KAARTVERKOOP VOOR ZOMERS FESTIVAL YES IN MY BACKYARD VAN START!

Keith Montgomery
Keith Montgomery

Van 18 t/m 29 mei (Hemelvaart t/m Pinksteren) organiseren Karavaan en Podium Victorie de derde editie van het zomerse festival Yes In My Backyard.


Het Victoriepark in Alkmaar wordt dit jaar wederom omgetoverd tot een prachtig festivalterrein, met tentjestheater, livemuziek, straattheater, foodtrucks & drinks.

VERNIEUWD CONCEPT

De opzet van het festival is net iets anders dan voorgaande edities. Zodra je het terrein op komt is er van alles te beleven op het gebied van theater en muziek. Zo kun je bijvoorbeeld luidkeels meezingen met een sing-a-long, dansen in het gras tijdens een silent disco en ontdek je in tentjes mooie theatervoorstellingen, steengoede livemuziek en optredens voor de hele familie. Daarnaast is het ook mogelijk om met een heerlijk speciaalbiertje en een hapje eten van de foodtrucks neer te strijken op één van de prachtig gelegen terrassen.

HOE WERKT HET?

Bestel van te voren voor slechts 5 euro je festivalbandje waarmee je toegang krijgt tot het gezellige festivalhart waar van alles te doen is. Op het terrein koop je muntjes waarmee je eten en drinken kunt halen bij de foodtrucks. Ook kun je hiermee toegang krijgen tot onze tentjes, waar je muziek of bijzondere voorstellingen kunt beleven.

Kijk op yesinmybackyard.nl voor het kopen van je festivalbandje en meer informatie.

Zien wij jou daar?

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen