ACHTER DE SCHERMEN BIJ WINTERKARAVAAN MET MIMESIS

Keith Montgomery

Welkom bij het wekelijkse backstage avontuur van Winterkaravaan! Deze keer staan Sweder en Julie in de schijnwerpers, en ze nemen jullie mee achter de schermen van hun voorstelling MIMESIS.


MIMESIS begint langzaam tot leven te komen! De tekst is af, de muziek wordt geproduceerd, de kostuums bij elkaar gezocht en wij krijgen steeds meer zin om jullie te verwelkomen.

De elektrische VanMoof, die meer weg heeft van een smartphone dan een daadwerkelijke fiets, krijgt een grote rol in de voorstelling. Dat dit peperdure product op technisch gebied niet goed in elkaar zit, hebben wij inmiddels ook ondervonden:

Vanaf volgende week zullen we vooral op locatie werken. Alle elementen van de voorstelling komen dan bij elkaar!

Winterkaravaan is van 23 t/m 30 december in Stompetoren.

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen