Provincie Noord-Holland sponsort Winterkaravaan!

Foto: Rob Luybé

Voor de tweede keer sponsort Provincie Noord-Holland Winterkaravaan en daar zijn wij erg blij mee! Winterkaravaan is een bijzonder evenement dat in gemeente Alkmaar wordt ontwikkeld en gepresenteerd; een festival waarbij je op expeditie gaat in het dorp Schermerhorn met nieuwe voorstellingen van jonge theatermakers en winterse kost. Een verrassend uitje tussen kerst en oud&nieuw.


Samen met de provincie Noord-Holland hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast duurzaamheid is de provincie Noord-Holland ook erg betrokken bij het werk en de beroepspraktijk van jonge makers.

Voor de Winterkaravaan zijn we dus ook weer lekker bezig met zo duurzaam mogelijk produceren. Zo is het programmaboekje op kringlooppapier gedrukt en bestaat het winterse menu tijdens Winterkaravaan uit vegetarische én biologische producten die geleverd worden door die andere leuke partner van Karavaan: Ekoplaza. Al die ingrediënten voor het eten worden ook zo veel mogelijk zonder verpakking bij de kok aangeleverd. Nieuwsgierig naar het menu? Klik dan hier.

Tijdens de Winterkaravaan gebruiken we geen aggregaten, maar gebruiken we de stroom van de locaties waar we spelen. Dat kan ook omdat we alleen met LED-verlichting werken. En voor de inrichting van de ruimtes wordt gebruik gemaakt van gebruikte of gehuurde spullen.

Met al deze bewuste keuzes maken we een fantastische Winterkaravaan!

DANKJEWEL PROVINCIE NOORD-HOLLAND!

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen