De Escribano

Een gedicht dat speciaal voor jou is geschreven

Doen

Een persoonlijk gedicht op maat. Zoals een sneltekenaar een portret maakt, zo schrijft Escribano een gedicht voor de bezoekers.


Een man aan een tafeltje, met daarop een typemachine; zo verschijnt de traditionele escribano in Mexico Stad in het straatbeeld.

En tijdens Volbloeiers zit hij er ook. Hij vangt de gedachten en gevoelens van de festivalbezoeker in een gedicht.

‘Eerst is er een kort gesprek, waarin ik erachter kom wat mijn gast bezighoudt. Zodra ik voldoende informatie heb verzameld, typ ik razendsnel een indringend gedicht op mijn vintage typemachine. Ik lees het voor en daarna overhandig ik het gedicht in een envelop.’

Over de maker

David Mulder heeft bijna vijftien jaar ervaring als sneldichter. Hij stond op grote festivals als Lowlands en ook op kleinere, intieme evenementen. Schrijven doet hij al ruim dertig jaar. Hij bracht drie romans uit bij uitgeverij Ambo|Anthos, publiceerde een kinderboek en schreef luisterseries voor Storytel. Hij werkte als muzikant/songwriter, cabaretier en presentator.

Credits

Schrijver: David Mulder

Gerelateerde festivals

Volbloeiers

12 juli

Theaterfestival waar je nooit te oud voor bent

In het prachtige park van de buitenplaats Akerendam ontstaat er een terrein vol locatietheater, live muziek, doe-activiteiten en meer! Dit is het leukste uitje van het jaar

Lees verder
Volbloeiers: vrouw in pak met als hoofd een prachtige rode bloem

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen