Boerderijconcert

Melancholie in de Polder met 2 beroemdheden

Muziektheater

|

Volwassenen

Een bandoneon, een gitaar, een bodhran en een prachtige stem, dat is de combi van Carel Kraayenhof en Leoni Jansen


De beroemde bandoneonspeler Carel Kraayenhof en de beroemde zangeres Leoni Jansen spelen in de monumentale boerderij.

Door Leoni en Carel uit te nodigen halen we niet alleen mooie muziek en verhalen naar boerderij en landgoed Kleine Vennep. Maar ook een brok aan plezier, positivisme en een gezamenlijke beleving van wat live muziek je kan brengen. Het duo doet niets liever dan de directe verbinding zoeken met jou als publiek om zo gezamenlijk de avond te beleven.

Muziek en verhalen

Carel en Leoni zijn buren. Ze wonen in die andere polder, de Beemster, en bezoeken elkaar regelmatig om van elkaar muziek te horen die de ander niet kent. Ze wisselden avondenlang muziek uit en dan wordt er natuurlijk ook gespeeld. Zo hebben ze in de loop der jaren een gemeenschappelijk repertoire opgebouwd dat varieert van hun gezamenlijke liefde voor de Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting. En uiteraard ontbreekt ook de Latijns-Amerikaanse folkmuziek en de tango niet!

Credits

Bandoneon: Carel Kraayenhof | Zang: Leoni Jansen

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2022

9 t/m 11 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Festival Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival voor jong en oud. Met buitentheater voor kinderen en volwassenen, circus, musical, workshops (hutten bouwen, kleien, zingen enz), en fijne terrassen op een prachtig landgoed! Kom ook nazomeren met dit vrolijke en bijzondere programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen