Goesting

Exclusieve Voorproefavond Karavaan Festival 2020

Foto: Emil de Jong

Theater

We laten jullie na 6 april weten of het ons lukt om een andere datum te vinden waarop alle theatermakers jouw kunnen laten voorproeven van Karavaan Festival. We hopen dat we jullie toch binnen afzienbare tijd mogen ontmoeten. Stay tuned!


Een exclusief kijkje in de festivalkeuken

Tijdens Goesting komen Vrienden van Karavaan, theatermakers, speciale gasten en samenwerkingspartners tezamen voor een bijzondere avond vol theater.

Je gaat op expeditie langs bijzondere voorproefjes van voorstellingen uit het aankomend festivalprogramma en ontmoet alle theatermakers. Korte performances en theatrale presentaties geven je een sneak preview van al het moois dat Karavaan Festival 2020 te bieden heeft. Vergezeld met muziek en een hapje en een drankje wordt het een heerlijk en verrassend avondje uit!

Goesting is gratis en exclusief toegankelijk voor Vrienden van Karavaan. Vrienden van Karavaan ontvangen hier apart bericht over met de mogelijkheid om 0-euro tickets aan te schaffen รฉn een introducee mee te nemen.

Geen vriend? Word dan Vriend van Karavaan! Vanaf slechts 25,- per jaar word je lid van Karavaan en maak je gebruik van alle buitengewone vriendenvoordelen! Je krijgt dan vanzelf een uitnodiging voor Goesting. Een hele goede reden om Vriend te worden! Voor meer informatie over onze vriendenvoordelen en het vriendenformulier klikย hier

Credits

Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen