Goesting 2022

exclusieve voorproefmiddag Karavaan Festival 2022

Beeldend theater

|

Dans

|

Muziektheater

|

Theater

Tijdens Goesting komen Vrienden van Karavaan, theatermakers, speciale gasten en samenwerkingspartners tezamen voor een bijzondere zondagmiddag vol theater.


Een exclusief kijkje in de festivalkeuken

Je gaat op expeditie langs bijzondere voorproefjes van voorstellingen uit het aankomend festivalprogramma en ontmoet alle theatermakers. Korte performances en theatrale presentaties geven je een sneak preview van al het moois dat Karavaan Festival 2022 te bieden heeft. Vergezeld met muziek en een hapje en een drankje wordt het een heerlijk en verrassend middagje uit!

Goesting is gratis en exclusief toegankelijk voor Vrienden van Karavaan. Vrienden van Karavaan ontvangen hier apart bericht over met de mogelijkheid om 0-euro tickets aan te schaffen รฉn een introducee mee te nemen.
Geen Vriend? Dan is dรญt het goede moment om Vriend van Karavaan te worden! Vanaf al 25,- per jaar word je lid van Karavaan en maak je gebruik van alle buitengewone vriendenvoordelen! Je krijgt dan vanzelf een uitnodiging voor Goesting. Dus, waar wacht je nog op? Voor meer informatie over onze vriendenvoordelen en direct Vriend worden klik hier

Vrienden van Karavaan krijgen een persoonlijke uitnodiging!

Credits

Programma: Karavaan

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Cart