ELLEN TEN DAMME

Nederlands meest veelzijdige podiumdier rockt de pruikentijd

Ellen ten Damme

Live Concert

Hoe zou het klinken als Lodewijk XIV een rockfestival in zijn paleistuinen zou organiseren? En zou dat dan Oui Dans Mon Jardin heten?


Ellen ten Damme laat in haar voorstelling ‘Barock’ heden en verleden op elkaar knallen. De ongekende decadentie die de Zonnekoning erop nahield, die barokke uitbundigheid; ‘groots en veel’, moest het worden, en Ellen zou Ellen niet zijn als haar dat niet lukte. Het meest veelzijdige podiumdier van Nederland geeft de pruikentijd en het kasteel van Versailles een dosis eigentijdse rock-‘n-roll. Franse chansons komen uiteraard aan bod, maar ook eigen nummers en er zou ook zomaar een klassieker van Kiss, Blondie of Rammstein tussen kunnen zitten…

Ellen ten Damme is te zien in een van de tenten op Yes In My BackYard in het Victoriepark, in een samenwerking van Karavaan en Podium Victorie.

Credits

Door: Ellen ten Damme

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen