ELMER

Tegengeluid vol humor, zelfspot en vunzige lyrics

Portret van de zanger Elmer
Foto: Derk Stenvers

Live Concert

Elmer zet het vrouwbeeld in hiphop op zijn kop


Elmer is een anagram en het alterego van de als Merel Pauw geboren Amsterdamse rapper. Haar provocerende debuut resulteerde vrijwel direct in een plek op Lowlands 2023, daarna kwam ze met ‘ELMERS’. Ook deze ep staat vol zelfspot, spitsvondige teksten, funky beats en vooral: authenticiteit. Elmer heeft namelijk een broertje dood aan standaard opvattingen. Een mc hoeft geen man te zijn, je mag best iemand tegen het politiek correcte been schoppen en waarom zou je één van je nummers niet gewoon ‘Suzan & Freek’ noemen? Maar bovenal zijn live optredens van deze blikvanger keihard stuiterende feestjes.

Elmer is te zien in een van de tenten op Yes In My BackYard in het Victoriepark, in een samenwerking van Karavaan en Podium Victorie.

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Cart