Funny Lives

Over te hooggespannen levensverwachtingen en bad luck

Foto: Kamerich & Budwilowitz/EYES2

Theater

Op een desolate plek in Noord Holland zijn jullie getuigen van het dumpen van 'human toxic waist'. Want Floyd en Henke hebben er geen zin meer in. Ze houden op met hopen, rekening houden en fatsoen. Ze hebben een ongenuanceerde stem die gehoord moet worden ook al zit niemand daar op te wachten.


Er is ons een eeuwig durende glimlach beloofd maar tot op heden is er nog niks grappigs gebeurt. Onze levensverwachtingen waren hooggespannen maar de reis blijkt een aaneenschakeling van teleurstellingen, afwijzingen en veel BAD LUCK. Zou het echt zo zijn dat ons hoogtepunt al geweest is en dat we daar niks van gemerkt hebben!?
 
FUNNY LIVES is een fluïde mix van beeldende desillusie, musicalperformance en lecturedans.
Toegankelijk voor iedereen die zich niet gezien voelt.

Over de makers

Henke Tuinstra en Floyd Koster zijn in 2014 afgestudeerd aan de Acteursopleiding in Utrecht. Sindsdien slaan ze af en toe de handen ineen, en maken samen muzikale voorstellingen met een scherp randje. Over de waan van de dag en hoe makkelijk het is om daarin meegesleept te worden. Humor, een kritische noot én een liedje, alles komt voorbij.

Henke en Floyd zijn de nieuwe makers van Bontehond. In 2015 wonnen zij de jeugdtheaterpitch en maakten met het prijzengeld onder de vleugels van Bontehond REVOLUTION STARTS NOW. Dit wordt hun tweede samenwerking met regisseur René Geerlings.

Credits

Concept: Henke Tuinstra, Floyd Koster, René Geerlings | Spel: Henke Tuinstra, Floyd Koster | Regie: René Geerlings | Dramaturgie: Judith Faas | Regieassistentie: Millie Lijbers | Techniek: Klim Nelissen | Productie: Judith Oostrom

Volg ons op social media!

tickets

Cart