DROOM DIT

Poëtische nummers over seks, geweld, liefde en de gewoonheid van het leven

Het muziekgezelschap Droom Dit

Live Concert

Sinds hun explosieve doorbraak op Noorderslag eerder dit jaar is de mailbox van deze jonge band ontploft en staan de podia in de rij.


Ze werden al geboekt voor festivals als Grasnapolsky en Best Kept Secret en zijn momenteel elke week wel ergens in het land te vinden voor optredens. Droom Dit is een fris en eigenzinnig karakter binnen de hedendaagse Nederpop met een grote liefde voor taal, geïnspireerd door acts zoals Spinvis, Radiohead, Wende, King Krule en Joy Division, maar bijvoorbeeld ook door schrijvers als Cees Nootenboom.

Hun teksten worden omhuld door een fijn jasje van rauwe elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers. Live op het podium krijgen emoties vrij spel en weten ze elke zaal volledig in hun greep te krijgen.

Droom Dit zie je op het festivalhart Yes In My BackYard, een samenwerking van Karavaan en Podium Victorie.

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Cart