Cocon

Een muzikale hunkering naar liefde, geborgenheid en verbinding

Foto: SchurwanzPics

Muziektheater

|

Tentjestheater

Je bent niemand, totdat iemand van je houdt. Je bent niemand totdat iemand om je geeft. Je bent niemand in de wereld, totdat anderen je zien, Tot een ander je bevestigt dat je leeft.


Cocon is een muzikale zoektocht naar de identiteit van een nieuwe generatie. Een generatie die worstelt met de paradox van het erbij willen horen en het uniek willen zijn, en daarmee enkel lijkt te leven voor de bevestiging van anderen. Kunnen, en durven we nog echt authentiek te zijn? Wat zit er achter je naam, achter je profiel, achter je verhaaltjes?

In 2019 won EMMA met Cocon de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en was EMMA onderdeel van de Finalisten tournee van Amsterdam Kleinkunst Festival.

Over de maker

EMMA bestaat uitย Eva Fislier, Mirjam Mertens en Maartje Goes.ย Eva, Mirjam en Maartje zijn alle drie afgestudeerd aan de muziektheater opleiding van het ArtEZ conservatorium in Arnhem, waar ze elkaar hebben leren kennen. Muzikaliteit staat in hun voorstellingen voorop en ze delen een liefde voor meerstemmig zingen.

Credits

Van: EMMA | Spel, zang, muziek: Eva Fiselier, Mirjam Mertens, Maartje Goes | Tekst en muziek: Maarten Hopman | Regie-begeleiding: Wil van der Meer | Coaching: Audrey Bolder | Productie: Esmee Rendering | Zakelijke leiding: Marten Oosthoek

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2021

6 t/m 15 aug

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard โ€“ het heerlijke zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 6 t/m 15 augustus geniet je van steengoede concerten in het park, straattheater, hapjes, drankjes en meer. Blote voetjes in het gras, zon op je gezicht en ontspannen maar!

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen