Cameretten

De drie finalisten van Cameretten op YIMBY

Cabaret

Festival Cameretten is dé kweekvijver voor de nieuwe lichting cabaretiers. Hier zetten grote namen als Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Brigitte Kaandorp en Daniël Arends de eerste stappen. Wij hebben dit jaar de finalisten van 2023 op het podium op Yes In My Backyard.


16.30 uur DAVESON IGNATIA
Bij ‘Dwaze Dave’ worden de kleinste zaken groot, belangrijk of niet. Hij bekijkt de wereld om hem heen met een vergrootglas, bevraagt en windt zich op. De waarheid schuurt, is keihard en kan ook krom zijn. Dat kan Daveson niet accepteren. Of je het met hem eens bent of niet: je kan niet om hem heen!

17.15 uur BRO’S
Het duo BRO’s tovert in rap tempo brutale, gedurfde grappen uit de hoge hoed en sleepte met hun absurde sketches zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten 2023 in de wacht. Scheten, de wereldproblematiek, issues en tissues: het komt allemaal aan bod!

18.00 uur MOLLY & ESMEE
Molly en Esmee doen een poging om het woord slet te herzien, maar komen dan in de knoop met hun eigen (seksuele) verlangens en hun morele kompas. Een moderne zoektocht met scheerschuim, functioneel naakt en een föhn.

Wil je de voorstellingen van de Cameretten finalisten allemaal achter elkaar bezoeken?
Boek dan via deze link jouw combi-ticket voor alledrie de shows!

Yes In My BackYard is een toffe samenwerking van Karavaan en Podium Victorie.

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery
Partner

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen