Kom je met het OV naar Winterkaravaan 2022?

Foto: Keith Montgomery

Meld je dan aan voor de pendelbus!


Ben je van plan om met het ov naar Winterkaravaan te komen? Dan zorgen wij voor pendelverkeer vanaf bushalte Drie Koningshoofden (Stompetoren) naar de startlocatie van Winterkaravaan in Zuidschermer.
Denk je: dit wil ik! Vul dan dit formulier in en dan komen we je ophalen!

Uiteraard zorgen we er ook voor dat je weer terug naar huis komt.

Winterkaravaan

Laat je verwarmen door de houtkachel, ga met ons mee op expeditie, eet winterse maaltijden, drink heerlijke glühwein en schuif aan lange tafels. Maar bovenal: ontdek theaterpareltjes van jonge makers!

9 makers geven met muziek, theater, dans en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan. Je ziet drie hele verschillende voorstellingen, die allemaal op eigen wijze reflecteren op het thema ‘groeiende contrasten’.

Ontdek de visie van deze nieuwe generatie tijdens Winterkaravaan 2022.

Recent nieuws

KARAVAAN FESTIVAL MAAKTE IMPACT MET SPRAAKMAKEND PROGRAMMA

Karavaan Festival bracht tien dagen lang opzienbarend locatietheater in regio Groot Alkmaar rond het thema Groeiende Contrasten. Publiek liet zich in groten getale verleiden tot voorstellingen op het platteland, in de stad en in de duinen om daarna met elkaar in discussie te gaan. Het festivalhart in het Victoriepark was goedbezocht ondanks de soms ijzige wind. Karavaan ontving burgemeesters en politici, boeren en burgers, jong en oud, rijk en arm, links en rechts. Het theaterfestival beleefde een succesvolle editie met ruim 28.000 bezoekers.

Lees verder
Keith Montgomery

GESLAAGDE OPENING VOOR KARAVAAN FESTIVAL EN YES IN MY BACKYARD – NOG T/M 29 MEI

ALKMAAR - Een groot publiek verzamelde zich op 17 verschillende locaties in de regio Alkmaar én in het bomvolle festivalhart voor de opening van KARAVAAN FESTIVAL en YES IN MY BACKYARD. In de speeches van burgemeester Schouten van Alkmaar en burgemeester Voskuil van Bergen werd de maatschappelijke en landschappelijke rol van Karavaan in de stad en de regio bezongen.

Lees verder
Moon Saris

BOERENSCHUREN VOL THEATER: KARAVAAN BRENGT VOORSTELLINGEN OVER ACTUELE BOERENTHEMA’S IN DE SCHERMER

Afgelopen vrijdagavond trapte Karavaan af bij biologische boerderij Natuurlijk Genoegen met de eerste locatievoorstelling van Karavaan Festival: BOER BEN IK!

Lees verder

Volg ons op social media!