Muzikale dinnershow met Marlies Ruigrok

Muzikale dinnershow in de monumentale schuur

Muziektheater

In de monumentale schuur op Landgoed Klein Vennep geniet je tijdens een heerlijk 3-gangen-diner van een muzikaal en theatraal optreden van Marlies Ruigrok


Marlies speelt tijdens het diner de mooiste muziek uit haar muziektheatervoorstellingen ‘PAPEL’, ‘Zócalo’ en ‘De Kleur Oranje’.

Na het eten speelt zij haar muziektheatervoorstelling ‘Sobremesa’, een intieme voorstelling geïnspireerd op de Spaanse en Latijns-Amerikaanse traditie van natafelen. Deze voorstelling draait om het delen van verhalen en het smeden van tijdloze banden in een warme, verbonden sfeer.

Schuif aan tijdens Grazende Zwaan, waar de monumentale boerderij op Landgoed De Kleine Vennep wordt omgetoverd tot een sfeervolle Spaanse – en Latijns-Amerikaanse plek en laat je meevoeren door de prachtige muziek van Marlies Ruigrok.

Credits

Concept, spel en zang: Marlies Ruigrok

Gerelateerde festivals

Festival Grazende Zwaan 2024

13 t/m 15 sept

Theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie voor jong en oud

Op landgoed en boerderij Kleine Vennep zie je uitbundig locatietheater, een boerderijconcert én een dinnershow in de monumentale schuur. Voor kinderen is er een uitgebreid programma met theater, circus, doe-activiteiten en nog veel meer. Zo komt dit jaar de musical Sjakie en Jopie naar Grazende Zwaan!

Lees verder
grazende zwaan: een oranje zwaan met kuikens in knalroze achtergrond

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen