Theaterspektakel & Eten aan zee

3-gangendiner bij een strandtent en strandopera Kaapdiegoeiekoop

Heerlijk genieten bij de strandpaviljoens SB Noord of Noorderlicht voorafgaand aan de strandopera Kaapdiegoeiekoop!


Inhoud compleet uitje

Je kunt aanschuiven bij het diner vanaf 17:00. De diners worden verzorgd door twee verschillende strandtenten, op loopafstand van de speellocatie. In de servicemail die je een week voorafgaand krijgt ontvang je je dinerlocatie.

25, 26. 27 en 28 mei & 2, 3, 4, 5 juni:
– vanaf 17:00 ben je welkom in de strandtent voor een 3-gangendiner
– 20:00 Kaapdiegoeiekoop

Kaapdiegoeiekoop is een spektaculaire muziektheatervoorstelling aan zee. Met surreรซle beelden, ingenieuze decors, zang, dans, percussie, spel en spoken word, nemen 18 spelers je mee op een woeste zeereis waarbij de bulderende zee onverbiddelijk het laatste woord heeft.

Bij Strandpaal 32, midden op het weidse strand met aan de ene kant de Noordzee en aan de andere kant de prachtige duinen van Bergen aan Zee, liggen 200 olievaten, containers en waterkanonnen op je te wachten.

Kaapdiegoeiekoop los bezoeken? Dat kan ook!

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen