Avontuurlijk theater en eten bij de Gasfabriek

Een uitdagende maaltijd i.c.m. een theatervoorstelling voor degenen met lef!

Een heerlijke daghap, bij de gasfabriek, in een vega- of vleesvariant in combinatie met de voorstelling 'Een ingebeelde ziekte' van Collectief Blauwdruk.


Inhoud compleet uitje

Dit is je programma in dit complete uitje:

25, 26. 27 en 28 mei & 1, 2, 4 juni:
– 18:00 Daghap bij de Gasfabriek
– 19.30 Een ingebeelde ziekte

29 mei:
– 12:00 Daghap bij de Gasfabriek (lunch)
– 13.30 Een ingebeelde ziekte

5 juni:
– 15:30 Een ingebeelde ziekte
– 18:00 Daghap bij de Gasfabriek

of

– 18:00 Daghap bij de Gasfabriek
– 19.30 Een ingebeelde ziekte

6 juni:
– 12:00 Daghap bij de Gasfabriek (lunch)
– 13.30 Een ingebeelde ziekte

of

– 16:00 Een ingebeelde ziekte
– 18:00 Daghap bij de Gasfabriek

 

Een ingebeelde ziekte
Het moddervette theaterspel van BLAUWDRUK neemt je mee in een wereld waarin de beste dokter ook de leider van het land is. Getooid met pruiken en gekleed in tutu’s belanden we in het jaar 2371. Aan de vooravond van het kraken van de onsterfelijkheid breekt er alsnog een onverklaarbare ziekte uit. Met een dodelijke vertrouwenscrisis als gevolg.

We verwelkomen je aan het barok-futuristische Ziekenhof van de reinste la reine: hofarts-koningin Argan. Een Ziekenhof gesitueerd bij de NZWI, de waterzuiveringsinstallatie van Alkmaar. Op deze giftige grond leggen de spelers van Blauwdruk met evenveel chirurgische precisie als onkundige pirouettes, een overvloed aan maatschappelijk wantrouwen bloot.

Vorig jaar speelde Blauwdruk uitverkochte en extra voorstellingen van ‘Recht op de Hemel’ op Landgoed Tercoulster. In de vierde voorstelling van Blauwdruk duikt het collectief, aangesterkt met gelauwerd actrice Maureen Teeuwen, in de schatkist van het Franse Baroktheater en schudt deze leeg in de modder. Gewapend met medicinale volzinnen gaan ze aan de haal met het laatste stuk van de koning van de comédie, Molière.

Een ingebeelde ziekte los bezoeken? Dat kan ook!

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen