COLLIGNON

Wilde, exotische beats met bandleden van C-Mon & Kypski, Skip&Die en YIN YIN

Live Concert

Live een explosieve ervaring, waarbij het tempo snel oploopt en je als toeschouwer alleen nog maar vol overgave alle ledematen in de lucht wilt gooien.


Het brein achter de ongebruikelijke combinatie van beats, traditionele snaarinstrumenten en uiteenlopend slagwerk heet Jori Collignon, die naam heeft gemaakt in Nederlandse groepen als C-Mon & Kypski, Nobody Beats the Drum en Skip&Die. Gitarist Yves is vooral bekend als songwriter en gitarist van de band Yin Yin en heeft zichzelf ondergedompeld in traditionele snaarinstrumenten uit Zuidoost-Azië. Het schitterende drumwerk is van Gino (die een unieke techniek heeft, conga’s spelen met zijn linkerhand en drummen met zijn rechterhand).

Credits

Percussie/drums: Gino Bombrini | Gitaar: Yves Lennertz | Synthesizer: Jori Collignon

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Cart