DWARSLIGGERS de musical

Radicale lofzang voor oproerkraaiers en droeftoeters

Muziektheater

Een cyclus van wakker worden, in actie komen, euphorie, de klap van de realiteit, depressie, hoop en weer in actie komen. de Amazones gaan het musicalgenre te lijf met elektronische popmuziek, gezongen interviews en hedendaagse dans. 


Springen in de Hofvijver, de Zuid-As blokkeren, banners droppen van Shellgebouwen, jezelf vastlijmen in etalages van grote winkelketens.

DWARSLIGGERS de musical is de debuutvoorstelling van muziektheatercollectief de Amazones. De hedendaagse musical is een ode aan activisme, om de kloof tussen ‘het redelijke midden’ en activisten te verkleinen. De spelers, die zelf actief lid zijn van de klimaatbeweging ‘Extinction Rebellion’, geven de cyclus weer waar veel activisten doorheen gaan.

Credits

Concept en tekst: Willemijn Böcker, Judith Boesen | Uitvoering: Willemijn Böcker, Ayla van Summeren | Muziek: Pepijn van den Berg | Eindregie: Lisse Knaapen | Dramaturgie: Timo Tembuyser

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Voordeelticket Tentjestheater in het park

2 superleuke tentjestheatervoorstellingen en een drankje op het bruisende festivalhart
26 mei t/m 6 juni

Op YES IN MY BACKYARD, het festivalhart van Karavaan in het groene Victoriepark in Alkmaar, staan verschillende theatertentjes waar elke twee dagen andere voorstellingen te beleven zijn. In de gezellige tentjes zit je dicht op de acteurs en zie je korte toffe voorstellingen. Schuif aan in deze kleine huiskamers van theatermakers!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen