KAARTVERKOOP VOOR ZOMERS FESTIVAL YES IN MY BACKYARD VAN START!

Keith Montgomery
Keith Montgomery

Van 18 t/m 29 mei (Hemelvaart t/m Pinksteren) organiseren Karavaan en Podium Victorie de derde editie van het zomerse festival Yes In My Backyard.


Het Victoriepark in Alkmaar wordt dit jaar wederom omgetoverd tot een prachtig festivalterrein, met tentjestheater, livemuziek, straattheater, foodtrucks & drinks.

VERNIEUWD CONCEPT

De opzet van het festival is net iets anders dan voorgaande edities. Zodra je het terrein op komt is er van alles te beleven op het gebied van theater en muziek. Zo kun je bijvoorbeeld luidkeels meezingen met een sing-a-long, dansen in het gras tijdens een silent disco en ontdek je in tentjes mooie theatervoorstellingen, steengoede livemuziek en optredens voor de hele familie. Daarnaast is het ook mogelijk om met een heerlijk speciaalbiertje en een hapje eten van de foodtrucks neer te strijken op één van de prachtig gelegen terrassen.

HOE WERKT HET?

Bestel van te voren voor slechts 5 euro je festivalbandje waarmee je toegang krijgt tot het gezellige festivalhart waar van alles te doen is. Op het terrein koop je muntjes waarmee je eten en drinken kunt halen bij de foodtrucks. Ook kun je hiermee toegang krijgen tot onze tentjes, waar je muziek of bijzondere voorstellingen kunt beleven.

Kijk op yesinmybackyard.nl voor het kopen van je festivalbandje en meer informatie.

Zien wij jou daar?

Recent nieuws

Achter de schermen bij Winterkaravaan met DIRTY PIGS

Op dit moment zijn de makers van Winterkaravaan hard aan het repeteren. Femi en Lara nemen je mee en geven je een kijkje in hun repetitieproces voor "Dirty Pigs"

Lees verder

Karavaan werkt samen met Inholland

De afgelopen weken is Karavaan enthousiast een samenwerking aangegaan met studenten van Inholland in Haarlem en Alkmaar, die een vernieuwend perspectief bieden en onderzoek doen naar het vergroten van de betrokkenheid van nieuwe doelgroepen bij Karavaan.

Lees verder
Keith Montgomery

KAARTVERKOOP ACHTSTE EDITIE WINTERKARAVAAN VAN START

ALKMAAR/STOMPETOREN - Karavaan brengt van 23 t/m 30 december weer een Winterkaravaan, dit keer strijkt het festival neer in Stompetoren. Het is de achtste editie van het talentontwikkelingsproject van Karavaan waarin drie jonge theatermakers een locatievoorstelling maken binnen het thema #uitdemaat. De kaartverkoop is dit weekend gestart.

Lees verder

Volg ons op social media!