk over mensen zonder werk omdat ze afgekeurd zijn, chronisch ziek, nieuwkomer zijn of een beperking hebben.

Lees verder

KARAVAAN TREKT MET SPRINGTIJ FESTIVAL JONGE THEATERMAKERS VAN DE TOEKOMST NAAR ALKMAAR

Springtij is een gloednieuw festival in Alkmaar van en voor jonge theatermakers, met een speciale Makersdag op 24 februari.

Lees verder
Lindsay Frimodt
Lindsay Frimodt

KARAVAAN EN SCHUUR LANCEREN SAMENWERKINGSPROJECT THEATERMAKERS VAN DE TOEKOMST

Karavaan en de Schuur hebben op 15 december in Makershuis Alkmaar het project ‘Theatermakers van de Toekomst’ gelanceerd. Het project is mede ontwikkeld dankzij een subsidie van de provincie Noord-Holland. Met dit initiatief ondersteunt de provincie startende makers om zich, ondanks de coronacrisis, te ontwikkelen tot makers in de podiumkunsten die straks kunnen meedingen op nationaal niveau.

Lees verder

Volg ons op social media!