Buzzz

DOEN: skelteren met levensgrote insecten

Kinder- en familietheater

|

Straattheater

Stap op een skelter met reusachtige prachtige insecten die bewegen als jij trapt. Als marionetten bewegen ze met je mee. In het Victoriepark wordt een klein parcours gemaakt met in- en uitstaphaltes en al. Oe, wat levert dit straks prachtige plaatjes op.


Het zijn onzekere tijden voor de vlinders, kevers en alle andere kriebelbeestjes die zo belangrijk zijn voor de natuur. Steeds meer insecten verliezen terrein.ย Daarom maakt vervoersbedrijf Buzzz zich sterk voor natuurvriendelijk verkeer!

Het vervoersbedrijf Buzzz heeft vijf reuze insecten getraind om de mens te helpen bij hun transportgedrag. Met een speciale Buzzz-lijndienst en begeleid door twee conducteurs reis je van halte naar halte waar de passagiers in en uit de wonderbaarlijke vliegmachines kunnen stappen.

Buzzz is een theatrale mobiele installatie voor peuters, kleuters, kinderen en volwassen kinderen. Een theatrale interactieve beleving voor de kleinereย en een visuele parade voor de grotere onder ons.

Credits

Van: Compagnie Daad | Kunstenaar: Linda Anneveld

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen