Kom je met het OV naar Winterkaravaan 2022?

Foto: Keith Montgomery

Meld je dan aan voor de pendelbus!


Ben je van plan om met het ov naar Winterkaravaan te komen? Dan zorgen wij voor pendelverkeer vanaf bushalte Drie Koningshoofden (Stompetoren) naar de startlocatie van Winterkaravaan in Zuidschermer.
Denk je: dit wil ik! Vul dan dit formulier in en dan komen we je ophalen!

Uiteraard zorgen we er ook voor dat je weer terug naar huis komt.

Winterkaravaan

Laat je verwarmen door de houtkachel, ga met ons mee op expeditie, eet winterse maaltijden, drink heerlijke glühwein en schuif aan lange tafels. Maar bovenal: ontdek theaterpareltjes van jonge makers!

9 makers geven met muziek, theater, dans en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan. Je ziet drie hele verschillende voorstellingen, die allemaal op eigen wijze reflecteren op het thema ‘groeiende contrasten’.

Ontdek de visie van deze nieuwe generatie tijdens Winterkaravaan 2022.

Recent nieuws

Karavaan werkt samen met Inholland

De afgelopen weken is Karavaan enthousiast een samenwerking aangegaan met studenten van Inholland in Haarlem en Alkmaar, die een vernieuwend perspectief bieden en onderzoek doen naar het vergroten van de betrokkenheid van nieuwe doelgroepen bij Karavaan.

Lees verder
Keith Montgomery

KAARTVERKOOP ACHTSTE EDITIE WINTERKARAVAAN VAN START

ALKMAAR/STOMPETOREN - Karavaan brengt van 23 t/m 30 december weer een Winterkaravaan, dit keer strijkt het festival neer in Stompetoren. Het is de achtste editie van het talentontwikkelingsproject van Karavaan waarin drie jonge theatermakers een locatievoorstelling maken binnen het thema #uitdemaat. De kaartverkoop is dit weekend gestart.

Lees verder
Okke van Breemen

ONTDEK DE MAGIE VAN CULINAIRE GELUIDSKUNST IN THEATER DE DRUKKERIJ

ALKMAAR - In zijn zoektocht naar het best klinkende restaurant van Nederland ontwierp geluidskunstenaar Fedde Ten Berge interactieve klanktafels. Laat je tijdens Het Klankdiner verleiden door deze culinaire symfonie in Theater de Drukkerij van Karavaan. Wegens succes zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Lees verder

Volg ons op social media!