Ernst Jansz

Markante nederpopstem: kippenvel voor Dylan- en Nijgh-liefhebbers

Portret Ernst Jansz
Foto: Mark Uijl

Live Concert

Ernst Jansz is een folk- en protestzanger pur sang, een troubadour die zijn publiek meesleept in wonderschone, verhalende nederpop.


De Doe Maar-oprichter bereikt deze lente de respectabele leeftijd van 75 jaar en viert dat met zijn mooiste liedjes, enkele van zijn Dylan-vertalingen en wellicht met nieuw songmateriaal (!) – al is zijn huidige oeuvre al schatrijk. Ambachtsman Jansz heeft live niet veel nodig, behalve enkele gitaren, bas, viool en vooral zijn markante, krachtige stem. Maar groots uitpakken doet hij wél.

Ernst Jansz is te zien in een van de tenten op Yes In My BackYard in het Victoriepark, in een samenwerking van Karavaan en Podium Victorie.

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen