Kom je met het OV naar Winterkaravaan 2022?

Foto: Keith Montgomery

Meld je dan aan voor de pendelbus!


Ben je van plan om met het ov naar Winterkaravaan te komen? Dan zorgen wij voor pendelverkeer vanaf bushalte Drie Koningshoofden (Stompetoren) naar de startlocatie van Winterkaravaan in Zuidschermer.
Denk je: dit wil ik! Vul dan dit formulier in en dan komen we je ophalen!

Uiteraard zorgen we er ook voor dat je weer terug naar huis komt.

Winterkaravaan

Laat je verwarmen door de houtkachel, ga met ons mee op expeditie, eet winterse maaltijden, drink heerlijke glühwein en schuif aan lange tafels. Maar bovenal: ontdek theaterpareltjes van jonge makers!

9 makers geven met muziek, theater, dans en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan. Je ziet drie hele verschillende voorstellingen, die allemaal op eigen wijze reflecteren op het thema ‘groeiende contrasten’.

Ontdek de visie van deze nieuwe generatie tijdens Winterkaravaan 2022.

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen