Fiesta!

Samen Mexicaanse slingers knippen

Fiesta!
Keith Montgomery

Doen

Neem een lapje van de rijdende hoepelrok en knip die in een mooie vorm. Al die vormen worden aan elkaar genaaid en terwijl de hoepelrok van de hoge dame steeds leger wordt, wordt de slinger steeds voller en langer. Tijd voor een bescheiden feestje!


Deze Mexicaanse slingers heten papel picado en betekent ‘geperforeerd gekleurd papier’. Maar wij knippen ze van stof! Daardoor zijn ze voor altijd te gebruiken. We versieren er het festivalterrein mee.

Over de makers

Restvorm is de samenwerking van Richard Neef en Karin Arts.
Richard begon als videokunstenaar en rolde de straattheaterwereld binnen, waar hij Karin ontmoette en met haar nog lang en gelukkig samenwerkte. Karin begon haar straattheatercarriere met de meidengroep mevrouw Bakker en daarna Het Mobiele Naaiatelier, een rondreizende straat act die nog steeds op internationale festivals te zien is.

Een belangrijk thema van Restvorm is recycling en duurzaamheid.
De acts van Restvorm zijn interactief. Belevingstheater waarin de rollen soms omgedraaid worden en het publiek geactiveerd wordt.

Gerelateerde festivals

Festival Grazende Zwaan 2024

13 t/m 15 sept

Theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie voor jong en oud

Op landgoed en boerderij Kleine Vennep zie je uitbundig locatietheater, een boerderijconcert én een dinnershow in de monumentale schuur. Voor kinderen is er een uitgebreid programma met theater, circus, doe-activiteiten en nog veel meer. Zo komt dit jaar de musical Sjakie en Jopie naar Grazende Zwaan!

Lees verder
grazende zwaan: een oranje zwaan met kuikens in knalroze achtergrond

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen