ECHT

Een variétéshow vol zang, dans en goocheltrucs.

Echt, MOBIL&VOORSLUIS
Keith Montgomery

Straattheater

De voorstelling “ECHT” gaat over artiestenechtpaar ‘De Magnifico’s’. Zij spelen een variétéshow vol zang, dans en goocheltrucs.


Als de show van ‘De Magifico’s’ eenmaal op stoom is, blijkt het huwelijk toch wat minder glamoureus te zijn. Er gaat steeds meer mis en deze artiesten ego’s blijken groter dan er ruimte is op het podium. Dit leidt tot grote hilariteit. Waar het publiek net nog in zijn broek piest van het lachen, is het een moment later stil en is er ontroering.

Een humoristische show vol hilariteit, herkenning en troost. Omdat samenleven soms wel erg moeilijk is. “ECHT” is een voorstelling zonder tekst in de traditie van het internationale straattheater.

Het artiestenechtpaar ‘De Magnifico’s’ wordt gespeeld door Aat Dirks en Merel Voorsluis die in het ‘echte’ leven ook getrouwd en artiesten zijn. Dat is zeker geen toeval…

Over de makers

De makers en spelers van Mobil&Voorsluis zijn Aat Dirks en Merel Voorsluis. Mobil&Voorsluis maken visueel straattheater zonder tekst. Ze maken fysieke comedy met publieksparticipatie.

In de pers

"Mobil&Voorsluis bestaat uit Aat Dirks en Merel Voorsluis, twee geoefende en gepassioneerde straattheaterartiesten die het genre beheersen. "

Theaterkrant

Gerelateerde festivals

Festival Grazende Zwaan 2024

13 t/m 15 sept

Theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie voor jong en oud

Op landgoed en boerderij Kleine Vennep zie je uitbundig locatietheater, een boerderijconcert én een dinnershow in de monumentale schuur. Voor kinderen is er een uitgebreid programma met theater, circus, doe-activiteiten en nog veel meer. Zo komt dit jaar de musical Sjakie en Jopie naar Grazende Zwaan!

Lees verder
grazende zwaan: een oranje zwaan met kuikens in knalroze achtergrond

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen