Fotografie expositie over Haarlemmermeer

Ontdek de identiteit van Haarlemmermeer

Expo Gr Zw. HP pauw. Martijn de Clercq
Expo Gr Zw. HP pauw. Martijn de Clercq

Expositie

Op de fiets, met de auto, lopend, onderweg of dwalend, goed en slecht weer, op pad met camera’s en vragen. Wat zie ik? Wat is de moeite waard om vast te leggen? Wat vertelt mijn verhaal over Haarlemmermeer? Wat vertelt de Haarlemmermeer mij? 


Identiteit is een ongrijpbaar concept: onuitputtelijk, dynamisch en paradoxaal. Elke ontmoeting tussen mens, landschap, cultuur en architectuur is een veelal onuitgesproken dialoog over het gevoel identiteit. Identiteit kan je uitdrukken maar is vrijwel onmogelijk te omvatten. Herkenning is hierin een uitstekend gereedschap, het spreekt gevoel aan. Als levenslang inwoner van Haarlemmermeer ben ik (Martijn de Clercq, 24) mijn ontdekkingstocht begonnen om herkenning vast te leggen in fotografie.

Wat herken jij van jouw Haarlemmermeer in deze beelden?

Credits

Door: Podium voor Architectuur

Gerelateerde festivals

Festival Grazende Zwaan 2024

13 t/m 15 sept

Theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie voor jong en oud

Op landgoed en boerderij Kleine Vennep zie je uitbundig locatietheater, een boerderijconcert én een dinnershow in de monumentale schuur. Voor kinderen is er een uitgebreid programma met theater, circus, doe-activiteiten en nog veel meer. Zo komt dit jaar de musical Sjakie en Jopie naar Grazende Zwaan!

Lees verder
grazende zwaan: een oranje zwaan met kuikens in knalroze achtergrond

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen