Goesting

exclusieve voorproefmiddag Karavaan Festival 2024

Moon Saris

Beeldend theater

|

Dans

|

Muziektheater

|

Theater

Tijdens Goesting komen Vrienden van Karavaan, theatermakers, speciale gasten en samenwerkingspartners tezamen voor een bijzondere paasmiddag vol theater.


Een exclusief kijkje in de festivalkeuken

Dit jaar zijn we te gast bij: ’t Koehotel

Op 2e Paasdag ga je op expeditie langs bijzondere voorproefjes van voorstellingen uit het aankomend festivalprogramma en ontmoet je alle theatermakers. Korte performances en theatrale presentaties geven je een sneak preview van al het moois dat Karavaan Festival 2024 te bieden heeft. Vergezeld met muziek en een hapje en een drankje wordt het een heerlijk en verrassend middagje uit!

Goesting is gratis en exclusief toegankelijk voor Vrienden van Karavaan. Vrienden van Karavaan ontvangen hier apart bericht over met de mogelijkheid om 0-euro tickets aan te schaffen én een introducee mee te nemen.
Geen Vriend? Dan is dít hét goede moment om Vriend van Karavaan te worden! Al vanaf € 32,50 per jaar word je lid van Karavaan en maak je gebruik van alle buitengewone vriendenvoordelen! Je krijgt dan vanzelf een uitnodiging voor Goesting. Dus, waar wacht je nog op? Voor meer informatie over onze vriendenvoordelen en direct Vriend worden klik hier

Vrienden van Karavaan krijgen een persoonlijke uitnodiging!

Credits

Programma: Karavaan

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2024

17 t/m 26 mei

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 17 t/m 26 mei in regio Groot Alkmaar. Je ziet het beste locatietheater op buitengewone plekken en beleeft een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met het leukste tentjestheater, de beste concerten, tof familieprogramma en nog veel meer!

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
Foto: Bowie Verschuuren

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen