Alternatief Oogstfeest: recepten gezocht!

Bij het nieuwe boerendrama Kiem, dat van 2 t/m 12 september speelt bij de spruitjeskoning van Noord-Holland: de familie van der Burg in Schermerhorn, organiseren we een alternatief oogstfeest met producten direct van het akkerland en het proeven van heerlijke en verrassende recepten. Op het erf richten we een gezellige proeverij in. We dachten in ieder geval aan spruitjes-tempura.... Stuur jij jouw lievelingsrecept naar ons?


We zitten hier middenin het akkerbouwland. Tot waar je kijkt zie je o.a. aardappelen, broccoli en tarwe. We maken een gezellige mini-markt en proeverij op het boerenerf van groenten vers van het land en van vegetarische en klimaatvriendelijke gerechten. Daarvoor zijn we op zoek naar jouw inspiratie en succesgerechten. Help je ons mee?

Deel jouw recept met ons! Dat mag van alles zijn; diner, lunch of een tussendoortje, een taart, dessert of een borrelhapje, zolang het maar klimaatvriendelijk en vegetarisch is. Uit alle ingezonden recepten kiezen we er 3 uit die jij samen met ons ter plekke aan het publiek van ‘Kiem’ laat proeven. En natuurlijk mag jij als dankjewel direct na het oogstfeest naar de avondvoorstelling van Kiem toe! Leuk toch?!

Stuur jouw recept in voor 6 september om kans te maken op het winnende recept en dus een vrijkaart. We maken op 7 september de winnaars bekend. Alle ingestuurde recepten worden gebundeld aan ons publiek aangeboden, dus meedoen is sowieso leuk!
En wie weet is dit weer de start van iets anders..

Mail ons jouw recept

Recent nieuws

Voorstelling De Boer Op: Boer staat in weiland met verrekijker.
Moon Saris

DE BOER OP MET KARAVAAN

ALKMAAR - Karavaan Festival komt er weer aan en dat betekent ook veel theater op het platteland. Drie verschillende voorstellingen op boerderijen in Zuid-Schermer en Stompetoren onthullen de diverse verhalen achter de omgekeerde vlag. Ze zijn te zien van 17 t/m 26 mei.

Lees verder
Beeldentuin van Nic Jonk Op een zonnige dag
Foto: Marco van Ammers

UNIEKE DANSVOORSTELLING TUSSEN DE BEELDEN VAN NIC JONK TIJDENS KARAVAAN FESTIVAL

GROOTSCHERMER - Art meets art in de bekende beeldentuin van Nic Jonk. Van 18 t/m 26 mei kun hier genieten van een poรซtisch en acrobatisch dansduet, dat tussen de kolossale sculpturen plaatsvindt. De voorstelling is onderdeel van de fietsroute van Karavaan Festival.

Lees verder
bovendrijven, twee mannen staan in een kanaal

KARAVAAN PRESENTEERT NIEUWE SPECIAL VOOR EXPEDITIE ALKMAARS KANAAL

Alkmaar - Er is weer een speciale theatrale tocht te fietsen langs de oevers van het Alkmaars Kanaal, waarlangs in de toekomst de nieuwe stad zal verrijzen. Er zijn twee verschillende versies: een versie die altijd te fietsen is en een Special waarbij ook een theatervoorstelling gespeeld wordt. De premiรจre van deze voorstelling is op zondag 21 april. De expeditie is een cocreatie van gemeente Alkmaar (Alkmaars Kanaal) en Karavaan, buitengewoon theater op locatie.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen