Soep & BOER BEN IK!

Soep & brood op het boerenerf voorafgaand aan de voorstelling BOER BEN IK!

Op het boerenerf van de biologische boerderij Natuurlijk Genoegen schuif je aan voor maaltijdsoep met brood en beleef je de boerenvoorstelling BOER BEN IK! Een betere zomeravond uit kun je niet hebben, toch?!


Gezellig aanschuiven op de boerderij

Een compleet en heerlijk avondje uit: combineer je voorstellingsbezoek met soep & brood op de boerderij. De soep wordt bereid op de boerderij en gemaakt met groenten uit de Schermer!

Over de voorstelling
BOER BEN IK! is een uniek toneelstuk door een geboren boer, die tegelijk acteur en toneelschrijver is. BOER BEN IK! gaat over een boerenzoon die het aandurft om een paar stappen terug te doen en het heden en verleden van het familiebedrijf eens opnieuw te bekijken. Dit zorgt voor herkenbare, pijnlijke, mooie en verhelderende momenten. Lees hier meer.

De soep en brood wordt geserveerd tussen 18:30 en 19:30 en is vegetarisch met groenten uit de Schermer

De voorstelling los bezoeken? Dat kan natuurlijk ook:
BOER BEN IK!

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2023

18 t/m 29 mei

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 18 t/m 29 mei in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus, concerten, familieprogramma en meer!

Lees verder
Foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

Winkelwagen