CULINAIR GENIETEN MET 2-GANGEN BIJ DANSVOORSTELLING IN BEELDENTUIN

Sfeervol dineren in het Genot van Grootschermer

foto van beeldentuin nic jonk in grootschermer
culinair genieten met 2-gangen bij dansvoorstelling, of foto interieur met uitzicht van restaurant genot van grootschermer
foto bij voorstelling If You scream I whisper: intieme foto van zoenend koppel met plastic om zich heen gewikkeld met een rode gloed
Youri en Marie dans

Op een van de mooiste plekjes van de Eilandspolder, gelegen aan het water, schuif je lekker aan voor een sfeervol diner in het Genot van Grootschermer. Op het menu staat vooraf een bieten-carpaccio en daarna sweet potato met seizoensgroente. Drankjes of een toet reken je apart af. Na het tafelen is het een kort wandelingetje naar de Beeldentuin Nic Jonk voor de prachtige dansvoorstelling 'If you scream I whisper'.


Dansvoorstelling If You Scream I Whisper

Een poëtisch en acrobatisch dansduet in de beeldentuin.

Tussen de kolossale sculpturen van beeldend kunstenaar Nic Jonk, waar de levensvreugde onbekommerd van af spat, beleef je de schoonheid van dans. Een intiem gesprek van twee dansers, een kunstvorm die draden van empathie en verbeelding samenweeft en een uitnodiging om te voelen in plaats van te denken, om de tijd te nemen in plaats van te haasten. In de prachtige beeldentuin is dit stuk een adempauze. Het is ook een zachte herinnering aan onze collectieve menselijkheid, waar vooruitgang een genuanceerde dans is van onderling verbonden zielen.

Over de makers

Youri Peters (NL) en Marie Khatib-Shahidi (FR) werken sinds 2015 samen. Ze ontmoetten elkaar bij een muziek- en danscollectief in Parijs, en wonen nu samen in Utrecht. Zo starten ze naast hun werk als dansers een eigen collectief. Youri en Marie dansen veel bij het gezelschap De Dansers. Ze waren al eerder te zien bij Karavaan Festival met de voorstelling Chicago Baby.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2024

17 t/m 26 mei

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 17 t/m 26 mei in regio Groot Alkmaar. Je ziet het beste locatietheater op buitengewone plekken en beleeft een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met het leukste tentjestheater, de beste concerten, tof familieprogramma en nog veel meer!

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
Foto: Bowie Verschuuren

Volg ons op social media!

Winkelwagen