Keith Montgomery
Keith Montgomery
Yes In my backyard 2023
18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei

YES IN MY BACKYARD

Yes in my backyard is de naam van het heerlijke festivalhart van Karavaan en Podium Victorie in het Alkmaarse Victoriepark. Van 18 t/m 29 mei (Hemelvaart t/m Pinksteren) geniet je van het beste tentjestheater, circus, singersongwriters en voorstellingen voor de hele familie, steengoede livemuziek en lekker eten. Het terras kijkt uit over het water en de speciaalbiertjes staan koud. Blote voetjes in het gras, zon op je gezicht en ontspannen maar!

Meer info: yesinmybackyard.nl

Yes In My BackYard is in 2023 van 18 t/m 29 mei

Zoek op genre

Nieuws

Keith Montgomery

GESLAAGDE OPENING VOOR KARAVAAN FESTIVAL EN YES IN MY BACKYARD – NOG T/M 29 MEI

ALKMAAR - Een groot publiek verzamelde zich op 17 verschillende locaties in de regio Alkmaar én in het bomvolle festivalhart voor de opening van KARAVAAN FESTIVAL en YES IN MY BACKYARD. In de speeches van burgemeester Schouten van Alkmaar en burgemeester Voskuil van Bergen werd de maatschappelijke en landschappelijke rol van Karavaan in de stad en de regio bezongen.

Lees verder
Jasper Brinkman

“WAT DOET DIE KOE DAAR IN HET VICTORIEPARK?”

Het is jou als Alkmaarder vast niet ontgaan. De grote stalen koe midden in het Victoriepark. Wij willen je graag voorstellen aan Ahimsa, de rustende koe.

Lees verder
Keith Montgomery
Keith Montgomery

KAARTVERKOOP VOOR ZOMERS FESTIVAL YES IN MY BACKYARD VAN START!

Van 18 t/m 29 mei (Hemelvaart t/m Pinksteren) organiseren Karavaan en Podium Victorie de derde editie van het zomerse festival Yes In My Backyard.

Lees verder
Foto: Moon Saris

EEN AVONDJE TENTJESTHEATER

Zet dit maar vast in je agenda: een avond vol verrassingen en gezellig borrelen op het festivalhart

Lees verder
Foto: Moon Saris

YES IN MY BACKYARD groot succes

We kijken terug op een succesvolle en heerlijke editie van YES IN MY BACKYARD. Het zinderende zomerfestival van Karavaan Festival en Poppodium Victorie presenteerde 6 t/m 15 augustus straattheater, tentjestheater en festivalsferen met lekkere hapjes en drankjes. En elke avond een uitverkocht concert in het park.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen