Eigenlijk is alles amazing

Real-life theater experience in full-colour 3D en vol emotionele trucs

LEON BRILL, LILOU DEKKER, TEUN SMITS IN EIGENLIJK IS ALLES AMAZING
Astrid Verhoef

Theater

Terwijl de hemel wordt opgelicht door drones, doet een kip een kickflip op een skateboard. Bossen branden weg, een kleuter speelt foutloos de nocturnes van Chopin en het is de vraag of dit tekstje geschreven is door een mens of AI. En het doet ons allemaal niks. Zijn we nu voor altijd afgestompt?


Nee. Er is hoop. We hebben een magische ruimte ontdekt genaamd ‘theater’: het redmiddel tegen onverschilligheid. Een unieke plek met een bizar concept waarin men nog geconcentreerd ergens naar moet kijken. En wij, drie naïevelingen met de spanningsboog van een TikTok filmpje, zullen alles uit de kast halen om jou te raken. Zo diep en hard mogelijk. Want raken is ook maar gewoon een kwestie van goed mikken en hard gooien. Muziekje eronder, puffie rook, mooi lichtje erop; emotie is een trucje.

Laat je onderdompelen in deze unieke real-life theater experience in full-colour 3D waarin wij al onze trucs ter plekke zullen onthullen. 

Kijk maar eens goed rond, want Eigenlijk is alles Amazing.

Over L'Amour Toujours

L’Amour Toujours is het gezelschap van Lilou Dekker en Leon Brill. De makers hebben elkaar gevonden in hun neiging om te treuren om dingen die om te lachen zijn en te lachen om dingen die treurig zijn. Met een grote compassie voor de ploeterende mens die ook maar iets van het leven probeert te maken.

Credits

Concept, tekst & spel: Leon Brill, Lilou Dekker, Teun Smits | Regie: Teun Smits | Eindregie: Joeri Vos | Productie: Asja Stam | Techniek: Mathisse Coornaert | Zakelijk leiding: Marten Oosthoek | Met dank aan: Jeroen Woe, Veenfabriek | Mede mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Het Cultuurfonds, Van Bijleveltstichting, De Pont Intensive Care, Willie Dikland, Gerben Kuipers

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen