Doodle your day

Tragikomische voorstelling met 96 bullet points voor een zorgeloos leven

Foto: Casper Koster

Tentjestheater

|

Theater

Stella en Luus hebben de oplossing voor onhandige emoties, beginnende depressie en onbereikbare verlangens. Hoe te werk te gaan. Je pakt een lege bladzijde in je bullet journal. Je schrijft al je problemen rats, rats, rats onder elkaar. Dikke streep en schrijf; ‘houd er mee op’. Een paar keer per dag doorlezen en het wordt vanzelf minder. Stella is al bijna van al haar problemen af.


Iedereen kan tegenwoordig een inspirator zijn en Stella en Luus geven met DOODLE YOUR DAY de presentatie van hun leven. Aan de hand van 96 bullets creëren ze een wereld waarin je grenzeloos kan zijn wie je wilt. Een tragikomische voorstelling over het spanningsveld tussen maakbaarheid en de realiteit.

Over de maker

Actrices Stella van den Sigtenhorst (HKU 2017) en Lusanne Arts (ATKA 2016), samen Firma Frictie, maken voorstellingen waarbij ze een persoonlijke karaktereigenschap onder de loep nemen en vertalen naar de hedendaagse maatschappij. De twee actrices vinden elkaar in hun spelplezier en gekte en maken luchtige, humoristische voorstellingen met een serieuze ondertoon. Na Laat je billen zien op de Parade maakten zij Doodle your day en sinds 2020 spelen zij ook hun nieuwe festivalvoorstelling Das Totalmensch

Credits

Van: Firma Frictie | Concept: Stella van den Sigtenhorst | Spel: Lusanne Arts, Stella van den Sigtenhorst | Eindregie: Céline Hoex

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2021

6 t/m 15 aug

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard – het heerlijke zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 6 t/m 15 augustus geniet je van steengoede concerten in het park, straattheater, hapjes, drankjes en meer. Blote voetjes in het gras, zon op je gezicht en ontspannen maar!

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen