Godenzonen

Komisch theater over voetbal

Foto: Annelies Verhelst

Cabaret

Ajax of niet? 2 ras-Amsterdammers en een gitarist over dat eeuwenoude spel


De jonge makers Wallin & Buleshkaj slaan een nieuwe weg in door spoken word, storytelling, muziek, comedy en theater te gebruiken in de voorstelling. Emotionele eerbetonen worden afgewisseld met humoristische anekdotes en scherpe blikken.

Over de makers

Robbie Wallin is een Amsterdamse theatermaker en acteur. Hij speelde in diverse voorstellingen en maakt in 2020 zijn debuut solovoorstelling Bakfiets.

Luan Buleshkaj is een begenadigd woordkunstenaar Hij won in 2020 met zijn solovoorstelling ‘Leeuwenkind’ de Best of Fringe 2020 en tevens de Shaffy Cheque in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

In de pers

"Het spelplezier, de muzikaliteit en de kritische insteek van de voorstelling overtuigen van begin tot eind, waardoor de voorstelling ook voor Ajaxhaters een feestje wordt"

Theaterkrant

Credits

Concept, tekst en spel: Robbie Wallin, Luan Buleshkaj | Gitaar: Guillano Herdigein | Regie: Soufiane Moussouli | Dramaturgie: Yahmani Blackman

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Voordeelticket Tentjestheater in het park

2 superleuke tentjestheatervoorstellingen en een drankje op het bruisende festivalhart
26 mei t/m 6 juni

Op YES IN MY BACKYARD, het festivalhart van Karavaan in het groene Victoriepark in Alkmaar, staan verschillende theatertentjes waar elke twee dagen andere voorstellingen te beleven zijn. In de gezellige tentjes zit je dicht op de acteurs en zie je korte toffe voorstellingen. Schuif aan in deze kleine huiskamers van theatermakers!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Cart