Drukwerk #9

Een avontuurlijke avond vol verrassingen

Drukwerk - Scenefoto Into the Blue met twee vrouwen in pyama, dansend

Theater

Tijdens Drukwerk krijg je een inkijkje in het maakproces van jonge theatermakers én een complete voorstelling.


Makers die op dit moment in het Makershuis van Karavaan aan het werk zijn laten een work-in-progress presentatie zien, een korte pitch of lezen een paar scènes voor. Daarnaast zie je in DRUKWERK ook altijd een korte, affe voorstelling van een jonge theatermaker. Podium Victorie brengt het jonge singer-songwriters talent in. Zo heb je een heel gevarieerde avond met vier onderdelen.

De pitches, work-in-progress en de singersongwriter zijn nog niet bekend. Maar de voorstelling wel! Die is van Danielle Huyghe.

Into the blue - dans

‘Into the blue’ toont een portret van twee jonge vrouwen die kampen met een slaapprobleem. Hun dromen en slaapstoornis worden vastgelegd in een mix van film en dans.

Concentratieproblemen, uitputting en verstoring van het bioritme zijn het uitgangspunt van deze aangrijpende voorstelling. Twee dansers nemen je mee op een intense reis en kom je dichtbij hun slapeloze belevingswereld.

Credits

Concept en choreografie: Danielle Huyghe | Dansers: Danielle Huyghe, Jill Kupers | Dramaturgie: Lara van Lookeren | Muziekcompositie: Alberto Granados Regulión, Max Kelm | Kostuumontwerp: Ulrike Pittomvils | In coproductie met: CC De Ververij (BE), Strange Strangers

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen