De Karamazov’s

Theatrale lezing van Dostojevski's roman

Theater

Theatermaker Brecht Hermans bewerkte de spannende roman De Gebroeders Karamazov van Dostojevski tot theater-feuilleton en brengt die samen met jou en het publiek tot leven. Lees mee en creëer je eigen personage. Lees je liever niet? Luister dan lekker naar de tekst en live muziek van cellist Pau Marques i Oleo die zorgt voor een bloedstollende soundtrack.


De Karamazov’s is een live en komisch theaterfeuilleton naar Dostojevski’s roman. Een razend spannende whodunit!
In de meetingspace van Karavaan in het centrum van Alkmaar – Laatmakers – nodigt Brecht je uit om samen te lezen.

De Karamazovs gaat over drie broers en hun hebzuchtige vader – over bloed, wraak en jaloezie. Dé ingrediënten voor een spannend verhaal. Ben jij een dronken soldaat die aan vrouwen ten onder gaat? Een achterdochtige vrek, vurige verleidster of van het geloof gevallen monnik? In De Karamazovs kies jij welk personage je wil zijn en samen breng je al lezend een Russisch meesterwerk tot leven.

Gezelligheid en vermaak ten top!
Misschien vraag jij wel iemand ten huwelijk? Of val je je buurman aan met een deegrol? En dat allemaal rondom de centrale vraag: heeft Dmitri Karamazov zijn vader vermoord? Bereid je voor op bloed en wraak, overgoten met wodka en humor.

De Karamazovs was te zien op het Amsterdam Fringe Festival en won de Spirit of the Fringe award in Parijs.

Over de maker

Brecht Hermans is een Vlaamse theatermaker en maakte in Winterkaravaan 2017 een bijzondere theatrale ontmoeting. In 2019 gaf hij invulling aan het Ministerie van Alkmaarse Zaken en zette stad Alkmaar op zijn kop, samen met een hele schare ministers.

In de pers

"Hermans toont zich een zeer geestige showmaster die van zelfs de meest miserabele acteerprestatie nog een feestje weet te maken. Hij en Marques i Oleo, die ook af en toe een rol voor zijn rekening neemt, hebben een kwajongensachtige chemie die buitengewoon aanstekelijk werkt."

Theaterkrant

Credits

Concept, tekst, spel: Brecht Hermans | Cello: Pau Marques i Oleo

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen