B A N G

Muziektheater vol humor en bange momenten

Foto: Yara Piekema

Muziektheater

Yara en Luuk zijn bang namens ons allen!


Hoe krijg je drammende gedachten wat stiller en laat je dichte mist in je hoofd verdwijnen? Samen filosoferen, bewegen en zingen Yara en Luuk zich door B A N G heen, en nemen je mee in die gekke hoofdknopen die je soms wel eens hebt. 

Een muzikale theatervoorstelling over angsten, irreële gedachten, je hoofd die de overhand neemt en de knoop waar je jezelf in kan werken. Herkenbaar? Yes, deze theatermakers nemen je mee.

 

Over de makers

Yara Piekema studeerde in 2019 af aan de opleiding Acting van de HKU. Daarna speelde ze in twee producties van Dear T. (Het Prinsensprookje kun je zien op ons festival Grazende Zwaan!). Tevens speelt ze dit jaar in Fos die Bob bedacht, die de wereld bedacht bij het Nieuw Utrechts Toneel (NUT).

Luuk ten Hoor studeerde in 2018 af als zanger/muzikant en Music Performance Artist aan het Utrechts Conservatorium. Daarna deed hij een talenten-ontwikkelingstraject bij het Nederlands Kamerkoor (NKK NXT), werk voor Linea Rekta, Dear T, en participeert hij in o.a. de band Roodnoot. 

 

 

Credits

Concept en spel: Yara Piekema, Luuk ten Hoor | Eindregie: Lara van Hoof

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Voordeelticket Tentjestheater in het park

2 superleuke tentjestheatervoorstellingen en een drankje op het bruisende festivalhart
26 mei t/m 6 juni

Op YES IN MY BACKYARD, het festivalhart van Karavaan in het groene Victoriepark in Alkmaar, staan verschillende theatertentjes waar elke twee dagen andere voorstellingen te beleven zijn. In de gezellige tentjes zit je dicht op de acteurs en zie je korte toffe voorstellingen. Schuif aan in deze kleine huiskamers van theatermakers!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen