ACHTER DE SCHERMEN BIJ WINTERKARAVAAN MET MIMESIS

Keith Montgomery

Welkom bij het wekelijkse backstage avontuur van Winterkaravaan! Deze keer staan Sweder en Julie in de schijnwerpers, en ze nemen jullie mee achter de schermen van hun voorstelling MIMESIS.


MIMESIS begint langzaam tot leven te komen! De tekst is af, de muziek wordt geproduceerd, de kostuums bij elkaar gezocht en wij krijgen steeds meer zin om jullie te verwelkomen.

De elektrische VanMoof, die meer weg heeft van een smartphone dan een daadwerkelijke fiets, krijgt een grote rol in de voorstelling. Dat dit peperdure product op technisch gebied niet goed in elkaar zit, hebben wij inmiddels ook ondervonden:

Vanaf volgende week zullen we vooral op locatie werken. Alle elementen van de voorstelling komen dan bij elkaar!

Winterkaravaan is van 23 t/m 30 december in Stompetoren.

Recent nieuws

MUZIEKTHEATRALE WANDELING OVER STERKE VROUWEN, IN HET KADER VAN INTERNATIONALE VROUWENDAG 

Alkmaar - Van 1 t/m 10 maart speelt de locatietheatervoorstelling ‘Wie de F* is Trijn?’ in Alkmaar, die aansluit bij de gedachten over de vrouw van toen en nu. Deze succesvolle voorstelling is opnieuw te zien in het kader van internationale vrouwendag. Een uitstekende voorstelling als gespreksstarter voor moeder en dochter, voor vrouwen onderling of een eye-opener voor alle mannen op deze wereld.

Lees verder
Bowie Verschuuren

DE 8E EDITIE VAN KARAVAAN FESTIVAL BRENGT MEER DAN 200 VOORSTELLINGEN OP BIJZONDERE LOCATIES IN NOORD-HOLLAND

ALKMAAR - Van 17 tot en met 26 mei vindt de achtste editie van Karavaan Festival plaats in regio Groot Alkmaar. Tien dagen lang is het genieten van het beste locatietheater op de meest bijzondere plekken in regio Alkmaar, van theatrale expedities en bourgondische theateruitjes tot boerendrama en extatische dansconcerten. Het thema van deze editie is #uitdemaat.

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN TREKT MET FESTIVAL SPRINGTIJD JONGE THEATERMAKERS NAAR ALKMAAR

ALKMAAR - Voor het tweede jaar op rij komen jonge theatermakers van 7 tot en met 9 maart naar Theater de Drukkerij in Alkmaar voor het festival Springtijd. Het debuut van het festival was vorig jaar volledig uitverkocht.

Lees verder

Volg ons op social media!