Expeditie Alkmaars Kanaal

Fietsroute langs het kanaal van de toekomst

Fietsroute

Stap op je fiets en ga op expeditie! Maak kennis met Willem I, zaai mee langs de oevers, kraak je hersenen in de Denktank, proef de woorden van de stadsdichter en duik in vogelvlucht over het kanaal.


Over de expeditie

Al sinds 1824 is het Alkmaars Kanaal de stuwende kracht die de stad laat stromen. Wist je trouwens dat het kanaal het breedste en diepste kanaal ter wereld was? Inmiddels zijn de oevers van het kanaal dé broedplek voor een nieuwe stad.

Expeditie Alkmaars Kanaal is een cocreatie van Gemeente Alkmaar (Alkmaars Kanaal) en Karavaan buitengewoon theater op locatie.

De expeditie is dagelijks te beleven!

Laat je verwonderen met de Special

Op speciaal geselecteerde dagen is er een SPECIAL die de verrassende beleving langs het water tot een compleet dagje uit maakt. Inclusief drankje, mini workshop en een bijzondere theatervoorstelling aan de waterkant.

Ik geloof je op je leugen

‘Ik geloof je op je leugen” is een bijzondere locatievoorstelling die te zien zal zijn tijdens speciaal geselecteerde dagen. Kijk hier voor meer info.

Gerelateerde arrangementen

premiere

Special Expeditie Alkmaars Kanaal

Fietsroute met bijzondere voorstelling aan de waterkant
16 sept t/m 18 okt

Tijdens de special kom je op een plek die normaal gesloten is, zie je een nieuwe bijzondere locatievoorstelling aan de waterkant en doe je een mini workshop, Inclusief drankje en koffie en lekkers.

kaarten & info

Gerelateerd nieuws

Nieuwe voorstelling in de maak: Ik geloof je op je leugen

Voor de nieuwe fietsroute Expeditie Alkmaars Kanaal, die op 16 september in premiere gaat, ontwikkelt Karavaan ook een special: een gloednieuwe voorstelling langs het water.

Lees verder
Partners

Volg ons op social media!

Neem iemand mee!